Sağlık Diş fırçaları hakkında bilmen gerekenler var! Doğru diş fırçası seçimi için nelere dikkat ediyorsun? (Sayfa 5) SignalTürkiye Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 1611 Diş fırçaları hakkında bilmen gerekenler var! Doğru diş fırçası seçimi için nelere dikkat ediyorsun? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 27 kişi beğendi
58emre58 Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl Diş etleri narin ve sert bir fircayla fircalarken dis etleri kaniyorsa daha yumusak diş fırçası gereklidir öyle bir sorun yoksa sert firca kullanabilir 0 0 Yorumla
MerveKOYUN Takip Et Guru Yaş: 30 +1 yıl Genelde orta sertlikte fırça ve super white diş macunu kullanıyorum beyazlığı mükemmel. 0 0 Yorumla
Zehr-i_Zıkkım Takip Et Xper 4 Yaş: 31 +1 yıl Signal candır ya ama diğer markalar dişlerimi sizlatiyor 0 0 Yorumla
Fzeyno Takip Et Xper 2 Yaş: 29 +1 yıl Ucunun küçük olmasına çünkü tam dişlere uygun geliyor 0 0 Yorumla
NocturnalAnimal Takip Et Xper 4 Yaş: 30 +1 yıl yumuşak diş fırçası tercihimdir, aynı zamanda doktorumun önerisi 0 0 Yorumla
Iskenderun32 Takip Et Xper 6 Yaş: 37 +1 yıl 7 yaşından beri aynı fırça ile dislerimi fircalamaktayim 0 0 Yorumla
_lonelinesss_ Takip Et Xper 6 Yaş: 26 +1 yıl Dısımı acımayan yumusak fırclar alıyorum genellıkle 0 0 Yorumla
PonçiksPanda Takip Et Bilge Yaş: 29 +1 yıl Sert fircalari seviyorum signal white nowda favorim bu aralar 😊✔️ 0 0 Yorumla
Rüzgar2165 Takip Et Yoda Yaş: 33 +1 yıl Signal iyi dişlerimi hergün fırçalıyorum ağız sağlığı önemli gerçekten 0 0 Yorumla
Kaslımen Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl Günde 3 kere fırçalarım yumuşak diş fırçası tercihim 0 0 Yorumla
sinatramyway Takip Et Xper 6 Yaş: 123 +1 yıl Orta sert diş fıröası ve signal diş macunu, dişlerime hitap ediyor 0 0 Yorumla
ÇağataySavaş Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl Diş fırçalarına dikkat edelim temiz kullanalım Hergün dişlerimizi 2 defa en az fırçalayalım 0 0 Yorumla
quinxxx Takip Et Xper 5 Yaş: 36 +1 yıl elektrikli diş fırçası olmamasına. su falan gelir çarpılırız abii 0 0 Yorumla
Esarett Takip Et Xper 5 Yaş: 49 +1 yıl fırça tercihim yok. alıyom bir ay kullanıp atıyom. nasıl iyimi 0 0 Yorumla
Expertopatronus Takip Et Xper 4 Yaş: 36 +1 yıl Yumuşak olmasına dikkat ediyorum zaten birinden memnun kaldıysam hep gidip aynısından alıyorum 0 0 Yorumla
serkan_duygar Takip Et Xper 6 Yaş: 44 +1 yıl dişlerimi fırçalamıyorum çamaşır suyuyla çalkalıyorum 0 0 Yorumla
cutelittlepsycho Takip Et Xper 2 Yaş: 25 +1 yıl Hiçbir şeye dikkat etmiyom valla. Gözüme güzel geleni alıyorum fırça bu 0 0 Yorumla
Firtina-35 Takip Et Xper 3 Yaş: 36 +1 yıl evet yaparim tabikiDiş hekimine danışıyorum genellikle. 0 0 Yorumla
LoveMiray Takip Et Xper 4 Yaş: 31 +1 yıl Diş temizliği önemli olan benim için teşekkür ederim 0 0 Yorumla
Kadirk34 Takip Et Master Yaş: 41 +1 yıl Tek bildiğim kırmızı etiketli ürünlerden uzak duruyorum 0 0 Yorumla
canli34 Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Sağlık konusunda 511 cevap paylaştı. Dikkat ediyorum ama gene de sıkıntı yaşıyorum dişlerim de 0 0 Yorumla
