• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (33) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(33)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +27
Astroloji & Burçlar

Rüyamda görmek için ne yapabilirim?

neverworld
neverworld Takip Et
Xper 5 Yaş: 38
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
11
Yapay Zekaya Sor
Sevdiğim çocuğu rüyamda görmek istiyorum onu rüyamda görmek için ne yapabilirim? Sevdiğim kişiyi rüyamda nasıl görürüm? İstenilen rüyayı görmek mümkün mü?
Sevgi Soruları Nasıl Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
3 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?

En İyi Cevaplar

• PsychoBabble
    PsychoBabble Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 34
    Oğlak
    +1 yıl
    Astroloji & Burçlar konusunda 1,5b cevap paylaştı.

Yani görüşler biraz dini tarafta ama ben biraz daha rüya, beyin odaklı gideceğim, umarım faydası olur, benim işime yarıyor çünkü çoğu zaman. Yine de bildiğim bir dua var bu konuyla alakalı, uyumadan önce "in vesr anna halakas" dersen de rüyanda görebilirsin sevdiğin kişiyi. Rüyamda sevdiğim kişiyi görmek istiyorum çoğu zaman ve bunu başarabiliyorum ben de. Ama tek seferde olacak şey pek değil, biraz düzenli çalışman gerek.

Sevdiğim kişiyi rüyamda nasıl görürüm?

Sevdiğim çocuğu rüyamda görmek istiyorum ne yapabilirim
    Sevdiğim çocuğu rüyamda görmek istiyorum ne yapabilirim

Öncelikle sakin olman gerek. Cesaretin kırılmasın, 1 kere denediğinde olmuyorsa hemen pes etme, merak etme eğer bunu başarırsan her gün görme şansın olacak. :)

1. Zihninde canlandır.

Uyumadan önce yapman gereken ilk şey bu. Hatta günde birkaç kere yapmanı tavsiye ederim. Burada kendine bir koşul belirlemen gerek ve bu koşul sağlandığında sevdiğin kişiyi aklına getir. Çok sık görülen bir şey olmasın, kafan karışır ama çok nadir görünen bir şey de olmasın. Örneğin kırmızı battaniye gördüğünde sevdiğin kişiyi zihninde canlandır. Bunu gün içinde sürekli yap, her kırmızı battaniye görüşünde sevdiğin kişiyi hayal et. Bir süre sonra rüyanda da kırmızı battaniye gördüğünde direkt sevdiğin kişi de rüyana girecek.

2. Her şeyi çok net bir şekilde hayal et.

Gözlerini kapat ve içinde olmak istediğin odayı, mekanı hayal et. Odanın tüm hatlarını canlandır, perdesinden tut avizesine kadar her şeyi hayal etmen gerek. Bu sahneyi olabildiğince güçlendir, hatta koku hayal et, duvarlardaki pütürleri hayal et, her şey aklında olsun.

3. Kapı varsa beklentiyle aç.

Rüyanda bir kapı varsa, o kapıyı sevdiğini göreceğin beklentisi ile aç. Bunu nasıl yaparım diyorsan tam tersini yap, bir kapı çal ve o kapının ardında sevdiğin olduğunu hayal et, bunu bekle. Kapı yoksa, yol varsa da olur, yolun sonunun ona çıktığını düşün.

4. Sadece sor.

Rüyalar basittir aslında. Rüyanda birini gördüğünde, arkadaşın olur, ailen olur fark etmez, onlara sevdiğin kişinin nerede olduğunu sor. Beynin otomatik olarak sana bir harita verecektir zaten.

5. Onu görebileceğin bir yere git.

Kütüphaneye gitmeyi çok seviyorsa rüyanda kütüphaneye gidebilirsin, çok sevdiği bir restoran varsa oraya gidebilirsin. Yine aynı şekilde beynin tamamlayacaktır gerisini.

6. Elimi tut de.

Rüyanda gözlerini kapat, ellerini uzat ve "elimi tut" de. Mutlu olmaya çalış, umutsuzluğa kapılma ve bekle. Hissettiğinde gözlerini aç ve karşında. :)

Eğer başarırsan sakin kal. Karşındaki kişinin seni istemediğini düşünme, senden kaçmak istediğini düşünürsen kaçar. Selamla, bekle, konuş. Normal davran. :)

28
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• ayanovaayan
    ayanovaayan Takip Et
    Xper 6 Yaş: 35
    Yay
    +1 yıl

Gun icerisinde onu dusunmemeye çalış. Zatən hər ke kadar calissan da onu dusunmemeye beyin kəndi icsel yapidan onu hatirliyayacaktir bilincaltıniz...bende genelde booyle olur görürüm belki sizdə dəə isr yarar bilmiyorum sen sadece inan. Ve gece AYET EL SURE OKU.. NAS SURESINI OKU

Ama umarim inşallah ruyanda deyildə hayatda kavusasin hayatinn askina

AMIN

48
    0 Yorumla
  • purpleangel31
    purpleangel31 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 26 , eic 39%
    Başak
    +1 yıl

Yani ben sevgilimi sevgilimde beni birçok kez rüyamızda gördük biraz uzak olduğumuzdan özlemide aşkıda tarif edilemez bu bilinçaltı ile ilgili bir sorun canım benim hı yani illada napıyorsun diye sorucaksan söyleyim gece yatmadan ciddiyim onu düşünüyorum fotoğraflarımıza bakıyorum hayal kuruyorum o gün rüyama giriyor bazen 2mizinde aynıanda rüya gördüğüde oluyor

2
    1 Yorumla
    • cemal666
      cemal666
      Başak
      +1 yıl

dostum seni çok iyi anlıyorum umarım sevdigine kavuşursun

Yorumla
  • gökhanözen
    gökhanözen Takip Et
    Xper 2 Yaş: 42 , eic 44%
    Boğa
    +1 yıl

•Ela yalemü men halak ve hüvel latıyfül habiyr.

Bu yukarıya yazdığım ayet Mülk suresi 14. ayettir. Mülk suresi okuyana şefaat eden bir suredir ,kabirde dahi yalnız bırakmaz okuyanı.Faziletleri saymakla bitmez.Herneyse konumuza dönelim .Bu ayeti arapça olarak bir kağıda yaz gece yatarken başının altına koy ve neyi görmek istiyorsan niyetini yap 7 defa bu ayeti oku.Göreceksin mutlaka, abdestli olarak yapman daha hayırlıdır.İlk gecede görürsün he oldu görmedin.7 geceye kadar okumasını tekrarla ayeti yeniden yazmana gerek yok orda kalsın.Ayrıca bu şekilde uyguladığında bu ayetin koruyucusu olan meleğide görebilirsin.Çokta sevimli görünür korkmazsın.Büyük ihtimalle rüyanda görünür

13
    5 Yorumla
    • sezoox
      sezoox
      Yay
      +1 yıl

aynen + 1

Yorumla
    • gökhanözen
      gökhanözen
      Boğa
      +1 yıl

teşekkür ederimm dostlarım

Yorumla
    • gm12345
      gm12345
      Terazi
      +1 yıl

sen gördün mü peki?

Yorumla
    • Randomkullanıcı
      Randomkullanıcı
      İkizler
      +1 yıl

Onun yüzünü hiç görmedim...

Yorumla
    • Tanimsizzkisi
      Tanimsizzkisi
      Yay
      +1 yıl

Günah değil dimi?

Yorumla
  • kursathamza1
    kursathamza1 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 36
    Balık
    +1 yıl

arkadaslar oncelıkle Selamun Aleykum buradaki ''hannas'' kelimesine bir bakalım ne anlama gelir bu kelıme ''NAS'' suresınde gecmektedır kelıme anlamıda sudur : Hannâs, geri kalmak, sıkılmak, daralmak anlamındaki hunûs kökünden mübalağa sıfatıdır. Geri kalan, kötülüğe sürüklemek için insanı arkasından izleyip döne döne vesvese veren, Allah anıldığı zaman sıkılan şeytân ve şeytân ruhlu insandır. kimin ne amacla bu yazıyı paylastıgını bılmıyoruz fakat denemeyınız..

