Bu kişinin diş yapısına, şekline göre değişir. Mesela benim dişlerim çok büyük olmadığı için orta seviye büyüklükte diş fırçası tercih ediyorum. Büyük olduğu zaman diş etlerime zarar veriyor ve kanama yapıyor.
Her gece fırçalarım hiç sektirmem ve özellikle yeni tanıştığım insanda en dikkat ettiğim dişler. 1 aydan fazla fırçalanmamış dişler varsa o kişi out oluyor benim için.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Diş fırçası seçimi benim için çok önemli, yaklaşık üç yıldır şarjlı diş fırçalarını tercih ediyorum oldukça da memnunum.
Marka olması tercih olmakla birlikte temelde hepsi aynı görevi yapıyor. Antibakteriyel gibi özell, kleri olması tabiki tercih edilebilirliğini artıracaktır.
Yumuşak dis fircasi kullaniyorum dis etlerim zarar gormesin diye. Fircalamak cok onemlidir agzi ferah tutar guzel gulmeyi saglar signal super bir marka tavsiye ederim
Diş fırçası 3 ayda yenilenmeli fiş fırçalanmadan önce diş ipi kullanılmalı günde 2 kez 2 dakika boyunca üsten aşagı eğimli fırçalanmalı ve düzenli şekilde diş hekimine kontrol edilmemi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
456Cevap
İyi bir marka, yumuşak fırçalı olmasına dikkat ediyorum.
Her yemekten sonra fırçalarım telli bir insan olarak buna mahkumun😂
Diş eti problemim olduğu için yumuşak fırçaları tercih ediyorum, 3 ayda bir değiştiriyorum fırçamı.
Diş fırçası seçiminde sert olmayan fırçaları tercih ederim.
Kesinlikle 2 ay da bir değiştiriyorum. Dişler kalbin aynasıdır 😂😂😂😂😂
Hijyenik olmamız lazım aile başına bir fırça iğrenç herkesin kendine ait diş fırçası olması lazım
Aile başına 1 fırça mı :/ bu çok kötü. Hiç hijyenik değil.
Benim dişlerim aşırı hassas şu şarjlı fırçalardan almıştım çok kanatıyor. Diş fırçası önerebilecek biri var mı?
Diş macunu ve diş fırçası yanı sıra diş fırçalama yöntemi çok önemli dişlere fazla baskı yapmamak gerekir.
Diş fırçası seçiminde yumuşak olanları tercih ederim
Benim diş fırçam sert kıllı her fırçaladığımda diş etlerim kanıyor
Diş ve agız bakımı çok önemli Teşekkürler signall
Elektrik almak
kapaklı daha hijyenik tam çantaya atılmalık.
Bu kişinin diş yapısına, şekline göre değişir. Mesela benim dişlerim çok büyük olmadığı için orta seviye büyüklükte diş fırçası tercih ediyorum. Büyük olduğu zaman diş etlerime zarar veriyor ve kanama yapıyor.
signal diş macunu ve fırçalarına bayılıyorum :D iyiki farsın signal diş macunu
Düzenli aralıklarla diş hekimine gidip sağlıklı dişlere sahip olabilirsiniz
günde 3 kere fırçalanması iyidir doğru diş macunu ile
Senin dış fırçanla ilişkin nasıl? Çok düzeyli ilişkimiz var ya ama ara ara ateşli oluyor falan :D
Diş fırçası evet %10 ya da 20, geri kalanı DİŞ İPİ :)
Dişlerime ve diş etlerime uygun bir fırça olmasına dikkat ediyorum
Fark etmiyor genelde. Ama orta olanını tercih ediyorum
diş doktorunun tavsiyesiylen alıyorum diş fırçasını
Dişçiye en yakın zaman da gitmem lazım ve çok endişeliyimm
Bence çok güze paylaşım, ama dişe uygun seçmek lazım
Evet gerçekten cok güzel ben begendım olumlu buldum
Dişlerimi en az günde 3 kez 3 er dakika fırçalıyorum.
