Sağlık Diş fırçaları hakkında bilmen gerekenler var! Doğru diş fırçası seçimi için nelere dikkat ediyorsun? (Sayfa 3) SignalTürkiye Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 1611 Diş fırçaları hakkında bilmen gerekenler var! Doğru diş fırçası seçimi için nelere dikkat ediyorsun? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 27 kişi beğendi
Hüma65 Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 34% +1 yıl Hassas diş etlerim var yumusak fırçalarım var diş fırcami 3 ay dolmadan degişirim 0 0 Yorumla
Çilekaromalıcips Takip Et Xper 4 Yaş: 25 , eic 43% +1 yıl Her ayda bir değiştiriyorum fırçamı bakteriler bulasmasın die 0 0 Yorumla
Zoraki_prenses Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 38% +1 yıl 3 ayda bir değiştiriyorum bakteri üretmesin, diye... 0 0 Yorumla
SanırımDeliyim Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 83% +1 yıl signal white now sayesinde özgüvenli gülüşlerim ışık saçıyor 😍😍 0 0 Yorumla
Shiru Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 75% +1 yıl Diş hekimine danışıyorum ve yumuşak başlı fırçalar tercih ediyorum 0 0 Yorumla
Evsiztospaaa Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 39% +1 yıl Dogal diş macunu kullanıyrm. Ama diş fırcam da hep signal. 0 0 Yorumla
Eylüldem_ Takip Et Xper 4 Yaş: 31 , eic 94% +1 yıl Yumuşak fırça almaya çalışıyorum. En azından diş etlerini kanatmıyorlar. 0 0 Yorumla
Pisi-cik2 Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 33% +1 yıl Ucuz ve sert olması yeterli birde arkada dil için şeyi varsa tadindan yinmez 0 0 Yorumla
cicekkcikizz Takip Et Xper 2 Yaş: 26 , eic 71% +1 yıl manuel daha iyi düşümüzün arasına bişey kaçarsa bastırarak yaparız çıkar :D 0 0 Yorumla
busehan0909 Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 52% +1 yıl Öncelikle signal mi değil mi diye bir bakıyorum gerçii 0 0 Yorumla
pembetanricasi Takip Et Xper 2 Yaş: 25 , eic 75% +1 yıl Yumuşacık olsun minnoş dişlerime ve diş etlerime zarar gelmesin❤ 0 1 Yorumla LimitYokJeo +1 yıl tatlı sey senı :) Yorumla
proz99 Takip Et Xper 4 Yaş: 36 , eic 51% +1 yıl Diş hekimi en doğrusunu bilir. Bence tanışmakta fayda var. 0 0 Yorumla
Koddd Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 36% +1 yıl Türkiyede aile başına nasıl bir fırça düşüyor?😀😂Ortak kullanan mı var diş fırçasını 0 0 Yorumla
elektrikcim Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 34% +1 yıl Dişlerime o kadar da bakmam doğrusu fırçalar geçerim 0 0 Yorumla
ruhanikadın Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 37% +1 yıl bu devirde ucuz ve ekonomik olması önemli başka bişi değil 0 0 Yorumla
tuce95 Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 59% +1 yıl 3 ayda bir diş fırçamı değiştirim ve bencede diş fırçası yumuşak olmalı.. 0 0 Yorumla
H4ndsome Takip Et Xper 6 Yaş: 37 , eic 72% +1 yıl Tabiki de dis fircasi yumusak olmali 3 ayda bir yenilenmeli 0 0 Yorumla
Bahar22ay Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 32% +1 yıl Diş fırçaları çok önemli evet ama diş macunu daha önemli 0 1 Yorumla Ömerkıral +1 yıl Hangi diş macun önerisi Yorumla
_король Takip Et Master Yaş: 34 , eic 51% +1 yıl Yumuşak olmasına dikkat ediyorum. Bazen dalgınlıkla sert fırçalıyorum. 🙄 0 0 Yorumla
Peugeot90 Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 35% +1 yıl Sağlık konusunda 445 cevap paylaştı. yüzümü yikamadan önce fircalarim.. birde yatarken. sigara icmem dislerim beyaz 0 0 Yorumla
PuNkGirL Takip Et Xper 4 Yaş: 35 , eic 38% +1 yıl Yıllardır gittiğim diş hekimim var bana yardımcı oluyor. 0 0 Yorumla