2
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

31

Cevap

66

Cevap

• beyazorkidem
    beyazorkidem Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 28
    Terazi
    +1 yıl
    Astroloji & Burçlar konusunda 16,9b cevap paylaştı.

Aşağıdaki ayeti Arapça olarak bir kağıda yaz, gece yatmadan önce güzelce namaz abdesti al, sonra hemen ardından gusül abdesti al. Hemen banyodan çıkarken yine namaz abdesti al ve abdestli şekilde yatarken, rüyanda neyi görmeyi istiyorsan bunun için niyet et.

Mülk suresi 14. ayeti yazıp başının altına koy ve eğer sevdiğin çocuğu görmeyi istiyorsan niyetini gönlünden geçir sonra 7 defa bu ayeti oku. Rabbim niyetini kabul etsin. 🙏🏻

Dua;

Elâ ya’lemu men halak (halaka), ve huvel latîful habîr (habîru)

Mülk suresi 14. Ayet

3
    0 Yorumla
  • addictive
    addictive Takip Et
    Bilge Yaş: 46 , eic 36%
    Balık
    +1 yıl
    Astroloji & Burçlar konusunda 721 cevap paylaştı.

PC deen A4 boy kagida renkli cikti al. Icinde 5 litre su olan bir tencereye koy ve surekli karistirarak kaynamasini bekle. Kaynadiginda; sirayla kurbaga bacagi, yeni dogmus cocuk kakasi, kelebek kanadi ve genital bolgeden yeni koparilmis bir tutam Kılı ekle. Resim kaybolunacaya, eriyinceye kadar kaynat. Sonra sogumasini bekle. Her gun uykudan once bir bardak ic. Ya da ruyanda nasil ve nerede gormek istiyorsan bir bez araciligi ile o bolgene kompres yap. Icerken ve kompres yaparken " lebduru lubduru, hadduru hudduru, ahh ahh ohhh ohhh" diye 3 kez yuksek sesle tekrarla ve ONU dusunerek uyu :-P

Arkadasim sen tatli misin :)

5
    0 Yorumla
  • Yıldız_Uykusu
    Yıldız_Uykusu Takip Et
    Xper 4 Yaş: 29 , eic 83%
    Yay
    +1 yıl

Bir şey yapmama gerek yok ⭐_⭐ ben onu hergün görüyorum 🙊 daima aklımda... daima rüyamda kalbinde gerçekten seviyorsan rüyanda eksik olmaz derler sevdiğin kişi tabi rüyalarına girecek kadar çok sevmiş isen neticede onu her koşulda özlüyorsan kalp daima onun varlığını hissettirir...

5
    0 Yorumla
  • Anlamadım6273
    Anlamadım6273 Takip Et
    Xper 3 Yaş: 109 , eic 59%
    Yay
    +1 yıl

Rüyanda göreceğine gerçekte daha çok beraber ol derim ha yok illede diyorsan dua mua saçma sapan şeylere inanma 7/24 düşündüğün ne var ne yoksa rüyana girer çok düşün girsin ama bunu yaparsan takıntın olur ister istemez ayrılınca da zor kurtulursun stalka falan başlarsın bok yoluna gidersin karışmam

4
    0 Yorumla
  • azimli212
    azimli212 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 32
    Koç
    +1 yıl

bütün gün onu düşün, onu an , onunla ilgili konuş, onunla ilgili yaz. hatta birkaç gün sürekli bunu yap. kesinlikle göreceksin. Oyunlardan bilirim bütün gün oynadığım oyunları rüyamda oynamaya devam ederim. hatta burada fazla yorum yaptığımda rüyamda da yapmaya devam ediyorum.

0
    1 Yorumla
    • Diego31
      Diego31
      Yay

Haha, hiç denedin mi birini görmeyi?

Yorumla
  • uğurr1905
    uğurr1905 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 32
    Koç
    +1 yıl

sana bir hikaye anlatim..
    adamın teki bir hocanın yanına gitmiş.. ''hocam ben Peygamberimiz (s. a. v.) i rüyamde görmek istiyorum ama bir türlü olmuyor'' demiş.. hocada buna 2 gün boyunca tuzlu yemekler yedirip 1 damla su bile vermemiş.. adam 2 gecenin sonunda rüyasında şelale görmüş.. ve hocada dönüp ''kafanı suya taktığın için su gördün.. Ona kafayı taksaydın Onu görürdün'' demiş... seninkide bu mesele..

