Mcdonalds gibi küresel şirketler insanların damak tadını çözmek için yıllarını vermişler bilim adamları o eti katkı maddeleriyle lezzetli hale getiriyor sen bir daha yemek istiyorsun çin tuzu flan katıyor ben sadece çiğ köfte ve balık yerim dışarıda.
En az kalorilisini bilmem de 100 lirayı filan gözden çıkarıp glutensiz ekmek ile kaliteli etten hamburger yemiyorsan iskender, döner, lahmacun ve "Sub-Way" en sağlıklıları.
1
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Döner dürüm ya da lahmacunu tercih edicem muhtemelen
Türkiye'de ev yemekleri de sağlıksız Anadolu kadınlarının çoğunun obezite nedeni fast food değil, hatta yeni nesil eski nesillere göre daha zayıf hemde fastfood'un en popüler dönemlerinde
Az koşup spor yaparsanız sana yi bile yiyebilirsiniz
0
5 Yorumla
Soran
+1 yıl
Cidden mi ya ben bunu gerçekten merak ediyorum yani bir insan mesela günlük kalorisini aşmadan sağlıksız yese genelde ama sporunu yapsa problem olmaz mı
Bu aldığı kalori yaktığı kalori oranı ile alakalı kosunca spor yapınca tam kalori değil vücuttaki yağları parçalanır bir kısmı gider diğer kısmı kasa dönüşür ondan o dengeyi iyi ayarlamak gerek siz yiyip yiyip kilo almama terimini duymadiniz mi
En İyi Cevaplar