Webbilgiler Takip Et Xper 3 Yaş: 29 +1 yıl Diş hekimine danışmalı kullanacak olduğumuz fırça seçilmeli 0 0 Yorumla
BayanO Takip Et Xper 4 Yaş: 33 +1 yıl çok aşırı şekilde beyazlatıcı florur içeren diş macunlarına dikkat etmeniz gerek hanımlar.. 0 0 Yorumla
Cokbilennn Takip Et Xper 5 Yaş: 31 +1 yıl Özellikle belli aralıklar ile yenisini almak en önemlisi 0 0 Yorumla
mrt555 Takip Et Master Yaş: 50 +1 yıl Cok sukur hepsi saglam ve orjinal disletim hic curuk ve dolgu ya da kayip yok 0 0 Yorumla
sex_koçu35 Takip Et Xper 6 Yaş: 32 +1 yıl Kadınlardan ricamız dişlerinde kullansınlar sadece 😂 0 0 Yorumla
Kaangs1905 Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl zaten aynı diş fırcasını kullanmak ne kadar mantıklıkı bır aılede 0 0 Yorumla
Zynptr Takip Et Xper 4 Yaş: 30 +1 yıl Diş eti problemim olduğu için yumuşak diş fırçası tercih ediyorum 0 0 Yorumla
Sadeguzellik Takip Et Xper 3 Yaş: 35 +1 yıl Ben cocuk dia fırçasını seviyorum yumuşacık fırçalıyorum😄👍 0 0 Yorumla
TuncHakan Takip Et Xper 4 Yaş: 33 +1 yıl Herkese bir firca Alti ayda bir degimesi en ideali 0 0 Yorumla
Mete818181 Takip Et Xper 4 Yaş: 32 +1 yıl Yumuşak olması olabilir. ya da doktora danışmakta olabilir en iyisi ucuz kaliteli 🤗 tabi onuda bulabilirsek 🤗 0 0 Yorumla
Damlaa_yagmur Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl Dış fircami aylık değiştiriyorum ve signale de güveniyorum gerçekten dişlerim bembeyaz duruyor sigara icmeme rağmen 0 0 Yorumla
Bensuay Takip Et Xper 2 Yaş: 29 +1 yıl Genellikle medıum seçiyorum yumusak olunca temızlendiğini hissetmiyorum ve signal white now favorimmmmmm 0 0 Yorumla
Batusessizce Takip Et Xper 4 Yaş: 40 +1 yıl şarjlı olan diş fırçaları bence gayet iyi, optik, beyazlatmalı gibi macunlar bence tercih edilmemelidir, dişleri hassaslaştırıyor ve kırıyor. 0 0 Yorumla
Merkürkedisiiii Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl #BirGülüşüne bakar bence doğru fırça ve yan yatırarak yukarı aşağı fırçalama şekli 1 0 Yorumla
Ahmet421 Takip Et Xper 5 Yaş: 31 +1 yıl Dış hekimliği bölümü okuyan kuzenim var ayarlıyor sağolsun :) 0 0 Yorumla
yılandoktoru Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Sağlık konusunda 438 cevap paylaştı. Güzel bilgi olmuş ama uzun vadede sonucu ne bilinmez 0 0 Yorumla
Bukowski_ist Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl Sağlık konusunda 516 cevap paylaştı. Her gün düzenli dişlerimi fırçalarım bakımlı ve beyaz dişlerim 0 0 Yorumla
Sexsierkek01 Takip Et Guru Yaş: 44 +1 yıl Dişlerim hassas olduğu için daha yumuşak fırçalar tercih ediyorum. 0 0 Yorumla
saglikdis Takip Et Xper 3 Yaş: 48 +1 yıl Yumusak olmasi ve tutarken parmaklarimi acikmayacak bir sapi olmasina dikkat ederim 0 0 Yorumla
Naro18 Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl Dış fırçasının kullanışlı ve temizlediğinden emin olmasına dikkat ederim. 0 0 Yorumla
zxrce Takip Et Xper 2 Yaş: 38 +1 yıl Fırçanın kıllarının olmasına dikkat ediyorum, o önemli çünki.., 0 0 Yorumla
