duoderm solüsyon kullandın mı? nasır için ilk o tercih ediliyor yalnız o fayda göstermezse endwarts solusyon var benim 2 sene önce ayağımda nasır çıkmıştı genel cerraha gitmiştim bana endwarts solusyonu yazdı yalnız ssk karşılamıyor 2 sene önce 50 tl ye almıştım faydasını görmüştüm tavsiye ederim ama sen yinede almadan önce eczaneye elini göster onlardanda bilgi al
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Fucitec diye krem verdi onu kullanıyorum ama geçemezse denerim doktora gidince soriyim teşekkür ederim
Kesinlikle oynamamakta çalışın. Biliyorum zor olabilir belki kaşıntı bile yapıyordur. Ilk olarak sürekli yaptığınız bir iş varsa ara verin, ve nemlendirici el kremi kullanın. Patlıcan, acı benzeri toksinleri yiyeceklerden uzak durun. Yediğiniz şeyler derinizi etkiler.
1
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
Patlıcan sevmiyorum zaten de evet krem verdi onu kullanıyorum su toplar gibi oldu aşırı kaşınıyor
Aha şimdi anladim. Herhangi bir sürtünmeyle canınız acır ve daha ilerleyebilir. Bir iş yaparken , birşey kaldırırken. Eminim kurbanda çok sürtünme olmuştur bıçaktır, falandır filandır.
En İyi Cevaplar