+1 yılSarımsaklı şampuanlar oldukça yararlı bulunuyor, sarımsak her derde deva :) Saç problemlerine çözüm arayanların, dökülme seyrekleşme gibi sorun yaşayanların başvurduğu yöntemlerden biri de doğal içerikli saç bakım ürünleri kullanmak oluyor. Bu noktada da sarımsaklı şampuanlara ilgi artıyor.
Dr Tuna Sarımsaklı Şampuan Kullananlar Memnun mu?

Dr tuna sarımsaklı şampuan kullananlar Öncelikle sarımsak deyince direkt olarak aklımıza sarımsağın keskin kokusu geliyor. Saçlarımızda nasıl taşırız bu kokuyu? :) Merak etmeyin şampuan içerisinde o kadar da keskin bir koku yok, güzel kokulu bir saç kremiyle kolaylıkla kontrol altına alınabilir. Farmasi sarımsaklı şampuan kullananlar da genel olarak güzel kokulu bir saç kremi ya da saç yağı tercih etmiş. Kullananlar genel olarak memnun.
Farmasi sarımsaklı şampuan yorumları nasıl?

Farmasi sarımsaklı şampuan yorumları Farmasi sarımsaklı şampuan sarımsak ve capixyl ile zenginleştirilmiş formüle sahip. Bu sayede koparak dökülen saçların kurtarıcısı oluyor. Aynı zamanda saçlarda hasar görmüş yerler varsa onarılmasına destek oluyor. Farmasi sarımaklı şampuan yorumları da bunu destekler nitelikte. Kullananlar dökülmelerin azaldığını, saçlarının daha çok gürleştiğini belirtmiş.
Saçları gürleştirip dolgunlaştıran şampuan tavsiyeleri için buraya da göz atabilirsiniz: Hacim veren şampuan tavsiyeleri neler? En iyi dolgunlaştırıcı şampuan hangisi?10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Kızlar ben görüşümü söylemek istiyorum; saçlarımı boyamaktan binlerce kez yaktım. 300-500 liralık serumlar kullandım zerre kadar faydasını görmedim ısırgan otu kaynattım çok şey denedim toparlayamadım saçlarım çok seyrek ve çok dökülüyor. Tesettürlü olduğum için sürekli havasız kalıyor buda dökülmesine yol açıyor. En sonunda sarımsaklı şampuan denedim saçlarım şu an inanılmaz derecede etki gösterdi dökülme yapmıyor ve saçlarım kalınlaştı çok hızlı derecede uzamaya başladı çok doğal duruyor bir iki deneyip bırakmayın. Tabii ki sürekli kullanmanız gerekiyor. İsterseniz içine badem yağı da karıştırabilirsiniz ben faydasını gördüğüm için size de tavsiye etmek istedim sarımsak kokusuna aldanmayın. Kesinlikle şampuan kokusu var sarımsak kokusu yok yüzümüz ne kadar önemliyse saçlarımız da o kadar önemli şiddetle denemenizi tavsiye ederim.
40 Yorumla
ben kullandım gerçekten sonuç aldım. ama onun dişin da da sarımsak sürdüm saçlarıma anlatayım bak. Çok az kalmış bir Şampuan'ım vardı onun içine sarımsak ezdim 4-5 Diş haftada 1 kere banyo yaptığım sıra da saçlarıma uyguladım vücudumu liflerken saçlarım da sarımsaklı Şampuanı bekletirim sonra normal Şampuan ile yıkarım hiç kokusu kalmıyor sadece biraz sen alıyorsun kokusunu ama çevrendekiler almaz öyle çok birde havluların da sarımsak kokusu kalıyor :) hem uzatıyor hemde sıklaştırıyor. Ben şampuan dışın da 4-5 diş sarımsak ezdim badem yağı aldım saçınıza parfüm gibi sıkıla bilecek bir fıs fıs kabına doldurdum evde olduğum günler saçlarıma onu sıkıp masaj yapar bağlarım saçlarımı gerçekten uzuyor ve gürleşiyor :D
24 Yorumla- +1 yıl
Banyo yaptıgım sırada demıs kız, sarımsaklı sampuanı haftada bır uyguluyor banyoyu değil
+1 yılSarımsaklı şampuanın koku yapmıyor. Kesinlikle için rahat olsun. Ben uzun süre araştırıp, öyle kullandım. Olumlu da sonuç aldım. İşe yaramasına gelince bünyeden bünyeye değişiklik gösteriyor. Uyum sağlarsa biraz gürleştirdiğini biliyorum ama ben sana ginseng içeren bir şampuan tavsiye ederim. Sarımsak özlü şampuanlara göre biraz daha iyi olduğunu düşünüyorum. Benim araştırma sonuçlarım böyle, karar senin.
22 Yorumla- +1 yıl
Şampuanı nerden bulabiliriz dedigini
- +1 yıl
@Neslihanaylin evden_isinolsun / instagram hesabından bana ulaşın indimli bir şekilde siparişinizi girelim🤗
+1 yılÖnce doktora git ama gerçekten ilgilensin yüzeysel konuşmasın. Bazı testler yapılır daha sonra seni yönlendirecektir eğer içine sinmez ise başka bir doktora daha git. Baktın olmuyor o zaman bilindik marka bayanlar için saç dökülmesine karşı şampuan kullan. Sarımsaklı Şampuan sarımsak koksa kim alır ? Tabi ki kokmaz ama ne derece faydalı olur ne derece işe yarar tartışılır.
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
41Cevap
Bak sana ne diycem.ben kuaförüm.işyerimde bir bayan vasıtasıyla farmasi markasının sarımsaklı şampuanını kullandım.saç dökülmeme iyi geldiği gibi saçlarımı pırıl pırıl yaptı.kokusuda inanki çiçek kokuyo:) sarımsak kokusundan eser yok.kendim kullanıp memnun kaldığım için müşterilerimede tavsiye ettim.bir sürü sipariş verdim.ve hepsinden övgü dolu sözler aldım.çevrende farmasi satan varsa ya da internet vasıtasıyla sipariş verebilirsin tatlım.bana dua etceksin.okadar eminim:))çok güsel kokuyo
42 Yorumla- +1 yıl
Evet kesinlikle katiliyorum hicbirsekilde sarimsak kokmuyor zaten farmasi urunlerinde zararli maddeler olmadigindan fayda goreceksin ama bir iki kullan aman bu bana fayda etmedi demeyeceksin ben 1 aydir kullaniyorum saçlarim gürlesti yaglanmasi azaldi ve uzamaya basladi tavsiye ederim farmasi hakkinda her turlü sorulara cevap verebilirim kazancli bir iş gercekten yukselme şaniniz çokk üyelik isteyen instagramdan farmasitugba adli hesap bana aittir teşekkurler
Enistem kullanmisti bir ara evet kokusu biraz var ve agir geliyor demisti fayadasini goremeden birakti sanirim duzenli kullanmaya bagli belki iyi grlebilir .
Normal bir sac gunde 100 tel dokulebilir bu normaldir bunun ustunde bir dokulme varsa dogal yollarn sonucnda bir karar alinamadysa doktrar daha faydali olacaktr sayigilar00 Yorumla1.Sarımsaklı mayonezi duyduk da sarımsaklı şampuanı ilk defa duyuyorum :D
2.Sarımsaklı şampuanın sarımsak kokacağını sanmıyorum sarımsaktan elde edilen bir maddeyi kullanıyolardır sadece, sarımsağı tümden atacak değiller içine
3.Böyle şeylerin sadece reklam kampanyası olduğunu düşünüyorum işe yarayacağını sanmıyorum01 Yorumla- +1 yıl
Evet sarımsak kokmuyor 😊 ayrıca farmasi ürünlerinin sağlık bakanlığı onayı var, dermatologlar tarafından test ediliyor helallik belgeleri de bulunmakta ayrıca ürünler doğaldır içerisinde paraben bulunmamaktadır. Vegan ürünlerdir hayvanlar asla denek olarak kullanılmaz ve son olarak her ürün herkese iyi gelmez tabiki bana iyi gelmiyor diye bir başkasına da iyi gelmez diye bir kaide yoktur 😊
Gizli Üye(36-45)+1 yılŞu leş gibi kokuyo diyenler sarımsağın kendini kullanmışlar herhalde.