erenerdem896 Takip Et Xper 4 Yaş: 36 +1 yıl diş fırçalamak bazen farklı sebeplere yol açabiliyor 0 0 Yorumla
muhahaho Takip Et Xper 4 Yaş: 28 +1 yıl Signal ile güne bir sifir onde basliyor ve beyaz dislerimle gülücükler saçiyorum 0 0 Yorumla
Sağlıklıolmakiçin Takip Et Xper 2 Yaş: 26 +1 yıl Dişler hassas ise fırçanın kılları önce ve yumuşak olmalı 🙂 0 0 Yorumla
0606060606 Takip Et Xper 2 Yaş: 27 +1 yıl Diş etlerim de sıkıntı olduğu için yumuşak uçlu olmasına dikkat ediyorum 0 0 Yorumla
Hakanlyx Takip Et Xper 2 Yaş: 42 +1 yıl Denildiği gibi sabahki fırçalama millete akşamki kendine 0 0 Yorumla
Ayçannm Takip Et Xper 2 Yaş: 36 +1 yıl Temiz bir yaşam için günde 2 kez dişlerimizi fırçalamamız lazım 0 0 Yorumla
Fatma3445 Takip Et Xper 4 Yaş: 36 +1 yıl ince telli olması çok önemli diğerleri diş eetlerine zarar veriyo diye biliyorum 0 0 Yorumla
SErraPi Takip Et Xper 4 Yaş: 28 +1 yıl Yumuşak fazla yumuşak o ben orta sertlikte kullanıyorum 0 0 Yorumla
ahucukcum Takip Et Xper 2 Yaş: 29 +1 yıl Sifir besyuz oyuz dort altiyuzatmisalti elli alti onalti 0 0 Yorumla
Lanadellrey Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl Bende genelde doktorumun önerdiği fırçaları kullanıyorum 0 0 Yorumla
Can484 Takip Et Xper 4 Yaş: 33 +1 yıl Doktoruma danışıyorum. Diş eti ve dişin durumuna göre yorum yapmaktadırç 0 0 Yorumla
İLYİÇ Takip Et Xper 4 Yaş: 35 +1 yıl Diş etine zarar vermeyen diş fırçası tercih ediyorum. 0 0 Yorumla
Hammingmay Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Orta sertlikte ve dümdüz olan fırçaları kullanıyorum 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
456Cevap
Harika.. Diş hekimine danışıyorum.
Maalesef dikkat etmiyorum
Diş etleri narin ve sert bir fircayla fircalarken dis etleri kaniyorsa daha yumusak diş fırçası gereklidir öyle bir sorun yoksa sert firca kullanabilir
Genelde orta sertlikte fırça ve super white diş macunu kullanıyorum beyazlığı mükemmel.
Signal candır ya ama diğer markalar dişlerimi sizlatiyor
Ucunun küçük olmasına çünkü tam dişlere uygun geliyor
yumuşak diş fırçası tercihimdir, aynı zamanda doktorumun önerisi
7 yaşından beri aynı fırça ile dislerimi fircalamaktayim
Dısımı acımayan yumusak fırclar alıyorum genellıkle
Sert fircalari seviyorum signal white nowda favorim bu aralar 😊✔️
Signal iyi dişlerimi hergün fırçalıyorum ağız sağlığı önemli gerçekten
Günde 3 kere fırçalarım yumuşak diş fırçası tercihim
Arkasinda dil temizleyen fircalari tercih ediyorumm
Orta sert diş fıröası ve signal diş macunu, dişlerime hitap ediyor
Diş fırçalarına dikkat edelim temiz kullanalım Hergün dişlerimizi 2 defa en az fırçalayalım
elektrikli diş fırçası olmamasına. su falan gelir çarpılırız abii
fırça tercihim yok. alıyom bir ay kullanıp atıyom. nasıl iyimi
Yumuşak olmasına dikkat ediyorum zaten birinden memnun kaldıysam hep gidip aynısından alıyorum
dişlerimi fırçalamıyorum çamaşır suyuyla çalkalıyorum
Hiçbir şeye dikkat etmiyom valla. Gözüme güzel geleni alıyorum fırça bu
evet yaparim tabikiDiş hekimine danışıyorum genellikle.
Diş temizliği önemli olan benim için teşekkür ederim
Tek bildiğim kırmızı etiketli ürünlerden uzak duruyorum
Dikkat ediyorum ama gene de sıkıntı yaşıyorum dişlerim de
Diş hekimine danışmalı kullanacak olduğumuz fırça seçilmeli
çok aşırı şekilde beyazlatıcı florur içeren diş macunlarına dikkat etmeniz gerek hanımlar..
Duzenli olarka sert yapmayaraka hergun fircalanmali
Özellikle belli aralıklar ile yenisini almak en önemlisi
Cok sukur hepsi saglam ve orjinal disletim hic curuk ve dolgu ya da kayip yok
Kadınlardan ricamız dişlerinde kullansınlar sadece 😂
zaten aynı diş fırcasını kullanmak ne kadar mantıklıkı bır aılede
Diş eti problemim olduğu için yumuşak diş fırçası tercih ediyorum
Ben cocuk dia fırçasını seviyorum yumuşacık fırçalıyorum😄👍
Herkese bir firca
Alti ayda bir degimesi en ideali
Yumuşak olması olabilir. ya da doktora danışmakta olabilir en iyisi ucuz kaliteli 🤗 tabi onuda bulabilirsek 🤗
Dış fircami aylık değiştiriyorum ve signale de güveniyorum gerçekten dişlerim bembeyaz duruyor sigara icmeme rağmen
Genellikle medıum seçiyorum yumusak olunca temızlendiğini hissetmiyorum ve signal white now favorimmmmmm
şarjlı olan diş fırçaları bence gayet iyi, optik, beyazlatmalı gibi macunlar bence tercih edilmemelidir, dişleri hassaslaştırıyor ve kırıyor.
#BirGülüşüne bakar bence doğru fırça ve yan yatırarak yukarı aşağı fırçalama şekli
Dış hekimliği bölümü okuyan kuzenim var ayarlıyor sağolsun :)
Güzel bilgi olmuş ama uzun vadede sonucu ne bilinmez
Her gün düzenli dişlerimi fırçalarım bakımlı ve beyaz dişlerim
Dişlerim hassas olduğu için daha yumuşak fırçalar tercih ediyorum.
Yumusak olmasi ve tutarken parmaklarimi acikmayacak bir sapi olmasina dikkat ederim
Dış fırçasının kullanışlı ve temizlediğinden emin olmasına dikkat ederim.
Fırçanın kıllarının olmasına dikkat ediyorum, o önemli çünki..,
diş fırçalamak bazen farklı sebeplere yol açabiliyor
Signal ile güne bir sifir onde basliyor ve beyaz dislerimle gülücükler saçiyorum
Dişler hassas ise fırçanın kılları önce ve yumuşak olmalı 🙂
Diş etlerim de sıkıntı olduğu için yumuşak uçlu olmasına dikkat ediyorum
Denildiği gibi sabahki fırçalama millete akşamki kendine
Temiz bir yaşam için günde 2 kez dişlerimizi fırçalamamız lazım
ince telli olması çok önemli diğerleri diş eetlerine zarar veriyo diye biliyorum
Yumuşak fazla yumuşak o ben orta sertlikte kullanıyorum
Sifir besyuz oyuz dort altiyuzatmisalti elli alti onalti
Bembeyaz gülüşler için diş bakımı ve sağlığı önemli
Bende genelde doktorumun önerdiği fırçaları kullanıyorum
Doktoruma danışıyorum. Diş eti ve dişin durumuna göre yorum yapmaktadırç
Diş etine zarar vermeyen diş fırçası tercih ediyorum.
Orta sertlikte ve dümdüz olan fırçaları kullanıyorum