Sağlık Diş fırçaları hakkında bilmen gerekenler var! Doğru diş fırçası seçimi için nelere dikkat ediyorsun? (Sayfa 6) SignalTürkiye Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 1611 Diş fırçaları hakkında bilmen gerekenler var! Doğru diş fırçası seçimi için nelere dikkat ediyorsun? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 27 kişi beğendi
Bmnctk Takip Et Xper 2 Yaş: 26 +1 yıl Mükemmeler çok seviyorum. Herkese tavsiye ediyorum. 0 0 Yorumla
Onlyyouare Takip Et Xper 4 Yaş: 32 +1 yıl Hayat ve sorunlar bize öğretiyor duş sorununu doktoruna sorarak gideriyoruz 0 0 Yorumla
Loves-miray Takip Et Xper 4 Yaş: 31 +1 yıl Diş temizliği önemli olan benim için teşekkür ederim 0 0 Yorumla
AycupTurkey Takip Et Xper 3 Yaş: 47 +1 yıl ilginç detaylar var diş fırçalamak zor gelmese gerek toplumumuza.. 0 0 Yorumla
Mukosanoko Takip Et Xper 3 Yaş: 31 +1 yıl Signal iyidir ya hep aynı kullanıyorum. Büyük degilde küçük diş fırçaları da daha iyi geliyor bana 0 0 Yorumla
alpha98 Takip Et Xper 4 Yaş: 28 +1 yıl Diş fırçasının üstüne macun döküp dişimi fırçalıyorum. Bu kadarda detaycı olmayın canım 0 0 Yorumla
Xenders Takip Et Xper 4 Yaş: 31 +1 yıl Ben normal dis fircasi ve signal white now kullaniyorum cok memnunum herkese tavsiye ederim 0 0 Yorumla
bugramosuu Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Hassas diş etlerim olduğu için yumuşak fırça almaya özen gösteriyorum 0 0 Yorumla
Turuncuhz Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl Dişçimin önerisiyle Yumşak bir fırça ile yavaş ve doğru haraketler ile fırçalıyorum :) 0 0 Yorumla
Selda_Kutlu Takip Et Xper 3 Yaş: 35 +1 yıl Fiyatına bakıyorum ayrıca burası gibi birçok yoruma. 0 0 Yorumla
toprakselen_ Takip Et Xper 2 Yaş: 28 +1 yıl Markalı olmasına kullanışlı olmasına yumuşak başlıklı olmasına çünkü dış etlerine zarar verebilir 0 0 Yorumla
Me_Se-38 Takip Et Master Yaş: 42 , eic 45% +1 yıl Signal kullanıyorum memnunum teşekkürler... 3 0 Yorumla
Macurkizi_idea Takip Et Xper 4 Yaş: 27 , eic 55% +1 yıl Ince ve yumuşak olmalı bu benim için önemli 👅 1 0 Yorumla
PopunKraliçesi Takip Et Xper 5 Yaş: 33 , eic 67% +1 yıl En az 2 dk ve günde 3 kez fırçalanmalı 1 0 Yorumla
erdalsinekliibakkal Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 57% +1 yıl Bakkaldan alıyorum hangisi uygunsa. 1 0 Yorumla
Esilaaöz Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 50% +1 yıl Şarjlı diş fırçaları kullanım olarak çok iyi 1 0 Yorumla
1yıldıztilbekafası Takip Et Bilge Yaş: 32 , eic 38% +1 yıl Yumuşak ve küçük olmalı benim dış fırçam 1 0 Yorumla
HerTeldenBirSeS Takip Et Xper 5 Yaş: 33 , eic 33% +1 yıl Yumuşak fırçası olması ve signal bunda basarili 0 0 Yorumla
hanibanamuz08 Takip Et Xper 2 Yaş: 26 , eic 35% +1 yıl Diş fırçamı ayda bir değiştiriyorum 0 0 Yorumla
Maysgl Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 80% +1 yıl Fırça orta yumusaklıkta olmali dis sagligimiz icin 0 0 Yorumla
spacescom Takip Et Guru Yaş: 44 , eic 47% +1 yıl yumuşak olması önemli, diş aralarına girmesi için 0 0 Yorumla
gmzlr Takip Et Xper 3 Yaş: 28 , eic 36% +1 yıl Dişlerim hassas olduğu için yumuşak olsa yeterli 0 0 Yorumla
selinkalem Takip Et Xper 3 Yaş: 28 , eic 33% +1 yıl Hekim neyi önerirse en doğrusu onu kullanmak bence 0 0 Yorumla
meysuaylin Takip Et Xper 5 Yaş: 35 , eic 52% +1 yıl Diş ve diş etine göre fırçalar değişmektedir. 0 0 Yorumla
yakışıklıprens52 Takip Et Xper 5 Yaş: 33 , eic 58% +1 yıl Güzel paylaşım olmuş. Ellerine sağlık 0 0 Yorumla
birleşiksıkıntı Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 63% +1 yıl Diş fırçası çok möhüm önemli ve gerekli 0 0 Yorumla
Karel1997 Takip Et Xper 4 Yaş: 29 , eic 48% +1 yıl Sert olmamalı dişin dokusunu bozıyormuş 0 0 Yorumla
ecesevim1903 Takip Et Xper 2 Yaş: 26 , eic 40% +1 yıl Ben elektrikli dis fircasi kullanıyorum 0 0 Yorumla
kronikdepresif Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 37% +1 yıl Gülüş önemli :)Yumuşak uçlu olması gerek 0 0 Yorumla
Beyzaq00 Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 69% +1 yıl Çok yumuşak bir diş fırçası olması baş etken bence 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
456Cevap
Mükemmeler çok seviyorum. Herkese tavsiye ediyorum.
Hayat ve sorunlar bize öğretiyor duş sorununu doktoruna sorarak gideriyoruz
Diş temizliği önemli olan benim için teşekkür ederim
ilginç detaylar var diş fırçalamak zor gelmese gerek toplumumuza..
Signal iyidir ya hep aynı kullanıyorum. Büyük degilde küçük diş fırçaları da daha iyi geliyor bana
Diş fırçasının üstüne macun döküp dişimi fırçalıyorum. Bu kadarda detaycı olmayın canım
Ben normal dis fircasi ve signal white now kullaniyorum cok memnunum herkese tavsiye ederim
Hassas diş etlerim olduğu için yumuşak fırça almaya özen gösteriyorum
Dişçimin önerisiyle Yumşak bir fırça ile yavaş ve doğru haraketler ile fırçalıyorum :)
Fiyatına bakıyorum ayrıca burası gibi birçok yoruma.
Markalı olmasına kullanışlı olmasına yumuşak başlıklı olmasına çünkü dış etlerine zarar verebilir
Signal kullanıyorum memnunum teşekkürler...
Yumuşak uçlu olunca rahat ediyorum.
Ince ve yumuşak olmalı bu benim için önemli 👅
En az 2 dk ve günde 3 kez fırçalanmalı
Diş temizliğine
Çok önemli
Bakkaldan alıyorum hangisi uygunsa.
Şarjlı diş fırçaları kullanım olarak çok iyi
Yumuşak ve küçük olmalı benim dış fırçam
Ben Signal kullanıyorum. Gayet iyi
aile başına bir fırçada ne demek ¿
En ucuz kapaklı olanını alıyorum
Diş hekiminden tavsiye alırım.
Görüşüm yerine gülüşümu yollasam 😊😊
aile başına bir fırçadan tiksindim.
yumuşak olmasına dikkat ederim
Yumuşak fırçası olması ve signal bunda basarili
Diş fırçamı ayda bir değiştiriyorum
Yumuşak olsun, taştan olsun :)
Fircanin yumuşak olması lazım
Fırça orta yumusaklıkta olmali dis sagligimiz icin
yumuşak olması önemli, diş aralarına girmesi için
Yumuşak olmalı ve White now çok iyi
fırça kıllarının yapısı önemli:)
Dikkat mikkat yok bambambam
Dişlerimi sürekli fırçalarım.
😊😊😊 değerli bir yazı teşekkürler 😇
Fırçanın yumuşak olması lazım
Dişlerim hassas olduğu için yumuşak olsa yeterli
Güzel bir macun tasvir ederim
Dişlerini fırçamazsan çürür
Hekim neyi önerirse en doğrusu onu kullanmak bence
Diş ve diş etine göre fırçalar değişmektedir.
Güzel paylaşım olmuş. Ellerine sağlık
Dişime en uygun olanı seçiyorum.
yumuşak fırça tercih ediyorum.
Yumuşak olsun dahiyu bence
Güzel paylaşım olmuş eline sağlık
Yumuşak olmasına çok dikkat ediyorum.
Ağız yapıma uygun olanı alıyorum
Diş fırçası çok möhüm önemli ve gerekli
Yumuşak uçlu olması her zaman favorim
Signal white destekliyorum
bir kriterim yok ya bir dış fırçası sonuçta
Görünüşü belli ediyor zaten. :D