Arkadaşım sarımsak şampuanı sarımsak kokmaz tam tersi cok hoş bir kokusu var.
Ben kullanıyorum ve öneriyorum. Kullandım kullanalı saç dökülmem durdu ve yeni yeni saçlarım çıktı ve onlar da uzuyor şu anda. Rahatlıkla kullanabilirsin.13 Yorumla- +1 yıl
Hangi marka peki
+1 yılÖncelikle Farmasi ürünleri beş para etmez. hemde pahalı hiçbir ürününü beğenmedim. saclarin için zeytinyağı badem yağı nane yağı anormal derecede uzatıyor. ben yağları devamlı kullanıyorum Rapunzel gibi olucam diye korkuyor. um. bu kadarda uzamazki canım bı saç. çok uzayinca endişelenmeye başladım. farmasi şampuanı saçımı çalı süpürgesi gibi yaptı. sampuan olarak yirmi liraya yabancı marka almıştım saçlar ım muhteşem olmuştu. gorsem hatırlarım hobbyde şu an unuttum. birde Elidor güzel.
02 Yorumla- +1 yıl
Yves rocher miydi?
- +1 yıl
Her ürün herkeste etkili olmaz ki ürünlerin sağlık bakanlığı onayı vardır, dermotolglar tarafından test edilip onaylandıktan sonra bizlere ulaşıyor. Eğer dediginiz gibi farmasi markası kötü olsaydı milyonlarca insan kullanmazdı sadece sizin saç ve cilt tipinize uygun değilmiş😊
Saç Bakım konusunda 663 cevap paylaştı. kokuyorsa en azından sarmısak yediğinde suçu şampuana atabilirsin
-sarmısak mı yedin sen?
-yooouuu saçımı yeni yıkadım:D
faydasına gelince hiç bir fikrim yok00 YorumlaEvet bende bir ara aktardan alip kullanmist sarimsakli sampuan tabiki sarimsak kokmuyor ve ben biraz daha etkili olsun diye icine bir kapak badem yagida koymustum ise yaramisti
00 YorumlaBen gecen 2019 da kullandim etki etti. 3 aydir dokuluyor Şu an etki etmedi. Demekki degisiyor sanirim kan degerlerim dustu en iyisi dr gitmek
00 YorumlaSaç Bakım konusunda 440 cevap paylaştı. sarımsakla falan uğraşacağına saçını kesmeyi denesen?
uzun saç hiç de sandığınız gibi çekici olmuyor inan bana..00 Yorumla
+1 yılkokmaz ve saçlarını arttırmaz benim gibi düz saçlı birisin :D dökülmeyi engelliyor bide biraz saçı sert yapıyor öyle bişi :)
00 Yorumla
+1 yılEmin ol hiçbir etkisi yok :) Daha önce bunun üreticisi olan bir firmada çalıştım :) Bir etkisi olmamasının yanında birde saçlarını kütük gibi yapan bir yapısı var :)
10 Yorumlaresimdekisi sensen sacların iyi gibi .. dokulme yoksa beslemek icin bir yag kuru hazırlayabilrisin haftada 2 defa
00 YorumlaSakın kullanma. Fayda bile etmiyor. Saç birde iğrenç kokuyor. Kardeşim kullandı hiç fayda etmedi.
05 Yorumla- Saç Bakım konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılSarımsak kokmaz. Düzenli kullanırsan gürleşme sağlar.
10 Yorumla saçların seyrekse git dermatoloğa genetik mi hormonal mi troid falan baktır...dökülme varsa tek ilaç minoxil öyle uyduruk kıytırık bitkisel ürünlere bel bağlama ayrıca şampuan saç falan çıkarmaz
01 Yorumla- +1 yıl
Birde hem sac dokulup hem kepek olan ne kullanmali kullanmadigim sampuan kalmadi ama cozum bulamadim bana da bi oneride bulunur musunuz artik kafami kasimaktan ectra birde sac diplerimde yaralar oldu😞😞
Ben kullanmıştım. Dökülmesine faydası olmadı. Küçük küçük saç çıkmaya başladı ve saçım hızlı uzadı. Aksine sarımsak kokmuyor, çok güzel kokuyor. Benim ki Zigavustu uygunda fiyatı. Kesinlikle dene :)
01 YorumlaSarımsaklı şampuanlarda koku çok yoktur gibime geliyor yani sarımsağın kokusunu bloke eden bir şeyler vardır bence. Sanırım bünye ile ilgili işe yaradığını, yaramadığını söyleyen bir çok kişi var .
00 Yorumla1 dakika içerisinde 2 sarmısaklı şampuan sorusunun peşpeşe sorulabilme ihtimali nedir? sen buna cevap ver ben soruna cevap veriyim.
01 Yorumla
+1 yılÇok kokmuyor diye biliyorum. Mesela sirke de kokar demişlerdi, kuruyunca kokmadı bende.
00 Yorumla
+1 yılşampuanını kendin yap.sarımsakları sütte kaynat,kullandığın şampuana rendele.sütte kaynatınca sarımsak kokmuyor.
00 YorumlaGeçen gün banyoda raftaydı sarımsaklı yazıyordu üzerinde merak edip kullandım. Şu kadarını söyleyebilirim bir zararı yok ama faydası var mı onu da tam bilmiyorum
00 Yorumla
+1 yılSarimsaklasakda mi sampuanlasak yoksa sampuanlasak da mi saklasak
00 YorumlaSarımsak koku yapar en iyisi Zeytinyağı hemde sünnet :)
10 Yorumla
+1 yılsen böyle bir güzelliğe ve böyle güzel saçlara ( eğer profildeki fotoğraf senin ise) sarımsağı sürmeye kıyıyorsan buyur kullan
00 YorumlaSaçmalama arkadaşım ya doktor diye bişey var git doktora derdini anlat oda sana gereken şeyleri söylesin kafana öyle şeyler sürme alay konusu olursun
00 Yorumla
+1 yılsaçların seyrek olması sarışın olmandandır yani benim yakın bir kız arkadaşımında aynı yani bu durum ondan esmerlere göre daha seyrek olur ama bence kullanma yeterince saçın var ve güzel duruyor
00 Yorumla
+1 yılkokmuyor tabıkı ben kullandım şahsen memnun kaldım yanı naturway sarımsaklı şampuanı dene
00 Yorumla
+1 yılProminoxil diye bir şampuan var araştırmanı tavsiye ederim.
01 Yorumla- +1 yıl
Iyimi
+1 yılsarımsak falan kokmuyor, kullandım ben..ama bir faydasını görmedim
00 Yorumlaaynen hiç bir işe yaramaz doktora git österojen hormonuna başla bak nasıl gürleşiyor.
02 Yorumla- +1 yıl
gercekten mi?
+1 yılEvet biliyorum bir araştır güzel bitane vardı sanki ya aklımda degil simdi
00 YorumlaDüşündüm de saçlar sarımsak koksa diye
Kız geçiyor yanından '' ohh mr güzel sarmısak kokuyor ya '' diyen çıkar mı00 Yorumla
+1 yılBeline kadar saçı var, seyrek diyor.
