Arkadaşlar Bayıldım ve dudak üstüm delindi dişim kesti sterille yapıstırdı doktor dikiş attırmadım iz tamamen kaybolması için krem önerirmisiniz? Başından böyle bir olay geçen varsa yardımcı olurmusunuz? birde o kısımda sertlik ödem gibi bir top parça var ne yapabilirim? Zamanla geçermi?
Dudak üstüm yarıldı iz kalmaması için krem önerirmisiniz?
Oncelikle gecmis olsun. Muhtemelen yara cok buyuk olmadigi icin striple yapistirmislardir. Cunku strip cok fazla buyuk olmayan kesilerde kullaniliyor. Biz hastalara contractubex jel oneriyoruz. Buyuk olcude iyilesme sagliyor. Kullan istersen onu. Zaten cok fazla iz yok. Kullandiktan sonra da pek bir iz kalacagini sanmiyorum.
1
6 Yorumla
Soran
+1 yıl
Çok teşekkürler dermatix aldım buna benzer illaki bunumu alayım sizce?
Dermatix hakkinda cok fazla bir bilgim yok, o yuzden kesin bir sey soyleyemem. Ama contractubex yara izleri ve skar dokularda akla gelen ilk ilactir. Ve gercekten fayda saglayan bir urun. Bence bir plastik cerrahi uzmanina danis ve sonrasinda hangi tedaviyi onerirse onu uygula.
Doktor vermedimi krem ona sorabilirdin Ameliyat sonrası dikiş yeri sert olur contraktubex kremle bastırarak sürer masaj yaparsan zamanla dağılıyor belki izide geçirir
lan söyleme öyle şaka yapmıştım ameliyat sonrasında dikiş izlerini kapatmak için kullanılan bir krem var adını tam hatırlamıyorum ekşi sözlükten bulursun yazarsan , bide botanik olarak yapılan yöntemler var aleo verayla hindistan cevizi yağını karıştırıp kıllanıyorlar çatlak cilt lekesi yara gibi şeylere iyi geliyor alınacağını düşünemedim özür dilerim
En İyi Cevaplar