Bir arkadaşım geçen gün bu konuda uzman doğum saati belirleme işlemi yaptı (reftifikasyon)
Doğum Kayıtlarımda yazan 20.00 civarı ama 3 buçuk saat civarı daha erken bir saat dilimi söyledi
17.30 gibi yani düşünüyorum düşünüyorum imkan veremiyorum tamam hastane kayıtlarında oynama oluyor ama bu kadarda değil
Söylemiş olduğu saat diliminde ki valla burçları yükseleni felanda kendime ait hissedemedim bir garipsedim.
Yanlış analiz mi? Etti napti bilmiyorum
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Retrifikasyondan pek bir şey çıkacağını sanmıyorum ya doğru olduğunu da düşünmüyorum bu yükselen falan hiç belli olmaz o sadece tahmin ortada kesin bir şey yok.
bende aynı düşünüyorum
3 farklı kişiye gidiyorsun 3'üde farklı saat veriyor
kesinliği olması açısından önemli tarihleri yıl boyunca takip et yaz diyor saçmalık
Ben de yakınlarıma reftifikasyon yapıyorum ve harita bütün olarak uyumlu olmadığı müddetçe net saat bilgisi vermiyorum. Yükselen haritada kendisini en çok belli eden kısım çünkü hayatımızın da başlangıç evi. Ve insanların dışarıdan bizi nasıl gördüğünü falan yükselen ile anlaşılır. Tabii ki dakikasına kadar net bulunamayabiliyor fakat ona yakın dakikalarda da problem olduğunu görmedim bu zamana kadar
@kafasıkarışıkXD ben de yukselenimden pek in değilim ya. Ya başak ya da aslan. Saçlarım aslana benziyor. Diğer özellikle nedir nasıl olur bilmiyorum
Yükselen burçlarda aslında fiziksel özelliklerden ziyade karaktere bakıyorum ben. Veya imaj, düşünce tarzı vs. İyi bir astroloğa denk gelebilirseniz haritanızı patır patır bulur 😊
@kafasıkarışıkXD inş denk gelirim teşekkürler 😊
@kafasıkarışıkXD valla o kadar haklısınız ki birde saat doğruluğu kesin mi diye 1 sene boyunca solarda yaşanan olayları gözlemlemek gerek verilen tarihleri
Ama bilemiyorum şahsım adına söylediği saatte ki haritayı hiç kendime yakın bulamadım
O hastane kayıtlarımdaki yukselenimi ve haritami o kadar benimsemisim ki sanki o haritanın enerjisini taşıyor o haritanın kaderini yaşayacak gibiyim
Solar haritaya bakılarak reftifikasyon yapıldığını ill kez duydum. Genelde önemli olayları bulmak için tutulmalara vs. bakılır fakat solar bambaşka bir şey. İnşallah en kısa sürede bu sorun çözülür her ikiniz için de ☹️
@kafasıkarışıkXD solara bakılarak aslında analiz yapılıyor mesela astrolog sana reftifikasyon yaptı diyelim :)
o saatin doğruluğundan kesin emin olmak için lunar ve solarda verilen mesela önemli tarihi olaylar varya şu tarihte şunu yaşayabilirsin şu başına gelebilir bunların tutma olasılığı önemli imiş biraz
reftifikasyondan sonra bu şekilde takibini yapıyorlar :)
bakalım umarım hallolur şu saat mevzusu benim halloldu ama doğruluğu meçhul
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!