arkadaşlar istediğimiz rüyayı görmek için ne yapmalıyız ? istediğimiz rüyayı görebilirmiyiz ?
Evet görebilirsin
Hayır göremezsin
Kesinlikle göremezsin saçmalama
Bilmiyorum
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
istediğin rüyayı göremezsin
kendini şartlaman pek mümkün değil
herkes aynı değil
kimi gün içersin de çok düşündüğü şeyi rüyasında görür
kimisi ne kadar çok düşünürse düşünsün rüyasında göremez
bilinçaltıyla alakalı bir durum
bir de rüya görmeme diye bir şey yok
herkes rüya görür ama çok azı hatırlanır ( uzmanlar öyle diyor )
yatmadan önce düsündügüne cok konzantre olmalisin .
Bunu bir kaca hafta yaparsan o Zaman her Zaman yaprasin
istihareye yat kanka :/
link
Cevap
3Cevap
Rüyalar bilinçaltına dayalıdır eğer beyin altın görmek istediğin konuya karşı bir ilgi göstermiyorsa göremezsin. Görmek istediğin şey ile ilgilen onunla ilgili görseller bul yazılar yaz ve onu düşün. Eğer gün içinde çok etkilendiğin başka birşey olmadıysa kesin görürsün. Ama insanlar tek rüya görmez eğer çok derin bir uykuya dalmadıysan hem görür hem hatırlarsın.
Bir işin, sizin için hayırlı olup olmadığını rüyanızda görmek için istihare namazı vardır.
Bu namaz 2 rekattır. Bu namazın kendine ait duası da mevcuttur. Kıldıktan sonra yatarsanız Allah dilerse rüyanızda görebilirsiniz.
Hacet namazı da bu şekildedir.
Cok enteresan ama bana aynen soyle oluyor sabaha karsi uyaninca bir sekilde hayal kuruyorum ve ruya olarak canlanmaya basliyor zihnimde uyaniyorum sabah olmus her zaman olmuyor
İstediğin rüyayı göremezsin ama gördüğün rüyada bilincini açabilirsin.
Tabi ki de görebilirsin ama direkt değil lucid rüya yapman lazım onun dışında sadece bilinçaltına dayalı rüyalar görürsün. Ama eğer bol bo rüya görüyorsan lucid rüya yapmanı tercih ederim
hayal kurarak uyu mesela sunu görücem de onu beynine yaz zaten rüya görüyosun ama hatırlamıyosun..
a şıkkını işaretledim ama emin değilim, bir atasözü mü deyim mi ne aynen şu şekilde: ne hülya ile yatarsan o rüya ile uyanırsın. açıklaması uyumadan önce ne düşünürsen rüyanda onu görürsün
lusid rüya öğren eskiden bir kere yaşadığım deneyim kendi istediğini yapıyorsun rüyanda
Gerçekten yasadin mi ruyanda istediğin gibi mi hareket ettin peki nasıl uyandin kendiliğinden mi yoksa sen kendin isteyerek mi
düşünüp öyle yat bide dua
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar