Diğer Devlet hastanesinde meme küçültme hangi bolum bakıyor? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Meme küçültme ameliyati için hangi bolum bakıyor hangi bölüme gitmem gerek Saçma slk konusmayin Güncellemeler+1 yıl Devlette plastik cerraha bolumu yok Güncellemeler+1 yıl İyi niyetli arkadaşlara teşekkürler randevumu aldim Devlet hastanesinde meme küçültme hangi bolum bakıyor? Cevapla Bölüm Soruları Hasta Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Naflaus Takip Et Bilge Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Plastik cerrahi , Marmara üniversitesi araştırma iyi bu konuda ama küçültmeyin benim mal kuzenimde küçülttu yazık yani 1 0 Yorumla
Dreamorning Takip Et Xper 6 Yaş: 31 +1 yıl İyice araştır sonra çizgi falan kalmasın bu konuda mağdur olanlar var 0 0 Yorumla
ertugrulkoklu123 Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl erkekler sence seni kucuk meme olarak istermi 0 4 Yorumla Soran +1 yıl İnan erkekler zerre umramda değil canım Yorumla ertugrulkoklu123 +1 yıl omur boyu yani bekar mi kalacagin Yorumla Soran +1 yıl ya erkeklerin hepsi buyukmeme sevmiyor bundan emin olabilirisn mesela Yorumla ertugrulkoklu123 +1 yıl anladim Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Diğer konusunda 2,7b cevap paylaştı. Bende büyütmeye çalışıyorum 0 0 Yorumla
paandaaax Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Beden kaç ki :) 0 2 Yorumla Soran +1 yıl 162782939292 beden olur. mu Yorumla paandaaax +1 yıl Dkdldmdldödldödldödöx düşünmek lazım aslında Yorumla
kdjfhy329 Takip Et Xper 2 Yaş: 28 +1 yıl plastik cerrahi bakar 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Plastik cerrah yok genel cerrah var. olur mu yaa Yorumla kdjfhy329 +1 yıl evet kuzum olur Yorumla
Burak0238 Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl Plastik cerrahi bakıyor 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Genel cerrahi var. plastik yok Yorumla Burak0238 +1 yıl Hangi şehirdesin Yorumla Soran +1 yıl Kocaeli Yorumla Burak0238 +1 yıl Genel cerrahi ile görüş konsültasyon isterler onlar yonlerdirir seni Yorumla Burak0238 +1 yıl İstersen özelden yaz nasıl yol izlicegini anlatıyım Yorumla Burak0238 +1 yıl Yanlış anlama beni Yorumla
serhatemin Takip Et Bilge Yaş: 46 +1 yıl Diğer konusunda 302 cevap paylaştı. milet büyütmeye çalişiyor derdin ne çokmu büyük 0 0 Yorumla
Spinozaa1 Takip Et Guru Yaş: 33 +1 yıl Diğer konusunda 527 cevap paylaştı. Plastik kanka 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Genel cerrahi var Yorumla Spinozaa1 +1 yıl Genel cerrahi meme kucultmez Yorumla Soran +1 yıl Of ya bu şehirde yok ki plastik cerrah 🤦 Yorumla Spinozaa1 +1 yıl Özel de mi yok Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl Çocuk sünnet bölümü 0 1 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Şaka yaptım kızmamışsındır umarım. Estetik cerrah bakıyor ben Kocaelideyim bir iki hastanede konuşuyorlardı bu konuyu Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Plastik cerrahi , Marmara üniversitesi araştırma iyi bu konuda ama küçültmeyin benim mal kuzenimde küçülttu yazık yani
İyice araştır sonra çizgi falan kalmasın bu konuda mağdur olanlar var
erkekler sence seni kucuk meme olarak istermi
İnan erkekler zerre umramda değil canım
omur boyu yani bekar mi kalacagin
ya erkeklerin hepsi buyukmeme sevmiyor bundan emin olabilirisn mesela
anladim
Bende büyütmeye çalışıyorum
Memen fazlaysa bizede bağışla azginim çok
Beden kaç ki :)
162782939292 beden olur. mu
Dkdldmdldödldödldödöx düşünmek lazım aslında
plastik cerrahi bakar
Plastik cerrah yok genel cerrah var. olur mu yaa
evet kuzum olur
Plastik cerrahi bakıyor
Genel cerrahi var. plastik yok
Hangi şehirdesin
Kocaeli
Genel cerrahi ile görüş konsültasyon isterler onlar yonlerdirir seni
İstersen özelden yaz nasıl yol izlicegini anlatıyım
Yanlış anlama beni
milet büyütmeye çalişiyor derdin ne çokmu büyük
Estetik cerrahı
küçültme
Plastik kanka
Genel cerrahi var
Genel cerrahi meme kucultmez
Of ya bu şehirde yok ki plastik cerrah 🤦
Özel de mi yok
Kaçbeden
Ananinammmibedell
Çocuk sünnet bölümü
Şaka yaptım kızmamışsındır umarım. Estetik cerrah bakıyor ben Kocaelideyim bir iki hastanede konuşuyorlardı bu konuyu
Napcan kucultup