Ne kadar güzel fiziğim var diye neden atsın hele ki gizliden sorunlu musunuz? 68 kilo boyuna göre çok değil diyet ve spor yapsan yeterli bence öğünlerinde normalden az ye yeter :D
0
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Cidden sana çok teşekkür ediyorum 😀 İnsanlar fesat 🤦🏻♀️ Hem ben kendimdem memnun olsam mükemmel bulsam diyet yapmam değil mi?😂 Değerli yorumun için çokça sağol ❤️
He yav heee şu yaptığın çocukça yorumlar bana kıskandığını gösteriyor 😊 Susamı çörek otunu ayırt edemeyecek kadarda cahilsin 😀 Bence daha fazla konuşma sevgiler saygılar iyi günler
Tanımadığım birini neden kıskanayım , bence kezbanlar gibi ben 'özelim' triplerini bırak, herkes herşeyi bilecek diye birşey yok, bu kimseyi cahil yapmaz , saygılar, sevgiler , iyi günler 😘
Bu su ile ayranı ayırt edememeye benzer 😀 Ayrıca kendimi özel hissettiğimden söz etmedim abi ne fesat insanlarsınız ya 😂 İçiniz ruhunuz kirlenmiş bir soru sordum şu yazdıklarına bak 😃 Cahilliğinle baş başa bırakıyorum esen kalın 👍🏻
Kıskançlıktan bahseden sendin , yorum yaptığıma pişman oldum , ayrıca cahilliği bu kadar sığlığa indirgemiş olman kimin cahil olduğunu gösteriyor, bu muhabbet bile ülkem kızlarıyla sohbetin geleceği noktayı özetlemeye yetiyor, neyse ki başka seçeneklerim var 😂 esen kal 😘
Yumurtayı az yağla pişir ya da kaynatarak ye öyle daha sağlıklı salatalıktan ve dometesten çok tuket. o pastırmalardanda çok tüketme
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Ekmegi nasil kestin ve kendine nasil engel oluyorsun
0
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ben ekmeği seven birisi olmadım hiç bir zaman. Arada sırada dışarıda köfte kokoreç falan yediğim oluyordu ama evde hiç bulundurmuyordum çünkü aram yoktu. Şimdi ise dışarda hiç yemek yemediğim için otomatik olarak ekmek tüketimim olmuyor.
Ekmek yerine çiğ badem, ceviz gibi şeyler tüket bunlar seni uzun süre tok tutacaktır. Ekmek ise senin hemen acıkmanı sağlar bolca su tüket ben 3litre içiyorum günde faydasını görüyorum 😊
Yav sen kimsin kızım boyun 1.78 felan değil sen sadece ilgi çekmek için kendini farklı bir karaktere sokuyorsun düzgün konuş benimle mardinliyim lan ben
Boyum 1.82 kilom 78 orta düzeyde kaslı kolları damarlı vurduğunu ikiye bölen biriyim. Dur tahmin edeyim 1.65 boylarında leş gibi fiziği olan yer elmasının tekisin dimi? Neyse senin gibi 70 ıq lu bir kezoyla ikili tartışmaya girmek bile gereksiz hadi yol al
Kafayı sıyırmış ya kendine güzel fizikli diyor senin boyuna inanmıyor kız güzel olduğunu iddia etmedi ki buradaki tek kompleksli sensin milletin boyuna posuna takmışsın kafanı ellerini kaldır ve egonu yavaşça yere bırak dostum
En İyi Cevaplar