Göğüs küçültme ameliyatı hangi hastanede yaptırılmalı?

arkadaşlar göğüs küçültme ameliyatı yaptırmak istiyorum istemekten ziyade artık zorunda kaldım maalesef hem ağır hemde sarkık rahatsız ediyor özellikle kızlar aranızda bu operasyonu yaptıran ya da yaptırmış bir tanıdığı olan varsa hikayesini benle paylaşabilirmi çünkü göğüslerimi bayağı küçültmek istiyorum hatta %90 'ı gitse çok rahatlıycam..ama küçük bir şehirde yaşıyorum yani İzmir İstanbul ya da Ankara gibi bir şehir değil ...hangi hastanede yaptırsam bilmiyorum sonuçta bu keyfi bir karar değil rahatsız edici bişey olduğu için yaptırıyorum bunu numune hastanesinde mi yaptırsam..yoksa üniverste hastanesinde dahami iyi olur..yoksa 3. bir opsiyon olara para biriktirip İstanbul ankarada özeldemı yaptırsam ama çok pahalıymış yani 5 binde 10 bin liraya kadar gideri var ki bu beni bayağı aşar...bir diğer sorunsa doktorların kendi istediğini yapması yani onlar kendilerine göre "en ideali" derler ama benim bu ameliyatı 2.kez yaptırmak diye bir şansım olmayabilir bu yüzden bir seferde istediğim kadar küçülttürmek istiyorum hatta angelina gibi içini tamamen boşalttırsam hiç fena olmaz da silikon sevmem ..nasıl tarif ediyim bildiğin tahta göğüslü olmak istiyorum ama doktor itiraz eder diye korkuyorum ?
Göğüs küçültme ameliyatı hangi hastanede yaptırılmalı?