20 yaşındayım ve kızım. uzayanlar yorum atın lütfen.
UZAR
UZAMAZ
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Yardımcı olur.
Boy uzatma.
Nişasta özellikle ergenlikte çok faydalı
Nişasta bilinmese de vücudun temel enerji kaynağından birisidir. Bunun yanında B vitamini, lif, demir, magnezyum ve selenyum da sağlar. Ayrıca çok önemli kalori kaynakları oldukları için özellikle çocukların hızlı gelişim sürecine girdikleri ergenlik çağında tüketimleri artırılmalıdır.
Yumurtanın beyazı hücre çoğalmasında etkili
Yumurtanın özellikle beyaz kısmı yüzde 100 oranında protein ve riboflavin olarak da bilinen B2 vitamini içerir.
Riboflavin hücre çoğalmasında görevli vitaminlerden biridir.
Boyun uzamasını sağlamak için bu vitamine ihtiyacımız var.
Günde bir avuç soya doku kütlesini artırır
Soya yüksek oranda protein içeren sebzeler arasındadır. Soyadaki saf protein kemiklerin gelişiminde ve doku kütlesinin artmasında önemli katkı sağlar. Boyunuzun uzamasını sağlamak
için günlük 50 gramlık soya tüketimi yeterlidir.
Yulaf kahvaltı için iyi bir seçenek
Yulaf da yüksek miktarda protein içerir. Yulafın bildiğiniz üzere kas kütlesini artırıcı ve yağ miktarını azaltıcı etkisi vardır. Kahvaltıda yulaf ezmesi ya da yulaflı ürünlerin tüketilmesi bu konuda çok önemlidir.
Palamut da kemik gelişimini destekliyor
Palamutun haricinde; kefal, torik ve uskumru da içerdiği zengin yağ ve vitaminler sayesinde kemik gelişimini destekler ve kemik uçlarının uzamasını sağlar. Uzmanlar bu balıklardan herhangi birinin her hafta düzenli olarak yenmesini öneriyor.
16 – 17 yaş arası gençler : Ortalama 6 – 5 cm uzayabilmekte,
18 – 19 yaş arası gençler : Ortalama 5 – 4 cm uzayabilmekte,
20 – 21 yaş arası gençler : Ortalama 4 – 3 cm uzayabilmekte,
21 – 22 yaş arası gençler : Ortalama 2 – 1 cm uzayabilmektedir.
Boy uzatma kürünün uygulanabilir olduğu ve verim alınabilir olduğu üst yaş sınırı, 22 yaştır. Balık ve bitki çaylarından oluşan kürü, 6 ay – 2 yıl arasında değişen süreçte uygulayabilirsiniz.
Boy uzamasını %50 kalıtım %25 spor %25 beslenme ve uyku etkiler. Fakat sporu bilinçli bir yerde yapmalısın veya bilinçli birinden yardım almalısın. Fakat fiziksel Gelişimin şu an ya bittiya bitecek seviyededir yaşından dolayı. Spor yaparsan belki biraz uzama şansı olabilir ama birkaç santim kadar. İstersen eğer yardımcı olabilirim bana ulaşırsan
Boy uzamasını genetik faktörlerle beraber hareketlilik de etkiler. 25 yaşına kadar büyük şansın var. 25 yaşından sonra da bunu gerçekleştirebilirsin fakat şu andan daha fazla zaman alacaktır. Olmaz, uzamaz diyenleri aldırma. Doğru beslenme ve doğru hareketlerle uzatırsın.
Günde 100 defa zıpla faydasını görürsün bide boyun kaç acaba?
161
teşekkür ederim canım inşallah :* sen kaç yaşındasın?
Cevap
9Cevap
Daha kolay yöntemi var. Kollarından bir kişi ayaklarından bir kişi tutup kendilerine doğru çeksinler.
fiziksel olarak kemik uçları kapanırsa bir kişide boy uzaması duruyor
20 li yaşlarda gelişim duruyor diye biliyorum
uzamaz artık 20 olduysan
1-2 cm atar. Sırt kaslarını geliştir.
Uzarsa bende yaparim
Uzamax
Nah uzar
Kemik yaşın önemli
Uzamaz
Uzamaz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar