Merhaba arkadaslar spor yapiyorum ve son gunlerde kalbimde carpinti hisleri basladi acilde ritim bozuklugu dediler ancak kardiyolojiye gittigimde birsey yok dediler ayni ekg ye. Ultrasonla da bakildi bisey yok denildi. Efor testi yapacaklar 1 ay sonra ancak 1 ay cok uzun benim Şu an spor yapmamda sinav barfiks vs. Sakinca var mı sizce? 2 ayri ekg verdim arkadaslar anlayan arkadaslar yorum yaparsa sevinirim besyo dusunuyorum spor yapmam gerekiyor.
İlk baştaki ritimde st yükselmesi var tahminimce bu bulgular miyokardit enfarktüs geçirmiş bilgisini verebilir tabi ekg da her zaman doğru sonuçlar vermeyebilir.
2 kere taktilar bana bir middet ilac kullandim Şu an ilaci biraktim genclikte olan biseyy oo vücut buyume gelisim caginda oldugu icin doktor bana oyle demisti ama bir tane daha doktora gorun kalp kapagin kan kaciriyor olabilirrr bende varr
Efor farkliii kardesim holter farkli efor sadece kosu bandina binersinn 5 dakikalik bir testir ama benim dedigim 24 saat uzerinde duruyor 1 gun ciinde kalbinin atislarini olcuyorr bana iki kere bagladilar korkulcak bisey degil herkese bagliyolarr kalp atislarini olcmek icin
Bursadayim iki kez kardiyolojiye gittim biri gerek yok 24 saatligr bisey yok kalbinde dedi ikincisi de bise yok dedi ama icin rahat olsun diye efor testi de yapalim dedi sadece acilde ritim var diyorlar kardiyolojide ikisi de bise yok dedi
Ozmaan gerek yoktur yaa oyle dediysee sukurler olsun bende Şu an da iyiyim bir problemim kalmadi gecti ilaclarlaaa gecici bisey o gelisim caginda herleste olur o ara ara dert etme kardesimm carpintidir teklemedir olurr
En İyi Cevaplar