yüzümde ben çıkıyor önce küçük nokta gibi oluşuyor sonra büyüyor neden bilgisi olan var mı beyaz tenliyim yüzüm mahv olmuş durumda
bu benler nasıl geçer
bu benler nasıl geçer
güneşte çoz gezme . eğer gezecek olursanda güneş koruma faktoru kremler kullanman lazım , ben bb crem kullanıyorum . (pure beauty wantsons ve gratis mağazalarında bulabilirsin) . ve çaresi de çok zor . sakın ameliyat ile aldırma ben çenemdeki bir et benini aldırdım ve hala kızmızı bir lekesi var . sana lazer tavsiye ederim .
çok dışarı çıkmıyorum hafta 1 çıkıyorum bazen hiç çıkmıyorum
çıkarken haftada 1 bile olsa güneş kremi kullan . bizim gibi beyaz tenlilerin kaderi bu
güneş kremi koyu esmer durduruyor yanıyorum güneşte ondan kullanmıyorum
ben düzensiz hücre çoğalmasıdır ve tedavisi doktor kontrolünde yapılır..belki sizinkisi HPV hastalığıdır dikkat diyorum... bu çok yaygın bir cinsel hastalıktır ve amerikada 50 milyonda var ..cenital bölgedede çıkıyor ..o yüzden korunmasız seks yapmamalıyız
ben bakireyim
alsında ozellikle sizin için yazamdım onu ..burdakilerde okusun bilinçlensin diye yazdım .alınmayın.. ama dediğim gibi bunun tek tedavisi doktor kontrolu olmalı ve toplu iğne vs. deşmeyin veya kesmeyin en sağlamı doktora gidip gorunmek..googlda aratıp ta ayrıntılı bilgi sahibi olabilirsiniz secim sizin
güneş ışınlarından dolayı çıkıyor.. son 2 yıl içinde güneş ışınları cok tehlikeli hem yaz hem kış güneş kremi kullanmak gerekiyor.. bizzat doktorla görüştüm bu konuyu hiç sorma bende de aynı dert hatta aldırdım bile.. güneşten korucaksın kendini
ya büyüyor benimkisi
aldırınca acıma falan olmadı mı çukurluk olmadı mı
hyrr uyusturuyolar ve belirli süre sonra da iz kalmıor..
lazerle mi yaptı yoksa amelyatla dikişle mi
ya bende bir sürü var bir de birbirlerine yakınlar
Cevap
3Cevap
ben sonradan çıkmaz bildiğim kadarıyla onlar siyah noktalar onunda çözmü vardır
siyah nokta degl
siiyah nokta gibi sonra da büyüyor
Cildin güneşe karşı hassastır. Yüzün ıslak güneşe çıkma. Özellikle yazın. Yaş ilerledikçe ben oluşumu duruyor.
bende daha 3 aydır oluyor
29 yaşındayım ben çıkıp duruyor siyah nokta sanıyor o zaman geçtikçe ben oluyor
Doktora git o zaman. Küçükken bendede oluyordu. İleri yaşlarda sonradan olan bir olaysa hastalık olabilir.
hangi dr bakıyor bene
ben cildiyeciye gittim zararsız dedi agrı yok zararsızmış olsun ne olacak dedi bende bıraktım ama yüzüme bakınca çok kötü oldugunu anlıyorum herkesin yüzü tertemiz benimkisi benlerle kaplı
Birşey olmaz o zman. Zamanla alışırsın.
40-50 yaşlarında da lekeler çıkıyor elde ve yüzde. Hayat böyle.
Bende çocukluğumdan beri var. Güneşe çıkamazdım. Senin kadar sanşlı değilmişim.
bunun neresinde şans ya
dışarı çıkamıyorum bu lekelerden
Onlar sadece ben. Uzaktan farkedilmiyordr bile.
fark edliyor benler o kadar küçük degil açık tenliyim çok belliler
Ben benleri geçen bir insana şahit olmadım.
Siyah noktalar küçük ve çok sayıda oluyor. Siyah noklarla beni ayırt edebileceğine eminim.
Şimdi ne yapıcaksın? Dışarı hiç çıkmayacak mısın?
dışarı çıkamıyorum eve misafiir gelyor görünmek istemiyorum bu neden den mecbur kapıya bakıyorum tesadüfen de olsa görüyor
Sence bu yaptığın mantıklı mı?
ne yapim
yüzzüm mahv oldu görsen böyle demezsiin
Seni anlıyorum. Seninde beni anladığını düşünüyorum.
Yaşın 29. Bu yaşına kadar eminim pek çok acı olay başına gelmiştir. Birçok kötülük görmüşsündur. Başına çok daha kötü olaylar da gelebilirdi.
Yüzünden çıkan benlere odaklanmışsın. Onlar dışında başka birşey düşünemiyorsun. Ben yüzünü bu benlerin mahvettiğine inanmıyorum. Senin bu benleri kafana takmandan ötürü yüzünün mahvolmuş olarak gördüğünü düşünüyorum. Bence başka bir insan bu benleri farketmiyecektir.
sagol düşüncen için
Teşekkür ederim. Kendinle barışman dileğiyle.
sıkıntı stres bedeni bitiriyor.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar