yada 1-2 aydır süren hastalığım var yani hastalıktan dolayı da olabilirmi ?
Dökülen saçlar için sarımsaklı şampuan kullananlar memnun mu, işe yarıyor mu?
yada 1-2 aydır süren hastalığım var yani hastalıktan dolayı da olabilirmi ?

Herkese aynı etkiyi göstermiyor. Ben de kullandım daha beter oldu, kepek olmayan saçımda kepekler oluştu resmen. Doğal yolları dene.. Ayrıca saç dökülmesinin bir çok sebebi var, sebebini bilmeden ne yaparsan yap çözemezsin..
evet saç dökülmesinin birçok nedeni varmış bu vitamin , hastalık , genetik yada başka şeyler olabiliyormuş
hastanede hangi bölüme gitmeliyim ?
şimdi düşünüyorumda acaba bioxcin şampuanın yağlı saçlar için olanına devam etseydim bu duruma gelirmiydi :S
teşekkürler
Saç dökülmesi maalesef yaşamak istemediğimiz saç problemlerinden bir tanesi. Zaman zaman mevsimsel değişiklikler, aşırı stres gibi nedenler de saç dökülmesine yol açabiliyor. Ailenizde genetik olarak kellik bulunuyorsa saç dökülmenizin doğun ve bir anda gerçekleşmesi muhtemel.

Bazı hastalıklara şifa olan sarımsak saçlarımıza da şifa oluyor. İçeriğindeki protein ve vitaminler sayesinde saçları besliyor, hızlıca uzama sağlıyor. Aynı zamanda saçları gelecek tehlikeler için güçlü tutuyor. Antibiyotik etkisi saç derisinde yaşanan sorunların çaresi oluyor. Böylelikle saç dökülmesi de önlenmiş oluyor.
Sarımsaklı şampuan kullananlar genel olarak saçlarının eskisinden daha güçlü olduğunu söylemiş. Saç dökülmesinin de %90 oranında azaldığını söylüyorlar. Bazıları kokudan rahatsız ancak bazı sarımsaklı şampuan markalarında koku yok, sarımsak kokusunu sevmiyorsanız tercihinizi ona göre yapabilirsiniz.

Birçok markanın siyah sarımsaklı şampuanı bulunuyor. Kullananların yorumlarına baktığımda en çok Bioxcin ve Bioblas markalarının siyah sarımsaklı şampuanından memnun kaldıklarını gördüm. İkisi de kaliteli ve güvenilir markalar.

Bioz sarımsaklı şampuan kokusuzdur, saçta sarımsak kokusu bırakmaz. Kullananlar yorumlarında düzenli olarak kullandıklarında saç dökülmelerinin azaldığını ifade etmiş. Aynı zamanda kepek probleminden de kurtulduklarını ifade etmişler. Bioz şampuan içeriğinde sarımsak ve papatya özleri bulunuyor. Bu sayede saç derisinde oluşan ölü derileri de derinlemesine temizleyerek, tıkanma sonucu yaşanan saç dökülmesinin önüne geçiyor.

Formülünde doğal sarımsak özü, çinko, kalsiyum ve beta karoten bulunuyor. Bu sayede saç dökülmesini önlüyor ve saçları besliyor. Her saç tipi için ve günlük kullanım için uygun bir şampuan. Kullananlar genel olarak memnun kalmış ve düzenli olarak kullanmaya devam ettiklerini söylüyor. Az bir şey koku bırakıyormuş saçta ama o da saç krem ile önlenebilir.
saç dökülmesini şampuan yapmaz şampuan geçirmez.
Kan,b12içinko, biotin eksikliği
Hormonal bozukluklar
guatr
ve dengesiz beslenme sebep oluyor..
Test yaptır bunların biri eksikse yada düzensizse saç dökülmesine sebebiyet veriyor..
b12 iğnesi verdi doktor 2 hafta olucak hergün yaptırıyorum ve toplamda 1 ay boyunca b12 iğnesi yaptırıcam
dodex mi verdi?
pek bi işe yaramıyo dökülme konsunda söylim
çinko ve biotin esas saç dökülmesini önleyen onun haplarını kullan
dodex, çinko, biotin nedir bilmiyorum ?
dodex(dedoxmuydu yoksa)öyle bişi b12 iğne..
Çinko ve biotin ilaçlarıda tırnak ve saçlar için vitamin
şimdi eczaneye gidicem ordan sorarım çinko ve biotin ilaçlarını
biotin bu bioxin de de var sanırım. çinko lazım zaten
acaba b12 eksikliğinden kaynaklanıyor olabilir mi saç dökülmesi
tabiki olabilir ama bende 10 tane iğne yedim bi ara dökülmemde vardı ama durmadı anlıyomusun
anladım
bu 2 ilacın fiyatı nekadar acaba ?
toplam 45 felandır sanırsam googleye yazarsan fiyatlarını çıkar en az gr bak
hııı bi de ssk varsa aile hekimliğine yazdır ssk karşılıyo
şimdi gider öğrenirim teşekkürler...
rica ederim
çinko ve biotin aldım.
çinkoyu devlet karşıladı biotin parayla aldım
umarım etkisini görürsün.. bana yaz etkisini görürsen belki bende kullanırım
acaba ne kadar sürede etkisini gösteriyor ? 3 gündür kullanıyorum saç aynen dökülmeye devam ediyor...
3-4 günde cevap vermez bence 1 ay düzenli kullan..
1 hafta kullanıp dökülmem durmadı diyip bırakma derim
1 ay sonra etki etmezse bırakırsın..
GUATRına baktırdın mı? sen
o da dökülme yapıyomuş
ben sigara yada içki falan kullanmıyorum test yaptırdığımda guatr çıkmamıştı...
minoxil tarzı bişiler kullanmayı hiç düşündün mü?
minoxil ile bioxcin arasında ne fark var?
minoxil saç spreyi saç çıkarıcı,bioxin şampuan..
alma sarımsağı ez şampuanına at daha iyi
sende işe yaradı mı ?
3 sene önce kullandım düzenli kullanırsan gürleştiriyo bende gürleşme olmuştu ve ben sinamekili kür yapıyodum ayrıca saçım uzasın diye ama 3 yıldır bıraktım kokuyo
etme kız, boşuna para vermeyelim bari. para, para, para
he yok ben senin için yazmıştım turta
haha :) boş konuşma cash i görelim diyorsun, o da güzel haha
Cevap
8Cevap
benimde saçlarım döküldü hem genetik hemde ırsi etkenler var.şampuan felan kullanma işe yaramaz.elinden geldiği kadar bakım yaparsın.yaşın genç maddi durumunu bilmiyorum ilerleyen zamanlarda duruma göre ektirirsin.çünkü ürünü sürekli kullanman lazım.bir sürü ürün var kullanmayı kestinmi yine başa dönersin astarı yüzünden pahalıya gelir.
bence şampuanını alma para vermene degmez nedn diceksın?ne kdr sarmısaklı olursa olsun dogal degıl kımyası degsmış..en iyisi sarmısagı haşlayıp sacına surup yarm saat bekletmen,ardından şampuanla yıka kokusu kalmaz.:)
saçlarıma karşı çok hassas olmama ve birtakım ürünler kullanmama rağmen %100 işe yarıyor deseler yine kullanmam, sarmısaktan tiksinirim, kendimden de tiksinmek istemem
sarımsak kokusu yok ayrıca bu bitkisel şampuan
o zaman olabilir
dışardan etki eden biotin işe yaramaz saçın durduğu 2-3 dk
içerden alması lazım müdür..
yani hap şeklinde alınması gerektiğini mi söylüyosun ?
evet ben hap şeklinde alınması gerektiğini savunuyorum söylüyorum söylemekdetim..
@sayın cevap sahibi etme! deme ! para araç vallah amaç değil
para para diye laf sokma bana varsa başımda aşşa at boğ beni paraya=)
$ -$
5 aydir duzenli kullanıyorum eskisi gibi saclarim dökülmüyor cok sukur saclarim eskiye gore daha cok cogaldi gibi cok memnunum sampuanimdan
Hangi şampuanı kullandınız acaba
Bioblas sarimsakli sampuan kullaniyor kardesim ama saclari dokuyormus saclari degistiricek sampuani
arkadaşlarım garlex şampuan kullanıyor, ve çok yararını gördüm diyor.
nette araştırırken garlex iyi diyenler var ama herkeste aynı etki yapmıyormuş
nerde satılıyor ?
Zigavus marka kullan diğer sarımsaklı şampuan markası kullanma..
zigavus nerden bulabilirim eczaneler satıyor mu ?
fiyat nekadar acaba ?
saçıma zarar verme gibi bi riski varmış ...
kişiden kişiye değişiyormuş etkileri... nerden bilebiliriz ki kime zararı olup kime olmayacağını...
arkadaşına zarar yerine yararı olmu olabilir ama sen kullansan belki sana zararı olucak ? kullananlardan zararını görenlerde var...
İyi marka şampuan kullan, günlük yıka, kurularken saç diplerine masaj yap
saçım dökülüyor diye jilete vurdurdum saçım uzayana kadar hergün saçımı yıkadım 6 aya yakın bioxcin kullandım ama birden bire dökülme başladı
yaşım 20 ve bu yaşıma kadar jöle kullanmadım.
sadece babamın saçının orta kısmında az miktarda kellik var ama yaşı 62 yani bence normaldir genetik olduğunu düşünmüyorum
şapka takmıyorum...
bende cildiye'ye randevu almayı düşünüyorum ama dolu :S
bir işe yaramaz. hiç bir şampuan zaten saç dökülmesini önlemez
Benim bir dönem çok fazla dökülüyordu, badem yağı önerdiler bir hafta falan kullandım geçti.
badem yağı nasıl saça uygulanıyor kardeş anlatırmısın sana zahmet
parmaklarını badem yağına batırıyorsun sonra saç diplerine, yani aslında saç derine yediriyorsun. Mesele kılların badem yağını alması değil saç derisinin badem yağını alması.
yani badem yağının dibe inmesi gerekiyor peki bu badem yağının tam olarak etkisi nedir ?
bilmiyorum ama benim saçımın dökülmesini şıp diye kesti
nature sarımsaklı şampuanı kullanmanı tavsiye ederim. 1 hafta sonra arada ki farkı görürsün...
hiç işe yaramıyor ve çok sönük yapıyor
kullandım işe yaramıyor..
saçındaki dökülme hala devam ediyor mu? etmiyosa nasıl durdurdun saçındaki dökülmeyi ?
ben 6 aya yakın kullandım hergün ama yine başladı
sen kullandın mı :)
sakat iş.
kullandın mı ? şuan zaten sakatlardayım...
sarmısak saça zarar verir doğal sabun kullan o zaman.
saç için en iyi bitkilerden biride sarımsakmış yani besleyici :)
hadiya bir daha araştır sonra ağlayarak gelme ks ye zararlı cidden. doğal sabun kullan.
doğal sabun derken.. mesela ?
hatay sabunu derler bana geldi arkadaştan hediye saçlarım çok dökülüyordu şimdi uzatıyorum o derece yani ;)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?