Sağlık Diş fırçaları hakkında bilmen gerekenler var! Doğru diş fırçası seçimi için nelere dikkat ediyorsun? (Sayfa 7) SignalTürkiye Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 1611 Diş fırçaları hakkında bilmen gerekenler var! Doğru diş fırçası seçimi için nelere dikkat ediyorsun? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 27 kişi beğendi
keyfinizinkahyası Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 47% +1 yıl Sağlık konusunda 317 cevap paylaştı. Sert olmaması benim için önemli bir kriter 0 0 Yorumla
anjian Takip Et Xper 5 Yaş: 35 , eic 39% +1 yıl Yumuşak kıl tipli olmasına dikkat ediyorum. 0 0 Yorumla
EnBaRaN Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 36% +1 yıl yumuşak olması güzel ve en dikkaat edilen yönü 0 0 Yorumla
doktorsorusoran Takip Et Xper 5 Yaş: 39 , eic 52% +1 yıl Diş doktoruma danışırım. Herzaman 0 0 Yorumla
2Almilassss Takip Et Xper 6 Yaş: 38 , eic 53% +1 yıl Orta yumuşak fırçalı tercih ediyorum 0 0 Yorumla
cansuselik Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 47% +1 yıl Gerçekten aradığım bilgilerdi çok teşekkür ederim 0 0 Yorumla
Lolish17 Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 33% +1 yıl Genellikle diş yapıma uygun tercih ediyorum 0 0 Yorumla
Ygamusss Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 67% +1 yıl Genellikle diş yapıma uygun tercih ediyorum 0 0 Yorumla
SuuXChoeer3h Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 32% +1 yıl Fırça fırçadır pek önemsemiyorum, gerek yok 0 0 Yorumla
aşk_perisi_alice Takip Et Xper 4 Yaş: 25 , eic 62% +1 yıl dolgun ve yumuşak diş fırçası seçiyorum 0 0 Yorumla
lucifer_13 Takip Et Xper 7 Yaş: 48 , eic 39% +1 yıl diş hekimi neyi diyorsa kullanıyoruz..)) 0 0 Yorumla
Soyersoyer Takip Et Master Yaş: 38 , eic 51% +1 yıl Sağlık konusunda 329 cevap paylaştı. Hepsi aynı farkeden bişey yok 0 0 Yorumla
Danacıkk Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 31% +1 yıl Güldugümde dislerimi göstermek bana tuaf geliyo 😄 0 0 Yorumla
Mr-Besiktas Takip Et Xper 5 Yaş: 33 , eic 45% +1 yıl Yumuşak başlı fırçaları tercih ederim👍 0 0 Yorumla
kendinceyazabilen Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 41% +1 yıl Tabi ki diş fırçası kişiye özel olmalı 😳 0 0 Yorumla
johnyx Takip Et Master Yaş: 48 , eic 32% +1 yıl Sağlık konusunda 807 cevap paylaştı. Ben hassas fırça kullanımından yanayım. 0 0 Yorumla
_Expendable Takip Et Master Yaş: 38 , eic 43% +1 yıl Sağlık konusunda 3b cevap paylaştı. Hekim ne derse o , en ufak şeyde telefon açarım 0 0 Yorumla
KarllMarxx Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 32% +1 yıl Yumuşak diş fırçası olmasına özen gösteriyorum. 0 0 Yorumla
ERENCİCEK34 Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 41% +1 yıl Düzenli fırçala sigara icme ağzın kokmasin 0 0 Yorumla
beyzanur20 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 61% +1 yıl Sağlık konusunda 381 cevap paylaştı. Ben şarjlı diş aletleri kullanıyorum ama 0 0 Yorumla
NihtTwwish Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 53% +1 yıl Annem hangi fırçayı alırsa onu kulaniom 😂😂😂 0 0 Yorumla
Prmdk97 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 50% +1 yıl Çok sert olmayan fırçalar tercih ediyorum 0 0 Yorumla
UNNkNOWN35 Takip Et Master Yaş: 40 , eic 74% +1 yıl Yumuşak fırçalı olan tercihim herzaman☺️ 0 0 Yorumla
gercekdemokrat Takip Et Xper 7 Yaş: 40 , eic 58% +1 yıl Ağız bakımı önemli. Diş sağlığı ihmale gelmez. 0 0 Yorumla
Smirnofice Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 50% +1 yıl Ben danismiyorum fircalamiyorum zaten 0 0 Yorumla
_Ayşe99 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 62% +1 yıl Sağlık konusunda 324 cevap paylaştı. Dişimi acıtmayan şekilde olan fırçalar 0 0 Yorumla
dido_ Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 41% +1 yıl En pahalli hangisiyse onu alıyorum 0 1 Yorumla Ömerkıral +1 yıl Sebep nedir Yorumla
GökAlp_1111 Takip Et Xper 5 Yaş: 36 , eic 42% +1 yıl Signalle büyüdük ve onunla devam edeceğiz :) 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
456Cevap
Yumusak uclu olması ıyı olur
yumuşak fırça olmasına dikkat ederim
Sert olmaması benim için önemli bir kriter
Yumuşak uçlu olmasına dikkat ediyorun.