3
    0 Yorumla
  • mesgull
    mesgull Takip Et
    Xper 4 Yaş: 40 , eic 50%
    Kova
    +1 yıl

adını defalarca an uyumadan önce sadece onu düşün fotoğrafına bak rüyayı düşünme hiç sadece ona yoğunlaş.. bir tek ona ne yapıyor falan diyede düşünme onu düşün. gözlerini yüzünü hayal et. gülüşü de olabilir. :) işe yarıyor emin ol

0
    0 Yorumla
  • pembikbunalım
    pembikbunalım Takip Et
    Xper 2 Yaş: 38 , eic 46%
    Yay
    +1 yıl

dua edersen görürsün bence

ki ben sevdiğimi çok görürdüm rüyamda mesela çünkü kalbimdeydi yani

bir de etkilendiğim insanı rüyamda 3 kez gördüm hiç birinde de çaba sarf etmedim sanırım etkilendiğim için gördüm

0
    0 Yorumla
  • Kimakimki
    Kimakimki Takip Et
    Xper 3 Yaş: 25
    Yengeç
    +1 yıl

Resmini bir kağıda çizmeye başla çizerken onu gördüğün karelerdeki halini düşünerek çiz bu şekilde bilinç altın harekete geçer ve yorulur daha sonra yat onu düşün Allaha dua et yüz üstü uyu (araştırmalara göre göreceğin rüyayı tetikliyor) ve uyuyup dalana kadar onu düşün onu çiz beyninde

0
    0 Yorumla
  • Hepmutsuzz
    Hepmutsuzz Takip Et
    Xper 4 Yaş: 41
    Başak
    +1 yıl

Hemen hemen 2 gunde bir gorurum bunu her gece onu dusunerek uyuduguma bagliyorum. Ya da onu tanimaya calistigim icin kafamin ici onunla ilgili sorylarla dolu bilinc altyla goruyorum sanirim. Sen de her gece basini yastiva koydugunda onunla konusmus gibi al karsina konus. ruyanda gorecen ☺☺☺😂

1
    0 Yorumla
  • Filizfilizcik
    Filizfilizcik Takip Et
    Xper 5 Yaş: 36
    Oğlak
    +1 yıl

Aslında çok ta saçma bir soru değil arkadaşlar abartmayın. Ablanın çok sevdiği belli bn 14 yaşındayım ve aynı soru ile google da araştırma yaptım şu sayfayi buldum ve ablanın kini okudum. Bende çok seviyorum... sana tavsiyem yatağa yatîğında bol bol onunla birlikte olduğunu hisset hayal et... ozaman görürsün emin ol

0
    0 Yorumla
  • X_Gece_X
    X_Gece_X Takip Et
    Xper 4 Yaş: 27 , eic 71%
    Terazi
    +1 yıl

Bu nasıl bir çaresizliktir off.. Gel bir sarılalım. Bizim gibi seven olmadıkça bu dünya güzelleşmez abi. Dua et. Görmek için dua et..

2
    0 Yorumla
  • fairygirl1
    fairygirl1 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 27
    Aslan
    +1 yıl

Genelde rüyada yarım kalmış işler tamamlanırken görülür onunla telefon konuşmasıdır ya da bir bakışma olup gerisi gelmedi vs falan onun devamını düşünmeye çalış beyin onun istemsiz tamamlar

2
    2 Yorumla
    • Evrim1535
      Evrim1535
      Yay
      +1 yıl

Teşekkür ederim

Yorumla
    • alisan1990
      alisan1990
      Yay
      +1 yıl

Çok doğru bide sol yanınıza yatın. Sol tarafınıza yattiginizda geçmişe dayalı şeyler görürsünüz.
      Sağ tarafa yattığınız da ise geleceğe dayalı şeyler.