ezgiolgu Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 41% +1 yıl Valla ben hiçbirşey yapmıyorum. İlerde protez diş falan istiyorum. 0 0 Yorumla
EsmerÇikileta Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 35% +1 yıl ya yukarda yazmış aile başına 1 diş fırçası düşüyor diye ya gece gece midem kalktı öğğğh 0 0 Yorumla
highlevelmage Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 50% +1 yıl Genel olarak tek markaya takılı kalmam. Ama diş macunu için signal. 0 0 Yorumla
FantastikKovboy Takip Et Guru Yaş: 44 , eic 55% +1 yıl Güzel ve bilgi içierikmi bir ağız sağlığı çalışması yapmışsın emeğine sağlık 0 0 Yorumla
sewen Takip Et Master Yaş: 43 , eic 44% +1 yıl Sağlık konusunda 1,3b cevap paylaştı. dişlerim yeterince beyaz değil. bence genlerle alakalı bazen naparsan yap olmuyor 0 0 Yorumla
deliihtiyar Takip Et Master Yaş: 56 , eic 94% +1 yıl Yumuşak ve hassas diş fırçası. Marka gözetmiyordum. Bundan böyle Signali tercih edeceğim. 0 0 Yorumla
Abdurrahman00t Takip Et Master Yaş: 28 , eic 70% +1 yıl Evet düzgün bir şekilde fırçalamak önemli gerçekten diş etleri için 0 0 Yorumla
BuseHatun_ Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 30% +1 yıl Çok önemli gerçekten özellikle diş fırçası kullanımı. 2-3 ayda bir değiştirmek gerekiyor. 0 0 Yorumla
Marcotoivonen Takip Et Xper 5 Yaş: 110 +1 yıl Misvak kullanıyordum bu bilgilendirici ve aydınlatıcı yazıyı görünce diş fırçası almaya karar verdim nedense çok garip bir durum 0 0 Yorumla
Hayat-Güneşi Takip Et Master Yaş: 44 , eic 32% +1 yıl Sağlık konusunda 948 cevap paylaştı. Dişlerim hassas.Bu noktada diş macunu önem kazanıyor. 0 0 Yorumla
burcushe Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 33% +1 yıl Diş fırçaları diş etlerimi gerçekten çok acıtıyor. Bence buna başka bir çözüm getirilmeli. 0 0 Yorumla
melis26g Takip Et Bilge Yaş: 32 , eic 52% +1 yıl doğru diş fırçalama tekniği önemlidir.ama uygulayabilen var mı =? 0 0 Yorumla
bahardan Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 41% +1 yıl Diş fırçalamak asla atlamadığım bişey. Ne kadar yorgun olsam da. 0 0 Yorumla
gzynb Takip Et Xper 2 Yaş: 26 , eic 40% +1 yıl Markasına yumuşak olmasına ve arkadaki dil temizleme şeysine 0 0 Yorumla
Yağmur-Sonrası Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 66% +1 yıl Yumuşak fırça kullanıyorum. Diş etlerime en uygunu o. 0 0 Yorumla
Nevsin Takip Et Bilge Yaş: 32 , eic 39% +1 yıl Dis fircasinda markaya bakmiyorum kaliteli olmazina dikkat ediyorum okadar 0 0 Yorumla
Almillaaaa Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 56% +1 yıl Diş fırçası seçimi benim için çok önemli. En iyisini almaya çalışırım :) 0 0 Yorumla
Sherlock_Holmes_ Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 60% +1 yıl Orta sertlikte bir diş fırçası kullanıyorum. 2-3 ayda 1 mutlaka değiştiriyorum :) 0 0 Yorumla
Arjin_e Takip Et Xper 5 Yaş: 37 +1 yıl Akrabalardan bir aile vardı. Allah affetsin çocukken bizde kaldıkları zaman diş fırçamızdan kullanırlardı 😣 onlar geldiklerinde fırçaları saklamaya başladık 0 0 Yorumla
intera Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl Dis firccalamanin faydalarini bilen bunlari bilmeli 0 0 Yorumla
nur-banu Takip Et Xper 6 Yaş: 28 +1 yıl Cok sık degistiriyorum kullanmadan once dezenfekte ederim takintiliyim biraz bu konuda. 0 0 Yorumla
yarenklvn Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl orta sertlıkte diş fırcası tercih edip ayrıca agız suyu tercih ediyorum daha ferah hissettiriyor. 0 0 Yorumla
citircips Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl Günde iki defa dişlerimizi fırçalamaliyiz bunu biliyotum 🙈 0 0 Yorumla
MosbysWife Takip Et Xper 4 Yaş: 34 +1 yıl Yumuşak olmali. Doktor başka birşeye dikkat etmeye gerek yok dedi. 1 0 Yorumla
Baysert17 Takip Et Xper 2 Yaş: 29 +1 yıl Ben signal kullanıyorum zaten diş çok önemli herkes dikkat etsin dişine 0 0 Yorumla
Neşe12 Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl Sadece ben kullanmalıyım bu diş fırçası değil eşyalarımı başkasına vermeyi sevmem 0 0 Yorumla
Yesilgöz28 Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl Fiyatı yüksek olanı tercih ediyorum kaliteyi fiyat belirliyor sonucta 0 0 Yorumla
Demirkan5334 Takip Et Xper 5 Yaş: 33 +1 yıl Dokuya zarar vermiyecek ve manucunda agizda ve duste guzel his birakicak 0 0 Yorumla
Joeisback Takip Et Xper 5 Yaş: 34 +1 yıl Normal bugune kadar neyi kullandilarsa ondan kullaniyoruz daha bir sorun cikmadi. 0 0 Yorumla
vodkalıvodka Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl diş hekimi önemli tabiki ve diş taşları temizletilmeli 0 0 Yorumla
Ahmetkara90 Takip Et Xper 4 Yaş: 31 +1 yıl Doktora danismak lazim kafaya göre kullanmamak gerek 0 0 Yorumla
Ugurdogruoz16 Takip Et Xper 5 Yaş: 44 +1 yıl Diş fırçasında çok dikkat edin kılları domuz kılı olabiliyor sayısı önemli 0 0 Yorumla
sinemm20 Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl fırçanın yumuşak olmasına dikkat ederim diş etlerim hassas olduğu için bu benim için önemli 0 0 Yorumla
esilasi11 Takip Et Xper 7 Yaş: 33 +1 yıl Yumuşak tercihimdir. Diş etlerini kanatmıyor, hem de daha iyi temizliyor. 0 0 Yorumla
Cukurova88 Takip Et Xper 5 Yaş: 37 +1 yıl Ya valla sağlık konusunda kime guvenecegini bilemiyorsun o yüzden yorum yok 0 0 Yorumla
buldumbuldum1 Takip Et Xper 4 Yaş: 38 +1 yıl Kesinlikle kaliteli ve otomatik diş fırçası alınmalı 0 0 Yorumla
gençözgürkizz Takip Et Bilge Yaş: 29 +1 yıl Malesef ulke olarak dis bakiminda ilgisiziz ama yinede bir kez fircalarim 0 0 Yorumla
obsesif26 Takip Et Xper 6 Yaş: 33 +1 yıl Dişlerimle aram iyi değilki fırçayla iyi olsun Dişlerimden kan geliyor :/ 0 4 Yorumla _seboist_ +1 yıl Dis etlerin hasar görmüs bir doktora görün bence Yorumla obsesif26 +1 yıl Biliyorum ama hepsi para Yorumla _seboist_ +1 yıl Sana kullanman gereken bir takım ürünler verir maddi gücünün yetebilecegi kadarını alırsın sende saglıgını ihmal etme yeter Yorumla 1 yorumu gör obsesif26 +1 yıl Doğru söylüyorsun Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
456Cevap
Hassas diş etlerim var yumusak fırçalarım var diş fırcami 3 ay dolmadan degişirim
Her ayda bir değiştiriyorum fırçamı bakteriler bulasmasın die
3 ayda bir değiştiriyorum bakteri üretmesin, diye...
signal white now sayesinde özgüvenli gülüşlerim ışık saçıyor 😍😍
Diş hekimine danışıyorum ve yumuşak başlı fırçalar tercih ediyorum
Dogal diş macunu kullanıyrm. Ama diş fırcam da hep signal.
Yumuşak fırça almaya çalışıyorum. En azından diş etlerini kanatmıyorlar.
Ucuz ve sert olması yeterli birde arkada dil için şeyi varsa tadindan yinmez
manuel daha iyi düşümüzün arasına bişey kaçarsa bastırarak yaparız çıkar :D
Öncelikle signal mi değil mi diye bir bakıyorum gerçii
Yumuşacık olsun minnoş dişlerime ve diş etlerime zarar gelmesin❤
tatlı sey senı :)
Diş hekimi en doğrusunu bilir. Bence tanışmakta fayda var.
Türkiyede aile başına nasıl bir fırça düşüyor?😀😂Ortak kullanan mı var diş fırçasını
Dişlerime o kadar da bakmam doğrusu fırçalar geçerim
bu devirde ucuz ve ekonomik olması önemli başka bişi değil
3 ayda bir diş fırçamı değiştirim ve bencede diş fırçası yumuşak olmalı..
Tabiki de dis fircasi yumusak olmali 3 ayda bir yenilenmeli
Diş fırçaları çok önemli evet ama diş macunu daha önemli
Hangi diş macun önerisi
Yumuşak olmasına dikkat ediyorum. Bazen dalgınlıkla sert fırçalıyorum. 🙄
yüzümü yikamadan önce fircalarim.. birde yatarken. sigara icmem dislerim beyaz
Yıllardır gittiğim diş hekimim var bana yardımcı oluyor.
Valla ben hiçbirşey yapmıyorum. İlerde protez diş falan istiyorum.
ya yukarda yazmış aile başına 1 diş fırçası düşüyor diye ya gece gece midem kalktı öğğğh
Genel olarak tek markaya takılı kalmam. Ama diş macunu için signal.
Güzel ve bilgi içierikmi bir ağız sağlığı çalışması yapmışsın emeğine sağlık
dişlerim yeterince beyaz değil. bence genlerle alakalı bazen naparsan yap olmuyor
Yumuşak ve hassas diş fırçası. Marka gözetmiyordum. Bundan böyle Signali tercih edeceğim.
Evet düzgün bir şekilde fırçalamak önemli gerçekten diş etleri için
Çok önemli gerçekten özellikle diş fırçası kullanımı. 2-3 ayda bir değiştirmek gerekiyor.
Misvak kullanıyordum bu bilgilendirici ve aydınlatıcı yazıyı görünce diş fırçası almaya karar verdim nedense çok garip bir durum
Dişlerim hassas.
Bu noktada diş macunu önem kazanıyor.
Diş fırçaları diş etlerimi gerçekten çok acıtıyor. Bence buna başka bir çözüm getirilmeli.
doğru diş fırçalama tekniği önemlidir.
ama uygulayabilen var mı =?
Diş fırçalamak asla atlamadığım bişey. Ne kadar yorgun olsam da.
Markasına yumuşak olmasına ve arkadaki dil temizleme şeysine
Yumuşak fırça kullanıyorum. Diş etlerime en uygunu o.
Dis fircasinda markaya bakmiyorum kaliteli olmazina dikkat ediyorum okadar
Diş fırçası seçimi benim için çok önemli. En iyisini almaya çalışırım :)
Orta sertlikte bir diş fırçası kullanıyorum. 2-3 ayda 1 mutlaka değiştiriyorum :)
Yumuşak uçlu olmasına dikkat ediyorun.
Akrabalardan bir aile vardı. Allah affetsin çocukken bizde kaldıkları zaman diş fırçamızdan kullanırlardı 😣 onlar geldiklerinde fırçaları saklamaya başladık
Dis firccalamanin faydalarini bilen bunlari bilmeli
Cok sık degistiriyorum kullanmadan once dezenfekte ederim takintiliyim biraz bu konuda.
orta sertlıkte diş fırcası tercih edip ayrıca agız suyu tercih ediyorum daha ferah hissettiriyor.
Günde iki defa dişlerimizi fırçalamaliyiz bunu biliyotum 🙈
Yumuşak olmali. Doktor başka birşeye dikkat etmeye gerek yok dedi.
Ben signal kullanıyorum zaten diş çok önemli herkes dikkat etsin dişine
Sadece ben kullanmalıyım bu diş fırçası değil eşyalarımı başkasına vermeyi sevmem
Fiyatı yüksek olanı tercih ediyorum kaliteyi fiyat belirliyor sonucta
Dokuya zarar vermiyecek ve manucunda agizda ve duste guzel his birakicak
Normal bugune kadar neyi kullandilarsa ondan kullaniyoruz daha bir sorun cikmadi.
diş hekimi önemli tabiki ve diş taşları temizletilmeli
Doktora danismak lazim kafaya göre kullanmamak gerek
Diş fırçasında çok dikkat edin kılları domuz kılı olabiliyor sayısı önemli
fırçanın yumuşak olmasına dikkat ederim diş etlerim hassas olduğu için bu benim için önemli
Yumuşak tercihimdir. Diş etlerini kanatmıyor, hem de daha iyi temizliyor.
Ya valla sağlık konusunda kime guvenecegini bilemiyorsun o yüzden yorum yok
Kesinlikle kaliteli ve otomatik diş fırçası alınmalı
Malesef ulke olarak dis bakiminda ilgisiziz ama yinede bir kez fircalarim
Dişlerimle aram iyi değilki fırçayla iyi olsun
Dişlerimden kan geliyor :/
Dis etlerin hasar görmüs bir doktora görün bence
Biliyorum ama hepsi para
Sana kullanman gereken bir takım ürünler verir maddi gücünün yetebilecegi kadarını alırsın sende saglıgını ihmal etme yeter
Doğru söylüyorsun