Kalçamda çatlak oluşmaya başladı... Kilolu da değilim aslında 😭 Bunu nasıl önlerim çok çirkin duruyor😔 Daha da ilerler diye çok korkuyorum...

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Sonunda bunu da yaptınız g**nü de çekmişler ahaha😂😂pes beklenir sonuçta kim bilecek kimin g**ü😂😂
kim bilir kimin gttuu 😂😂
Cidden erinmeden foto mu çektin neyse büyük ihtimal kilo
Çok zor bişi mi alla alla 😂
Sen dert etme kim bakacak kalcana günlük hayatta sjsjsmsmxj
O zaten çatlamış bitmiş 😃 ilk zamanlar pembe bir rengi olur, en son beyazlar öyle kalır
Ama belli olmuyordu beyazlaştıkça görünür oldu lanet
Ooooff depresyona giricem 😀
yok canım bence guzel duruyor takmayın söyle seylerı hıc bır erkegın umrunda degıl.
Umarım takmazlar 😔
sana yemın edeıyorum bak. erkek oldugum halde cok manken kız arkadasım oldu gencken ama herguzelın bır kusuru oluyor. ınan evlendıgım esımde cok guzel bırı degıldı boyuda kısaydı ortalamanın altında catlakları selulutlerıde vardı ama hıc takmadım kendı takıntı yapardı. yanı herhalınız guzel sonucta sızı seven herhalınızle sever. hem bence catlakların cok sevımlı duruyor canım benım o guzel yuzunu asma ulu orta kıcınıda gösterme.. ayı dolu burda.
Ya teşekkür ederim sayende psikolojim az da olsa rahatladı... Belli olmasın diye yakından çektim zaten
fıstık gıbı kızsın takma sen cıddı dıyorum hıc umurunda olmaz ınsanın kı daha cok hosuma gıdıyor. cunku elde olan bırsey degıl bu. sonucta senı seven vucudun ıcın sevmemelı senı sen oldugu ıcın sevmelı. ınanmıcaksın ama cok sevımsız gelıyor heykel tras gıbı ınsanlar. ınsan dedegıın kusurludur cunku. senın fızıgınde guzel boyunda 1.65-168 gıbı vucudunun kıvrımlarıda güzel. ten rengınde oyuzden hıc takılma lutfen.
yenı yılda sana sevdıklerıne saglık mutluluk huzur afiyet versin canım
Cevap
50Cevap
Evet itici duruyor gadası
bu catlaklarin belirli bir tedavisi oldugunu sanmiyorum.
kotu durmuyor.
hizli kilo alinmasi/verilmesiyle olusur deniyor veya spor yapiyorsan cok zorlamissindir kendini belki ondan olusmustur.
nemlendirici vucut bakik kremleri kullanmayi dene.
yenilerinin olusmasini azaltacaktir muhtemel.
olanlari vucudun kendi kendini onarmaya calisacaktir ama eskisi gibi olur mu, zannetmiyorum.
ama dedigim gibi, kotu durmuyor.
esk isevgilimdede olmustu.. Ingiltereden bir krem getirmistim gecti onunki. 2 yi lonceydi... su an ldonradayim istersne 1 hafta sonr adonuyorum. getireyim sanada
Bu yaşta mi çok erken... demek etin sıkı değil bol su tüket kahveden uzak dur ve badem yağı alıp sür..
Çatlaklar biraz genlerle alakalı. vucudun çatlak oluşmaya müsait demekki. Bence çok fazla takma gayet güzel duruyorlar.
Hepimizin vücudunda çatlaklar oluşabilir bu illa kilo aldın diye olmuyor onlarla da güzelsin takma böyle küçük şeyleri
Kilo almissin fitnes ve basen harekleri yao bence ve kalcan mükkemel duruyor ve krem kullan cildine gore bacagina gore iste
Hızlı kilo alıp verdiysen olmuştur. Bir çözümü var mı bilemiyorum. 👀
Bukilo alış verişlerinde de oluşabilen birşey emin ol çoğu kişide var
Kilo da bir etken tabi ama. Sporla düzenlersin ancak bu durumu. Spor a ek olarak da kremler
Bence. O çatlaklar hoş duruyor. Ayrı. Bir estetik ve hawa weri yor. Ama. Kişiden kişiye. Değişir onu bilmem. Ama ben şahsen. Sevi yorum. Böyle. Olmalarını
aşırı kilo alıp vermede giydiğin kıyafetlerden falan oluyo
Çatlak kilo sonunda cildin gerilmesi ile ortaya çıkıyor ancak üzücü bir şey ki gitmiyor.
Olağan şeyler bunlar bence.. Xöt el gibi uku orta olmadığı için senden daha kotuleridr vardır 👍
yağ ile masaj yap biraz sıkılaştırı yağlardan kullan
Kız bunu nerden çektin nasıl çektin kalcanin neresi diye boynum tutuldu mk 😂 şunu bir izah et 😂
Bacağın ile belin birleştiği yerin az altı 😀
bu kalçamı baldırmı şunu düzgün çeksen bitkisel bir krem var onu yazacağım taxip atarsan 24 saatte gelişme olur 7günde tüm kaybolur eczanelerde yok sadece çok büyük gross aktarda bulunur atk kremi
Önleyici kremler oluyor kullan. Ama çatlak hızlı kilo alıp verildiğinde oluşur.
At kestanesi yağı iyi geliyor diyorlar ama cerrahi işlem olmadan düzelmez bence😂
sonuçta avuçlamalık bir yer, çatlak olmasının bir zararı yok:)
Tam da abazanlar görmeden anlamaz diyecektim resim atmış ya tüh
Bu catlaklar ya zayıfladığın içi ya da kilo aldığın için
Tam belli olmuyor
Sıyırıp tam ekran atsan görecez sorunun nerede olduğunu
Keşke komple çeksedin
Ne kadar da düşünceli bir üye :D
Teşekkür ediyorum
Beyaz catlaklara yapilcak bir sey yok maalesef
sioz diye bir krem vardı işe yarayabilir belki
hindisten cevizi yağı ve aloe vera gerek
Cildiye doktoruna git
kalça nerede? bu bildiğin kol sdfsdfsd