Sağlık Diş fırçaları hakkında bilmen gerekenler var! Doğru diş fırçası seçimi için nelere dikkat ediyorsun? (Sayfa 8) SignalTürkiye Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 1611 Diş fırçaları hakkında bilmen gerekenler var! Doğru diş fırçası seçimi için nelere dikkat ediyorsun? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 27 kişi beğendi
mefrel Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 34% +1 yıl Hiç dikkat etmedim bundan sonra dikkat ederim 0 0 Yorumla
Gizliüye05 Takip Et Xper 4 Yaş: 32 , eic 55% +1 yıl Signal white now tabiki fırçası da macunada 👍 0 0 Yorumla
ahhbukizlar Takip Et Master Yaş: 41 , eic 31% +1 yıl Sağlık konusunda 2,6b cevap paylaştı. Sert veya Yumuşaklığına dikkat ediyorum 0 0 Yorumla
oguzdiyebirisi Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 50% +1 yıl Her gün fırçalarım, mavi renklidir hep 0 0 Yorumla
Tersy Takip Et Master Yaş: 48 , eic 59% +1 yıl Sağlık konusunda 1,2b cevap paylaştı. Çok doğru. Diş sağlığına dikkat ederim. 0 0 Yorumla
Gsrhpozitif Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 34% +1 yıl Her gün fırçalarım, mavi renklidir hep 0 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Mentor Yaş: 34 , eic 52% +1 yıl Sağlık konusunda 4,3b cevap paylaştı. Yumuşak ağızlı fırçalar tercih etmek makbuldür 0 0 Yorumla
azelcan Takip Et Master Yaş: 47 , eic 66% +1 yıl Sağlık konusunda 784 cevap paylaştı. En ucuz olanını alıyorum. 0 0 Yorumla
bLackStar4141 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 56% +1 yıl hassas dişler için önemli diş fırçası seçimi. 0 0 Yorumla
imprisonment Takip Et Xper 5 Yaş: 33 , eic 61% +1 yıl Ağız bakımı önemli dikkat etmek gerek. 0 0 Yorumla
Morlahanaa Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 43% +1 yıl Yumuşak olan fırçalar her zaman idealim 0 0 Yorumla
Deliyimbendeliyim Takip Et Master Yaş: 33 , eic 37% +1 yıl Sağlık konusunda 485 cevap paylaştı. plastik bir kabı olxak mikrop kapmicak 0 0 Yorumla
AhmetMetin Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 61% +1 yıl malesef ki çoğumuz doğru diş fırçalayamıyor 0 0 Yorumla
iminlovewith Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 33% +1 yıl sık değiştiriyorum. orta yumuşaklıkta kullanıyorum 0 0 Yorumla
Fatmanur1209 Takip Et Xper 3 Yaş: 25 , eic 74% +1 yıl Fırcanin şekli çok önemli ve temiz olmasi 0 0 Yorumla
MeraklıMaydanoz Takip Et Xper 3 Yaş: 31 +1 yıl Sert ya da yumuşak fırça olmasına dikkat edilmeli 0 0 Yorumla
mesut_boztas Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Sağlık konusunda 1,2b cevap paylaştı. belli markalarım var onlardan tercih ediyorum 0 0 Yorumla
Merakli_kiz001 Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl Ohh bee dedirten ferahlik signal Vhite novda 0 0 Yorumla
KötülüğüNYükselişi Takip Et Guru Yaş: 46 +1 yıl Sağlık konusunda 403 cevap paylaştı. Bilgiler için teşekkürler 0 0 Yorumla
Difen Takip Et Yoda Yaş: 44 +1 yıl Yumuşak fırçalardan kullanıyorum 0 3 Yorumla Ömerkıral +1 yıl Yumuşak olunca ne oluyor Yorumla Difen +1 yıl @Ömerkıral dişetlerine zarar vermiyor Yorumla Ömerkıral +1 yıl Haklısın peki çocuklarına dişlerini düzenli fırçalamaları konusunda uyarıyor musun Yorumla
Sknenekdfken Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Faydali olmus emegine saglik 1 1 Yorumla Ft_cocuk23 +1 yıl Bence de 😂 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
456Cevap
Dis sagligina dikkat etmek gerek.
Hiç dikkat etmedim bundan sonra dikkat ederim
Kaliteli diş fırçası gerekli.
Sağlık için şart emeğinize sağlık
Surekli fircaliyorum onemli
Signal white now tabiki fırçası da macunada 👍
Sert veya Yumuşaklığına dikkat ediyorum
Signal den daha iyisini görmedim
Diş macundan bile daha önemliymiş.
Her gün fırçalarım, mavi renklidir hep
Çok doğru. Diş sağlığına dikkat ederim.
Her gün fırçalarım, mavi renklidir hep
Yumuşak kullanmayı tercih ediyorum
Manuel sevmiyorum be signal bey
daha önce hiç signal kullanmadım.
Yumusak uclu tercih sebebim :)
Valla bir gülüşe bakmiyor
Yumuşak ağızlı fırçalar tercih etmek makbuldür
En ucuz olanını alıyorum.
hassas dişler için önemli diş fırçası seçimi.
Çok güzel anlatılmış sağolun
Ağız bakımı önemli dikkat etmek gerek.
Yumuşak olan fırçalar her zaman idealim
plastik bir kabı olxak mikrop kapmicak
Signalle sağlıklı gülüşler. 😁
malesef ki çoğumuz doğru diş fırçalayamıyor
sık değiştiriyorum. orta yumuşaklıkta kullanıyorum
Fırcanin şekli çok önemli ve temiz olmasi
Orta sert fırça İdeal benim dişim için
Bence yumusak olmali dis fircalari
süper fikirler cok tesekkürler efendim
Dis fircanizi girtlagniza sokmayin kusarsnz
Yumusak olsun signal de iyidir
Signal kullanıyorum memnunum teşekkür ederim:))
diş hekimine danışmak önceliğim
Sert ya da yumuşak fırça olmasına dikkat edilmeli
ağız kokusu ve diş temizliği çok önemli
dişler parlak dişlerrr :,9
mutluluk bir gülüşle başlar..
Yumuşak fircalar seciyorum
yumuşak olmasına dikkat ediyorum
Emeğine sağlık güzel olmuş
belli markalarım var onlardan tercih ediyorum
Fırçasına dikkat ediyorum
Uygun fiyatına ve kalitesine
Önce araştırma yapıyorum, uzmana danışıp alıyorum.
Diş hekimine danışıyorum genellikle.
özelliğine bakıyorum öncelikle
Orta sertlikte diş fırçası
Ohh bee dedirten ferahlik signal Vhite novda
En arka dişe ulaşılırlığı önemli benim için.
Dış hekimine danışırim genellikle
Bilgiler için teşekkürler
Teşekkürler bilgilendirme için
Yumuşak olsun ki diş etlerini çok zorlamasın
Yumuşak fırçalardan kullanıyorum
Yumuşak olunca ne oluyor
@Ömerkıral dişetlerine zarar vermiyor
Haklısın peki çocuklarına dişlerini düzenli fırçalamaları konusunda uyarıyor musun
evet çok güzel kullanıyorum
Faydali olmus emegine saglik
Bence de 😂
elektrikli fırça kullanıyorum harika bir şey
Cok guzel olmus ellerine saglikll