Yumuşak kıl tipli olmasına dikkat ediyorum.
Yumuşak olmasına dikkat ederim
yumuşak olması güzel ve en dikkaat edilen yönü
Yumuşak olacak bu kadar basit
Önemli bunlar diş sağlığı için
Şarjlı diş fırçası kullanıyorum
Diş doktoruma danışırım. Herzaman
Orta yumuşak fırçalı tercih ediyorum
1 gülüşe bakmıyo maalesef
Doktorumun onayladıgı fırça ile
Aramız iyi diş fırçam ile.
Gerçekten aradığım bilgilerdi çok teşekkür ederim
Yumuşak diş fırçası kullanıyorum.
Signalllllll varsa detaylı
Genellikle diş yapıma uygun tercih ediyorum
Her yemekten sonra fırçalarım
teşekkürlerr çok güzel çok mantıklı
Ulan gidip colget alicam 😂
Signal kullanıyorum memnunum
Genellikle diş yapıma uygun tercih ediyorum
Signal ile sağlıklı gülüşler
Fırça fırçadır pek önemsemiyorum, gerek yok
Sağlıklı gülüşler :d :d signal
dolgun ve yumuşak diş fırçası seçiyorum
Signal sağlıklı gülüşler :)
Kaliteli ve fırça sertliği önemli
diş hekimi neyi diyorsa kullanıyoruz..))
Yumuşak diş fırçası tercih ediyorum
Hepsi aynı farkeden bişey yok
Signal kullanıyorum çok memnunum
Güldugümde dislerimi göstermek bana tuaf geliyo 😄
Şarjlı diş fırçası kullanıyorum
şarjlı yuvarlak başlık. ötesini tanımam.
Yumuşak başlı fırçaları tercih ederim👍
Tabi ki diş fırçası kişiye özel olmalı 😳
bende kullanıyorum çok memnunum🖒
Bayadır dişimi fırçalamiyorum
Ben hassas fırça kullanımından yanayım.
Hekim ne derse o , en ufak şeyde telefon açarım
Diş hekimine danışıyorum genellikle 2
Yumuşak diş fırçası olmasına özen gösteriyorum.
Düzenli fırçala sigara icme ağzın kokmasin
Ben şarjlı diş aletleri kullanıyorum ama
Günda en az 2 yıkanmalıdır dişler
Annem hangi fırçayı alırsa onu kulaniom 😂😂😂
yumuşak olmalı diş etlerim hassas
Çok sert olmayan fırçalar tercih ediyorum
Yumuşak fırçalı olan tercihim herzaman☺️
Misvak kullanmak en iyisi doğal çozum
ikiside yerine göre önemli
Ağız bakımı önemli. Diş sağlığı ihmale gelmez.
Ben danismiyorum fircalamiyorum zaten
Dişimi acıtmayan şekilde olan fırçalar
Diş sağlığı çok önemlidir
En pahalli hangisiyse onu alıyorum
Sebep nedir
Signalle büyüdük ve onunla devam edeceğiz :)