Spraktin şurup ile kilo alma?

Merhabalar. Öncekikle bugün sabah aldığım spraktin şuruptan bahsedeceğim. Bu ilaç iştah açıyomuş ve çok fazla yemek yediriyomuş ancak aynı zamanda uyku yapıyomuş. Herneyse ben bu ilacı bugün sabahtan beri kullanıyorum. Eczanedeki kadın günde 3 defa 1 ölcek içmem gerektiğini söyledi. Aynı dediği şekilde yemeklerden bir saat önce üç defa aldım. Yani şöyle söylemeliyim gözlemlerime göre herzaman yediğimden çok daha fazla yedim ve rahatsızlık hissetmedim. Ancak yorumları okuduğum zaman herkesin abartı bir açlık hissinden bahsettiğini gördüm (bende öyle çok bir açlık hissi olmadı) bana göre biraz piskokojik olarak kendimi yemek yemeğe zorladım. Uyku meselesine gelirsek. Gözlerinizi açamayacak kadar uykulu oluyorsunuz. Hatta bu yazıyı bile zor yazıyordum. Öğlen sahatlerinde birden uyuya kaldım ve annem 3.5 saattir uyuduğumu ve beni uyandıramadığını söyleyince şok oldum. İnşallah uyku durumuna alışabilirim ve kilo alabilirim. ( boyum 160 kilom 39 anlayacağınız iskelet gibiyim) ilacı kullananlardan ne kadar kilo aldığınızı ve ne kadar yemek yediklerini öğrenebilirsem çok iyi olurr
Spraktin şurup ile kilo alma?