Sağlık Diş fırçaları hakkında bilmen gerekenler var! Doğru diş fırçası seçimi için nelere dikkat ediyorsun? (Sayfa 2) SignalTürkiye Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 1611 Diş fırçaları hakkında bilmen gerekenler var! Doğru diş fırçası seçimi için nelere dikkat ediyorsun? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 27 kişi beğendi
Pesimizm Takip Et Master Yaş: 27 , eic 55% +1 yıl Sağlık konusunda 764 cevap paylaştı. Evet dikkat ediyorum ve bence herkesin dikkat etmesi gerekir. Umarım şimdi de cevabım kısa olmamıştır... 0 0 Yorumla
Muallime__ Takip Et Master Yaş: 30 , eic 58% +1 yıl Sağlık konusunda 1,3b cevap paylaştı. Orta sertlikte ve küçük başlı fırçaları tercih ediyorum. Malesef bir çok marka küçük başlı fırça üretmiyor. Sadece bir fırça markasında bulabiliyorum. 0 0 Yorumla
ardarda01 Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 49% +1 yıl Dış macunundan daha önemli olduğunu uzmanlar söylüyor. Diş fırçası çok önem arzediyor. Ağız ve diş yapısina uygun bir diş fırçası alınmalı. 0 0 Yorumla
Kardelence Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 31% +1 yıl Doğru diş macunu ve diş fırçasından ziyade en önemlisi doğru diş fırçalamadır insanların %50'si tahminimce doğru diş fırçalamayı bilmiyor 0 0 Yorumla
Saura Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 51% +1 yıl Aile başına bir fırça mı? Şaka mı bu signal😖😖😖😖Orta sertlikte ve ucu tırtıksız fırça kullanıyorum 1-2 ayda değiştiriyorum ben. 0 0 Yorumla
kybele Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 63% +1 yıl Aile başına 1 diş fırçası mı? Çok kötü durumdayız, hijyen açısından herkesin kendine özel diş fırçası olmalı. 0 0 Yorumla
Gizembedel Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 32% +1 yıl Hayvan gibi hunharca fircaliyorumYaglara kirece artik son. d 1 0 Yorumla
BNB16 Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl Dış fircasina macun sıkıyorsunuz hergun dişlerinizi yemekten sonra fircaliyorsunuz markalı ya da pahalı dış fırçalarını almaya gerek kalmıyor 😂 0 0 Yorumla
kuğuu Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 45% +1 yıl Diş minesi hassas olduğundan zarar vermeyen yumuşak başlı diş fırçalarını tercih ediyorum. 1 0 Yorumla
dervisan Takip Et Guru Yaş: 34 +1 yıl İdeal diş fırçası, sapı düz, sapla baş aynı doğru üzerinde, fırça kılları birbirine paralel ve eşit uzunlukta olandır 0 0 Yorumla
Aybükem78 Takip Et Master Yaş: 48 , eic 60% +1 yıl Her üç ayda bir bütün aileye yeni diş fırçası alıyorum. 1 0 Yorumla
Normalist Takip Et Xper 6 Yaş: 28 +1 yıl Ben şu ikili fircalar var onlardan alıyorum. 4 ayda bir değiştiriyordum.3 ayda bir değiştiricem demek ki. 0 0 Yorumla
Lovegood Takip Et Master Yaş: 32 , eic 40% +1 yıl Diş fırçası dişlerime uygun ve yumuşak fırçalı olmalı teşekkürler Signal🙏😊 1 0 Yorumla
Blackorblack21 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 40% +1 yıl Yumusak uçlu olmasina özellikle cok dikkat ediyorum. 1 0 Yorumla
SinirliBiber Takip Et Master Yaş: 45 +1 yıl Sağlık konusunda 1,9b cevap paylaştı. Diş fırçası da diş macunu seçimi kadar önemli. En uzun süre iki ay olmalı kullanım konusunda. Çünkü diş fırçaları hijyen açısından iyi değil. 0 0 Yorumla
AwfulGirl Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 73% +1 yıl Yumuşak diş fırçasını tercih ederim, macunum ise Signal <3 1 0 Yorumla
Almira_amy Takip Et Xper 6 Yaş: 26 +1 yıl Çok önemsiz görülse de aslında çok dikkat edilmesi gereken bir konu aslında diş bakımı içinde ayrıca signal white now oneririm onun kadar müthiş birşey tanımıyorum 0 0 Yorumla
Fatmaatış Takip Et Xper 4 Yaş: 26 , eic 33% +1 yıl Oral b fırçalar mükemmel bide colgate macun kullanıyorum en pahalisindan 0 0 Yorumla
Netcenla Takip Et Xper 6 Yaş: 38 , eic 90% +1 yıl Bende yaptirmayi djsunuyorum umarim basima gelmez 😊 0 0 Yorumla
svvord Takip Et Xper 6 Yaş: 41 , eic 40% +1 yıl Diş damağının durumuna göre, çünkü kanaması kolay en hassas yerdir ve en çabuk iyileşen yerdir 0 0 Yorumla
sevilahmet Takip Et Xper 4 Yaş: 29 , eic 53% +1 yıl diş bakımı herşeyden önce gelir dışarıya yansımadır. 0 0 Yorumla
picamalıdoktor Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 30% +1 yıl Signal sen olmasan kızlar bize mümkün değil bakmaz biliyorsun dimi 0 0 Yorumla
mehmetkarataş Takip Et Xper 4 Yaş: 35 , eic 56% +1 yıl 6 ayada 6 aya bir fırçalarsam fırçalarım yoksa oda kalır ya öyle 0 0 Yorumla
monroen Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 41% +1 yıl ne diş macunu ne fırça... beyazlamıyorsa beyazlamıyor arkadaş ! 0 0 Yorumla
buketkucuks Takip Et Bilge Yaş: 27 , eic 57% +1 yıl Yumuşak kıllı fırçaları tercih ederim genelde onun dışında pek dikkat ettiğim birşey yok 0 0 Yorumla
AilurosBastet Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 37% +1 yıl Orta sertlikte fırça seçiyorum. Yumaşak uçlu kesinlikle dislerimi temizlemiyor 0 0 Yorumla
Burciztan Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 48% +1 yıl En ince olan en güzeli, diğerleriyle resmen parçalıyormuşuz dişlerimizi 0 0 Yorumla
Cadılarokulu Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 32% +1 yıl Diş hekimine soruyorum😇birlikte karar veriyoruz diş yapıma göre 0 0 Yorumla
ZebrA__ Takip Et Xper 4 Yaş: 26 , eic 55% +1 yıl Ucuz olmasına ya da yanında diş macunu olup olmamasına 0 0 Yorumla
obsesifbirinsan Takip Et Xper 4 Yaş: 31 , eic 42% +1 yıl Yumusak uclu olmasina ve elikle rahat kavrayabilir eğime bakıyorum genelde 0 0 Yorumla
Karküresiolmakvardı Takip Et Xper 2 Yaş: 27 , eic 48% +1 yıl Diş doktorunun önerdiği fırça ve macunu kullanıyorum 0 0 Yorumla
Denztrmn Takip Et Xper 6 Yaş: 34 , eic 69% +1 yıl Signal white now kullanıyorum doğru diş firca da fark etmiyor nasılsa dişlerim sağlam 0 0 Yorumla
Mtunaa Takip Et Xper 5 Yaş: 36 +1 yıl Sen diş fırçası seçimini nasıl yapıyorsun? 🤔 Diş fırçaları hakkında bilmen gereken ipuçlarını takip et; doğru diş fırçasını bul! 0 0 Yorumla
Pastacanavarı4 Takip Et Xper 4 Yaş: 28 , eic 55% +1 yıl Dişe ve diş minesine zarar vermeyen firca tercih edilmeli... 0 0 Yorumla
cmync34 Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 67% +1 yıl Eğer teliniz var ise sert uçlu kullanmak işinizi görür 0 0 Yorumla
Phantasmagoria Takip Et Guru Yaş: 109 , eic 37% +1 yıl Sağlık konusunda 450 cevap paylaştı. fiyatına bakıyorum başkan. çapına göre hareket edeceksin 😒 0 0 Yorumla
By_Cola Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 66% +1 yıl Önemli olan düzenli fırçalama gençler. Akşam ve sabah mutlaka fırçalamak lazım! 0 0 Yorumla
Scharlook Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 81% +1 yıl Diş hekimime danışıyorum genellikle. Ve çok memnunum 0 0 Yorumla
Dilek2012 Takip Et Xper 3 Yaş: 39 , eic 55% +1 yıl Orta sertlikte ince kıllı ve dil temizleyicisi olmasına dikkat ediyorum. 0 0 Yorumla
SoğuKKüvet Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 37% +1 yıl Açıkcası hiç dikkat etmiyorum, önüme geleni alıyorum. 0 0 Yorumla
Ebrussca Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 32% +1 yıl Hiç öyle uzun uzadıya gereksiz şeyler yazmicam kalitenin ucuzunu almaya çalışıyorun 0 0 Yorumla
ErtugrulKARTAL1903 Takip Et Master Yaş: 43 , eic 68% +1 yıl Geniş kapsamlı olmasına dikkat ediyorum. Çünkü daha fazla yere temas etsin diye 0 0 Yorumla
Speaz Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 55% +1 yıl Rasgele alıyorum ama önemli bir detay diş saglıgı için 0 0 Yorumla
gizizim Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 58% +1 yıl Yumuşak olmasına önem gösteriyorum ama daha çok doktorumun görüşlerine bakıyorum 0 0 Yorumla
Beyazbirrüya Takip Et Xper 5 Yaş: 36 , eic 76% +1 yıl Diş etlerine zarar vermeyecek bir diş fırcası olamli. 0 0 Yorumla
Selammrbb Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 85% +1 yıl Doktorumun önerdiği fırçaları kullanıyorum genellikle 0 0 Yorumla
bayankaya1 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 40% +1 yıl daha güzel dişler için kesinlikle signal!! diğerlerinden farkını çok net gördüm 0 0 Yorumla
Denizcan55a Takip Et Xper 2 Yaş: 29 , eic 89% +1 yıl Dis hekimine danisarak aliyorum genel de ayda bir ise fircami degisirim. 0 0 Yorumla
Semnurr Takip Et Xper 4 Yaş: 30 , eic 50% +1 yıl Otomatik dis fırçasıyla temiz ve sağlıklı dislere sahibim 0 0 Yorumla
Kadınlarkulübü Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 36% +1 yıl Yumuşak fırça en iyisi öbürlerinin zarali olduğunu söyledi dişçim 0 0 Yorumla
YaşamınYeşili Takip Et Bilge Yaş: 32 , eic 40% +1 yıl Dis rahatsızlıklari genetik bir de uzerine yapılan yanlis secimler... bu yuzden dikkat 0 0 Yorumla
wtspmA-n Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 39% +1 yıl valla dayı temiz ve o uç tarafındaki tüyler dik se devam 0 0 Yorumla
Vsjsjsuai Takip Et Xper 5 Yaş: 32 , eic 40% +1 yıl Diş fırçasının sert olmamasina ve gunde 3 kere fircalamaya dikkat ediyorum 0 0 Yorumla
masalim_bitti Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 52% +1 yıl Dişlerimiz çok kıymetli diş macunu bu sebeple doğru seçilmeli 0 0 Yorumla
şekersizAdaçayi Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 71% +1 yıl markasına bakıyorum, ağzım büyük olmadığı için başlığının küçük olmasına dikkat ediyorum 0 0 Yorumla
Elifff6 Takip Et Xper 2 Yaş: 32 , eic 38% +1 yıl Orta dereceli diş fırçası 2 ayda bir değiştiriyorum ve diş ipi ve macunda önemli tabi 0 0 Yorumla
Leyla1903 Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 38% +1 yıl Rengi tipi hoşuma giderse alıyorum 😂 bide diş macunumun rengiyle uyumlu olmalı 😂 0 0 Yorumla
travelist Takip Et Xper 4 Yaş: 31 , eic 35% +1 yıl Seviyoruz seni Signal, sayende at gibi dişlerimi gösterip geziyorum 😁 0 0 Yorumla
Sorunlumiskin Takip Et Xper 4 Yaş: 31 , eic 40% +1 yıl Dis hekimime dabisiyor genelede ama hep dedimin tavsiyesi olan misvak daha iyi geliyor bana 0 0 Yorumla
Yayburcukizi Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 36% +1 yıl geçen dis doktoruna gittim, kadın fırçanın bir kısmını dişime sokmuş bilmeden manyak ya. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
456Cevap
Evet dikkat ediyorum ve bence herkesin dikkat etmesi gerekir. Umarım şimdi de cevabım kısa olmamıştır...
Orta sertlikte ve küçük başlı fırçaları tercih ediyorum. Malesef bir çok marka küçük başlı fırça üretmiyor. Sadece bir fırça markasında bulabiliyorum.
Dış macunundan daha önemli olduğunu uzmanlar söylüyor. Diş fırçası çok önem arzediyor. Ağız ve diş yapısina uygun bir diş fırçası alınmalı.
Doğru diş macunu ve diş fırçasından ziyade en önemlisi doğru diş fırçalamadır insanların %50'si tahminimce doğru diş fırçalamayı bilmiyor
Aile başına bir fırça mı? Şaka mı bu signal😖😖😖😖
Orta sertlikte ve ucu tırtıksız fırça kullanıyorum 1-2 ayda değiştiriyorum ben.
Aile başına 1 diş fırçası mı? Çok kötü durumdayız, hijyen açısından herkesin kendine özel diş fırçası olmalı.
Hayvan gibi hunharca fircaliyorum
Yaglara kirece artik son. d
Dış fircasina macun sıkıyorsunuz hergun dişlerinizi yemekten sonra fircaliyorsunuz markalı ya da pahalı dış fırçalarını almaya gerek kalmıyor 😂
Diş minesi hassas olduğundan zarar vermeyen yumuşak başlı diş fırçalarını tercih ediyorum.
İdeal diş fırçası, sapı düz, sapla baş aynı doğru üzerinde, fırça kılları birbirine paralel ve eşit uzunlukta olandır
Her üç ayda bir bütün aileye yeni diş fırçası alıyorum.
Ben şu ikili fircalar var onlardan alıyorum. 4 ayda bir değiştiriyordum.3 ayda bir değiştiricem demek ki.
Diş fırçası dişlerime uygun ve yumuşak fırçalı olmalı teşekkürler Signal🙏😊
Yumusak uçlu olmasina özellikle cok dikkat ediyorum.
Diş fırçası da diş macunu seçimi kadar önemli. En uzun süre iki ay olmalı kullanım konusunda. Çünkü diş fırçaları hijyen açısından iyi değil.
Yumuşak diş fırçasını tercih ederim, macunum ise Signal <3
Çok önemsiz görülse de aslında çok dikkat edilmesi gereken bir konu aslında diş bakımı içinde ayrıca signal white now oneririm onun kadar müthiş birşey tanımıyorum
Oral b fırçalar mükemmel bide colgate macun kullanıyorum en pahalisindan
Bende yaptirmayi djsunuyorum umarim basima gelmez 😊
Diş damağının durumuna göre, çünkü kanaması kolay en hassas yerdir ve en çabuk iyileşen yerdir
diş bakımı herşeyden önce gelir dışarıya yansımadır.
Signal sen olmasan kızlar bize mümkün değil bakmaz biliyorsun dimi
6 ayada 6 aya bir fırçalarsam fırçalarım yoksa oda kalır ya öyle
ne diş macunu ne fırça... beyazlamıyorsa beyazlamıyor arkadaş !
Yumuşak kıllı fırçaları tercih ederim genelde onun dışında pek dikkat ettiğim birşey yok
Orta sertlikte fırça seçiyorum. Yumaşak uçlu kesinlikle dislerimi temizlemiyor
En ince olan en güzeli, diğerleriyle resmen parçalıyormuşuz dişlerimizi
Diş hekimine soruyorum😇birlikte karar veriyoruz diş yapıma göre
Ucuz olmasına ya da yanında diş macunu olup olmamasına
Yumusak uclu olmasina ve elikle rahat kavrayabilir eğime bakıyorum genelde
Diş doktorunun önerdiği fırça ve macunu kullanıyorum
Signal white now kullanıyorum doğru diş firca da fark etmiyor nasılsa dişlerim sağlam
Sen diş fırçası seçimini nasıl yapıyorsun? 🤔
Diş fırçaları hakkında bilmen gereken ipuçlarını takip et; doğru diş fırçasını bul!
Dişe ve diş minesine zarar vermeyen firca tercih edilmeli...
Eğer teliniz var ise sert uçlu kullanmak işinizi görür
fiyatına bakıyorum başkan. çapına göre hareket edeceksin 😒
Önemli olan düzenli fırçalama gençler. Akşam ve sabah mutlaka fırçalamak lazım!
Diş hekimime danışıyorum genellikle. Ve çok memnunum
Orta sertlikte ince kıllı ve dil temizleyicisi olmasına dikkat ediyorum.
Açıkcası hiç dikkat etmiyorum, önüme geleni alıyorum.
Hiç öyle uzun uzadıya gereksiz şeyler yazmicam kalitenin ucuzunu almaya çalışıyorun
Geniş kapsamlı olmasına dikkat ediyorum. Çünkü daha fazla yere temas etsin diye
Rasgele alıyorum ama önemli bir detay diş saglıgı için
Yumuşak olmasına önem gösteriyorum ama daha çok doktorumun görüşlerine bakıyorum
Diş etlerine zarar vermeyecek bir diş fırcası olamli.
Doktorumun önerdiği fırçaları kullanıyorum genellikle
daha güzel dişler için kesinlikle signal!! diğerlerinden farkını çok net gördüm
Dis hekimine danisarak aliyorum genel de ayda bir ise fircami degisirim.
Otomatik dis fırçasıyla temiz ve sağlıklı dislere sahibim
Yumuşak fırça en iyisi öbürlerinin zarali olduğunu söyledi dişçim
Dis rahatsızlıklari genetik bir de uzerine yapılan yanlis secimler... bu yuzden dikkat
valla dayı temiz ve o uç tarafındaki tüyler dik se devam
Diş fırçasının sert olmamasina ve gunde 3 kere fircalamaya dikkat ediyorum
Dişlerimiz çok kıymetli diş macunu bu sebeple doğru seçilmeli
markasına bakıyorum, ağzım büyük olmadığı için başlığının küçük olmasına dikkat ediyorum
Orta dereceli diş fırçası 2 ayda bir değiştiriyorum ve diş ipi ve macunda önemli tabi
Rengi tipi hoşuma giderse alıyorum 😂 bide diş macunumun rengiyle uyumlu olmalı 😂
Seviyoruz seni Signal, sayende at gibi dişlerimi gösterip geziyorum 😁
Dis hekimime dabisiyor genelede ama hep dedimin tavsiyesi olan misvak daha iyi geliyor bana
geçen dis doktoruna gittim, kadın fırçanın bir kısmını dişime sokmuş bilmeden manyak ya.