Sarımsaklı ekmek gibi gez ortalıkta01 YorumlaSırf Yalakalık Olacak Cümlelere Gerek Yok Sarımsağın Saçlarına Faydası Yüksektir Ama Kokusu İcabıyla Kullanmadan Çekinenler Çok Bu Yüzden Müsait Olduğun Bir Zamanda Kullanman Daha Makul Olur
00 Yorumla
+1 yılbence yapma o sampuan degdıgı yerde kıl cıkartıyor vucudun da cıkar cevremde oldu cunku
00 Yorumlasarımsaklı şampuanı bilmem ama badem yağı ve zeytin yağı dökülmeye iyi geliyor :)
00 Yorumlaçörek otu yağının saça iyi geldiğini biliyordum ama sarımsağı ilk defa duyuyorum !
01 Yorumla- +1 yıl
Çörek otu ürünleri de elinizde mevcuttur ve sarımsaklı şampuanı tavsiye ederim evden_isinolsun instagram adresinden bana ulaşırsanız sipariş verebilir ve bilgi alabilirsiniz 😊
Bunlar yardımcı ürünler gibi gözüküyor. Bir arkadaşım ürün önerdi ona bakın isterseniz. hem dökülmeyi durduruyor hemde yenisini çıkarıyor.
00 Yorumlatatlım kokusuna pek kafayı takma sarımsak saçlar için faydalıdır ama Şampuanın hangi marka olduguda önemlidir içerik açısından
00 Yorumla
+1 yılbana da yüzüne sarımsak sür sakalların gür cıkar dıyorlardı ıse yarar herhalde
00 Yorumla
+1 yılKokar tabi adı üstünde sarımsaklı şampuan :D bir boka yaradığı yok ama benden söylemesi
00 Yorumla
+1 yılcanım ben eczanede çalşyorum kullandım başarılı bir ürün tavsiye ederim
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBemde bioblas sarimsak ozlu sampuan kullaniylrum iyi gibi
00 YorumlaFarmasinin sarımsaklı şampuanını önerir misiniz
01 Yorumla- +1 yıl
Evet bir çok faydası bulunmakta saç dökülmelerini önlüyor, saçları güçlendiriyor gibi bir çok özellikleri mevcut eğer denemek isterseniz evden_isinolsun / instagram hesabımdan bana ulaşın indirimli bir şekilde kapınıza kadar gönderelim😊
+1 yılbioblas şampuan kullansan.işe yarayacaktır.
00 Yorumla- Saç Bakım konusunda 396 cevap paylaştı.
+1 yılÖnce koltuk altında dene
00 Yorumla - Saç Bakım konusunda 801 cevap paylaştı.
+1 yıljojoba kullan jojoba yağlıdır ..
00 Yorumla
+1 yılKokmaz, kimyasallarla bastırılmıştır onun kokusu.
10 Yorumla
+1 yılönce bir doktora git sonra bitkisele bak
00 Yorumla
+1 yılleş gibi kokarsın vallahi
02 Yorumla- +1 yıl
o kokuyu çıkarmak için 50 kere yıkayınca kalan saçın da dökülür
Gizli Üye(30-35)+1 yılkoku kalmıyor iyi bir marka al.
00 YorumlaDirek sarımsağı sür banyodan bir kaç saat önce :)
00 Yorumla
+1 yılKokos abla
Zeytinyağlı sabuna devam et bence;)11 Yorumla- +1 yıl
Burasi hangi Kipa?
iyi geliyor koku yapmıyor gayet memnunuz :))
00 Yorumla
+1 yılSaçın sarımsak kokar tabiki evden dışarı çıkma :))
00 Yorumlayaramıyo.denedi bizim kuzen.
00 Yorumla
+1 yılsarısak kokusuna bayılıring :*
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen yılan yağı kullanıyorum çok memnunum
00 YorumlaFaydası oluyor
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılArkadasım direk sarımsak sürmüstü cok ise yarıyor
00 Yorumla- Devamını Gör (3)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?