Dokunurum sert mi yumuşak mi diye. Öyle karar verip alırım. Sarjli firça sevmem ve almam
Diş minesine zarar vermeyecek fırçaları tercih ediyorum
Gerektiği zamanlar fırçalamak lazım gergin hatta günde 3 ü geçen fırçalayanlar var bunlar diş etine zarar verir kanatır dikkat etmek gerek
Her gece fırçalarım hiç sektirmem ve özellikle yeni tanıştığım insanda en dikkat ettiğim dişler. 1 aydan fazla fırçalanmamış dişler varsa o kişi out oluyor benim için.
Diş fırçası seçimi benim için çok önemli, yaklaşık üç yıldır şarjlı diş fırçalarını tercih ediyorum oldukça da memnunum.
Haftada 20 kere fircaliyorum fircayi da 3ayda 1 degilde 6 ayda 1 degistiriyorum ideali 3 degil 6 dir
Çok teşekkür ederim paylaşimin için ellerine sağlık çok güzel bir bence olmuş
Dislerimi ayda bir fircaliyrum. Teşekkür ler sinyal
Signal kullanıyorum herkese tavsiye ederim teşekkürler
Markası kalitesi önemli bembeyaz dişler gülüşler hiç dolgum yok
Ayda bir değiştiriyorum özellikle kapak ile fırçamı koruyorum
yumuşak olmasına dikkat ediyorum fakat dış çekiminden görüş almamdan dolayı...
Tel olduğu için fırçamı ve macunumu özenle seçmeliyim ve 1 fırça yetersiz
yazı için çok teşekkür ederiz çok başarılı bir yazı olmuşşş
Diş teli kullanıyorum ve cidden diş hekimine danışıyorum
Orta sertlikte diş fırçası önerdi doktor macun olarakta sensodyn bakım ve onarım önermişti
Ayda bir deģiştiriyitum. Yumuşak olani kullanıyorum.
Zerdecal tozu ile fircalayin
Ac karna macun kullanmayin kimsayal icerikliler
Diş etlerim şişti, bir de siyah noktalar var signal kullansam düzelir mi?
Fırçasına bakıyorum rahat mı sert fırça diş etime zarar veriyo
Şarjlı fırça kullanıyorum çok memnunum tavsiye ederim
Diş etlerin hassa daha yumuşak telli diş fırçaları tercih ediyprum
Manuel soft fırçalar tercih ediyorum ve macun da önemli tabiki bitkisel kullanıyorum
Pahali olmasini ve hassas disler icin olani isterim
Orta sertlikte diş fırçası kullanıyorum
En güzeli misvak kullanmak bence
Çok pahalı olmamasına ve kalitesiz olmamasına dikkat ediyorum ben. Teşekkürler bence için bu arada.
Kullanışlı yumuşak ve kalıteli olmasına dikkat ediyorum
Bencede ailede ki herkesin kendi diş fırçası olması şart ve her gün diş temizliğime dikkat ediyorum 👍🏻
Yumuşak fırçaları tercih ediyorum. Diş macunu olarak hep aynı markayı kullanmıyorum. Her seferinde değiştiriyorum.
Çalışırken düişlerimi düzenli gorçalıyordum şimdi işsizim dişimi bile fırçalamıyorum hemen fırçalamaya başlamam gerek
Yumusak olmasina dikkat ederm
Marka olması tercih olmakla birlikte temelde hepsi aynı görevi yapıyor. Antibakteriyel gibi özell, kleri olması tabiki tercih edilebilirliğini artıracaktır.
Yumuşak dis fircasi kullaniyorum dis etlerim zarar gormesin diye. Fircalamak cok onemlidir agzi ferah tutar guzel gulmeyi saglar signal super bir marka tavsiye ederim
Diş fırçası 3 ayda yenilenmeli fiş fırçalanmadan önce diş ipi kullanılmalı günde 2 kez 2 dakika boyunca üsten aşagı eğimli fırçalanmalı ve düzenli şekilde diş hekimine kontrol edilmemi