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

onu ddusunerek uyu ama kendini zorlayarak degil birgun uyurken onu dusun kendini sikma iila onu ruyamda gormeliyim onu dusunuyim diye uyursan olmaz onu gercektenxozluyorak gercek anlamda dusunmen lazim bilmem anlatabildimmi

0
    0 Yorumla
  • Amoun
    Amoun Takip Et
    Master Yaş: 43 , eic 45%
    Aslan
    +1 yıl
    Astroloji & Burçlar konusunda 8,9b cevap paylaştı.

Ara ve ona de ki... Her gece duamsın ey Allah korkmaz, gül cemalini göstermezsin bari hayalinden mahrum etme...

1
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Gizli Soran

güzel sözler :)

Yorumla
    • Amoun
      Amoun
      Aslan

Tamam işte ona söyle :) Tabi ben Allah'tan kısmını eksik yazdım sen söylerken düzeltirsin.

Yorumla
  • Hedehödö
    Hedehödö Takip Et
    Xper 6 Yaş: 32 , eic 35%
    Aslan
    +1 yıl

Bu iş duayla değil çocuğu bilinçaltına bir şekilde kazımanla olur. Çocukla yatmadan önce mesajlaşabilirsin, resmine bakıp onu düşünebilirsin vs.

0
    0 Yorumla
  • karAYip_Korsani_
    karAYip_Korsani_ Takip Et
    Guru Yaş: 109
    Yay
    +1 yıl

duaa et evladımm... yuce ısa kutsal meryem ve ç silahşörler senı korusun... mırrr.. mıyavvv... mırrr.. mıyavv... amenn..

0
    0 Yorumla
  • myloves
    myloves Takip Et
    Xper 6 Yaş: 26 , eic 33%
    Oğlak
    +1 yıl

Hic beklemediğin anda giriyor girsin diye bekletsen girmez

0
    0 Yorumla
  • omer04500
    omer04500 Takip Et
    Guru Yaş: 29 , eic 74%
    Boğa
    +1 yıl
    Astroloji & Burçlar konusunda 1,2b cevap paylaştı.

onu içten bir şekilde düşünerek uyursan net görürsün

0
    0 Yorumla
  • engnnnnn
    engnnnnn Takip Et
    Xper 6 Yaş: 36
    Aslan
    +1 yıl

Platonik takılmaya devam et böyle, anca rüyanda görürsün bu gidişle zaten

1
    0 Yorumla
  • aşkvekadın
    aşkvekadın Takip Et
    Xper 5 Yaş: 38
    İkizler
    +1 yıl

onu bilmiorm ama görmen için ne yap-maman gerektiğini söyleyebilirim

0
    0 Yorumla
  • KimMiyim
    KimMiyim Takip Et
    Master Yaş: 33
    Koç
    +1 yıl

Ne tarz rüya istiyon usta sen :))
    Skype denen bişi var ordan gör :)

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Gizli Soran

Kardeş ama cim rüyalanmak falan değil sadece onu görmek istiyorum

Yorumla
  • didemzor
    didemzor Takip Et
    Xper 6 Yaş: 33
    Boğa
    +1 yıl

düşünmessen bide tam gerçekten unutmaya karar verdiğinde unutur gibi olduğunda hergece görürsün ..

1
    0 Yorumla
  • PaTaVaTSıZKıZ
    PaTaVaTSıZKıZ Takip Et
    Xper 2 Yaş: 36
    Oğlak
    +1 yıl

Onu düşüneek uyu ama çok fazla da işe yaradığını söyleyemeyeceğim.

0
    0 Yorumla
  • güllü
    güllü Takip Et
    Xper 2 Yaş: 33
    Koç
    +1 yıl

sevdigi çocugu rüyada görmek için bir dua var..onu oku

1
    3 Yorumla
    • neverworld
      neverworld
      Oğlak
      +1 yıl

adını biliyor musun duanın?

Yorumla
    • güllü
      güllü
      Koç
      +1 yıl

canım benim şaka yaptım..çok düşünürsen yatmadan önce belki görürsün..ne diyim

Yorumla
    • neverworld
      neverworld
      Oğlak
      +1 yıl

:)belki

Yorumla
  • gamzeacar92
    gamzeacar92 Takip Et
    Yoda Yaş: 34
    Kova
    +1 yıl

Onu her zaman istediğin için görmüyorsun farklı olaylar olursa o zaman etkisinde kalıp görüyorsun

0
    0 Yorumla
  • Abdullah_6726
    Abdullah_6726 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 31
    Oğlak
    +1 yıl

O hıc bellı olmuyo sen naparsan yap hıc beklemedın bır zamanda baska seyler goruyorsun

0
    0 Yorumla
  • pamuk_seker3443
    pamuk_seker3443 Takip Et
    Yoda Yaş: 29
    Başak
    +1 yıl

Sürekli aklında olsun ve gece yatmadan resimlerine bak

1
    9 Yorumla
    • Evrim1535
      Evrim1535
      Yay

Işe yarar mı dersin

Yorumla
    • pamuk_seker3443
      pamuk_seker3443
      Başak

Kesin yarar uykun geldiği zaman aç resmi eğer bir konusmaniz varsa canlandir gözünde

Yorumla
    • Evrim1535
      Evrim1535
      Yay

Çok teşekkür ederim tavsiyen için kesinlikle bu gece deneyeceğim

Yorumla
    • pamuk_seker3443
      pamuk_seker3443
      Başak

Rica ederim 😊 gece eski sevgilime sövmek icin profiline bakiyodum o bile rüyama giriyodu yani

Yorumla
    • Evrim1535
      Evrim1535
      Yay

Ahaha çok iyi 😂😂😂 her gece onu rüyamda görsem varya harika olur yemin ediyorum

Yorumla
    • pamuk_seker3443
      pamuk_seker3443
      Başak

Hahah hadi hemen uyuda rüyana girsin 😂

Yorumla
    • Evrim1535
      Evrim1535
      Yay

Tamam öyle yapacağım 😂😂❤️❤️❤️

Yorumla
    • pamuk_seker3443
      pamuk_seker3443
      Başak

Gördün mü

Yorumla
    • Evrim1535
      Evrim1535
      Yay

Eveeet

Yorumla
  • BayanMÜcadele
    BayanMÜcadele Takip Et
    Xper 3 Yaş: 27
    Yengeç
    +1 yıl

Rüyamda' ya çağır görürsün 😂😂😂 Şaka bir yana fikrim yok.

0
    0 Yorumla
  • tevsen
    tevsen Takip Et
    Xper 5 Yaş: 31
    Boğa
    +1 yıl

Sevgilin varsa soyle terk etsin bak nasil her gun ruyalarina giriyor

0
    0 Yorumla
  • _Sacadam_
    _Sacadam_ Takip Et
    Guru Yaş: 30
    Oğlak
    +1 yıl

fotoğrafını duvara uyumadan önce baktığın duvara yapıştır görmesen bile uyaırken görerek uyanırsın mutlu olursun

0
    0 Yorumla
  • Kırgınadam123
    Kırgınadam123 Takip Et
    Yoda Yaş: 28
    Aslan
    +1 yıl
    Astroloji & Burçlar konusunda 1,5b cevap paylaştı.

Abla üstün açık kalmış işte zorlama boşver kapat tükanı gidelim 😂

0
    0 Yorumla
  • yc3838
    yc3838 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 27
    İkizler
    +1 yıl

Dini şeyleri böyle bir şey için kullanman😡. Rezillik!

0
    0 Yorumla
  • ss55ss
    ss55ss Takip Et
    Xper 5 Yaş: 33
    Başak
    +1 yıl

Istisareye yatarsin onunla ilgili google a yazarsan istisareye nssil yatilir diye bulabilirsin :)

0
    0 Yorumla
  • GönülDostu07
    GönülDostu07 Takip Et
    Bilge Yaş: 38
    Kova
    +1 yıl
    Astroloji & Burçlar konusunda 925 cevap paylaştı.

Uyumadan önce resimlerine bak, her an her dk hayalini aklına getir.

0
    2 Yorumla
    • neverworld
      neverworld
      Oğlak
      +1 yıl

resmi olsaydı keşke ne yazık ki..yok

Yorumla
    • GönülDostu07
      GönülDostu07
      Kova
      +1 yıl

Vardır mutlaka facede falan :))

Yorumla
  • BeyinOğlu
    BeyinOğlu Takip Et
    Xper 3 Yaş: 33
    Kova
    +1 yıl

Hobaaa dalga geçilen bir soru sanmıştım, ne ciddiye alınmış.

0
    0 Yorumla
  • MAHŞER-34
    MAHŞER-34 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 36
    Kova
    +1 yıl

Beni düşün öyle uyu ama uyandığında duş almayi unutma

0
    0 Yorumla
  • KALINNN_34
    KALINNN_34 Takip Et
    Yoda Yaş: 40
    Oğlak
    +1 yıl

bir bilsem cevabını her gece baska bir ünlü vowww :)

1
    0 Yorumla
  • sempatikçocuk53
    sempatikçocuk53 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 41
    Balık
    +1 yıl

reelde buluşamıyomusunuz vah vah rüyanda ne yapıcan kız :))

0
    0 Yorumla
  • captainluger
    captainluger Takip Et
    Xper 5 Yaş: 37
    Koç
    +1 yıl

garanti çözüm ; cinci hoca,rüyandan çıkmaz valla :D

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Ben birinin resmine bakarak bir ritueli yapmak istedim. Şöyle resme bakarak sana mesaj atmasını istiyorsun 10 15 dk felan ben bunu denedim daha birkac gun oldu mesaj gelmedi ama o gun ruyamda gordum o kisiyi

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

kıçını açıkta bırak mutlaka rüyana girecektir :) iyi uykular kanks

0
    0 Yorumla
  • Sametcannnn
    Sametcannnn Takip Et
    Xper 4 Yaş: 38
    Boğa
    +1 yıl

İn vesr anna halakas bunu 3 kere s
    öyle sevdiğin kişiyi düşün o seni mutlaka rüyanda görür :)

1
    3 Yorumla
    • Nazlim777
      Nazlim777
      Yengeç
      +1 yıl

Hiç yaptınız mı

Yorumla
    • Alphalist
      Alphalist
      İkizler
      +1 yıl

Hayır sakin denemeyin
      Deneyenlerden biliyorum
      Cok tehlikeli bir cümle bu bazı varlıklar çağırmak gibi sakın kalkışmayın

Yorumla
    • City00
      City00
      Yengeç
      +1 yıl

@Alphalist ben söyledim ama korkuyorum ya

Yorumla
  • SheriffSelenn
    SheriffSelenn Takip Et
    Xper 5 Yaş: 30
    Koç
    +1 yıl

mesela benimi görmek istiyorsun aklından hep beni geçir

0
    0 Yorumla
  • nwnwjwkwk
    nwnwjwkwk Takip Et
    Xper 2 Yaş: 31
    Kova
    +1 yıl

Saçma saçma konuşma yaa bune arkadaş rüyanda görüp napcan

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

naapcanki rüyada buluşup en fazla sabah banyoya girersin xd

0
    0 Yorumla
  • brando
    brando Takip Et
    Xper 6 Yaş: 35
    Oğlak
    +1 yıl

Hayallerle yaşamaktansa,Reddedilmek daha iyi

2
    0 Yorumla
  • Espanol
    Espanol Takip Et
    Guru Yaş: 36
    Yengeç
    +1 yıl
    Astroloji & Burçlar konusunda 1,4b cevap paylaştı.

yaşın kaç küçüğüm zira sorduğun soruya bakarsak biraz küçüksün gibime geliyor(13-14)

1
    8 Yorumla
    • neverworld
      neverworld
      Oğlak
      +1 yıl

yaşım 19 ve de böyle bir soruyu sormak için küçük mü olmak lazım sevdiğim çocuğu görmem artık o kadar zor ki onu anca rüyamda görürüm ki rüyamda da göremiyorumm.

Yorumla
    • Espanol
      Espanol
      Yengeç
      +1 yıl

o zaman şöyle sorabilirsin sorunu sevdiğim çocuğu görmem zorlaştı neler yapabilirim diye bu soru saçma olduğunu sen de biliyorsun.

Yorumla
    • Burakkk
      Burakkk
      Başak
      +1 yıl

+1

Yorumla
    • neverworld
      neverworld
      Oğlak
      +1 yıl

saçma bir insan nasıl adam gibi bir soru yazabilir kii onu görmek içinde bir şey yapamam çünkü yapacak bir şeyim yokk sorun mantıklı fakat benim sorunumla bağdaşmıyor ondan rüya gibi şeylerle uğraşıyorum

Yorumla
    • Espanol
      Espanol
      Yengeç
      +1 yıl

eğer onu görmek için bir şey yapamıyorsan rüyalarla düşlerle uğraşma madem sen de biliyorsun ki isteyerek bu işler olmuyor.

Yorumla
    • neverworld
      neverworld
      Oğlak
      +1 yıl

olmuyorda ne yapıyım aklımdan çıkmıyor ve bn üzülüyorumm

Yorumla
    • Espanol
      Espanol
      Yengeç
      +1 yıl

biraz üzülmen gerekecek ama bir müddet sonra bu duruma alışırsın veya sevdiğine kavuşursun ama zamanla geçer her şey.

Yorumla
    • Tekoo_001
      Tekoo_001
      İkizler
      +1 yıl

Geçmiş olsun canım :/

Yorumla
  • PanikDefans
    PanikDefans Takip Et
    Xper 7 Yaş: 33 , eic 44%
    Akrep
    +1 yıl

rüya yüksek kuruluna mail at.

1
    0 Yorumla
  • busrasinirleniyor
    busrasinirleniyor Takip Et
    Xper 5 Yaş: 29
    Başak
    +1 yıl

Sürekli onu hayal et bilinçaltına yerleştir onu

1
    0 Yorumla
  • uzakinsan
    uzakinsan Takip Et
    Xper 3 Yaş: 30
    Akrep
    +1 yıl

ooof evet ya nasıl olcak? :/

1
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Gizli Soran
      +1 yıl

Bilsemm

Yorumla
  • _Bıleksımok
    _Bıleksımok Takip Et
    Yoda Yaş: 32 , eic 32%
    Oğlak
    +1 yıl

Görden neyine yarayacak yahu

0
    0 Yorumla
  • Hurrican
    Hurrican Takip Et
    Xper 7 Yaş: 33 , eic 53%
    Akrep
    +1 yıl

Hiç bir şey... Tıp daha o noktaya gelemedi..

0
    0 Yorumla
  • ьüşra
    ьüşra Takip Et
    Xper 6 Yaş: 27
    Terazi
    +1 yıl

Bişey yapamazsın gelen geliyo zaten

2
    0 Yorumla
  • Neyazcamburaya
    Neyazcamburaya Takip Et
    Yoda Yaş: 33
    Yengeç
    +1 yıl
    Astroloji & Burçlar konusunda 1,7b cevap paylaştı.

o ne la öyle şaşırdınız iyice ya

0
    0 Yorumla
  • Burakkk
    Burakkk Takip Et
    Yoda Yaş: 33
    Başak
    +1 yıl

Tıtıtıt, ne büyük problem . Allah yardımcın olsn

0
    0 Yorumla
  • Farkomr
    Farkomr Takip Et
    Xper 2 Yaş: 47
    Yengeç
    +1 yıl

Tuz ye su gorursun
    Gerisi gelnedi...

0
    0 Yorumla
  • Joffrey72
    Joffrey72 Takip Et
    Yoda Yaş: 32
    Oğlak
    +1 yıl
    Astroloji & Burçlar konusunda 1b cevap paylaştı.

Uyumadan önce onu sayıkla

0
    0 Yorumla
  • Bebegimcokadisin
    Bebegimcokadisin Takip Et
    Master Yaş: 32
    İkizler
    +1 yıl
    Astroloji & Burçlar konusunda 3,2b cevap paylaştı.

Ben goruyorum ve nefret ediyorum bundan.

1
    0 Yorumla
  • berk313
    berk313 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 32
    Koç
    +1 yıl

İçten sevmelisin sadece gerisi gelir zaten

0
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (37)
Devamını Gör(82)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Astroloji & Burçlar > Sorular > Rüyamda görmek için ne yapabilirim?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Rüyamda görmek için ne yapmalıyım? 5 cevap verildi
Rüyamda kismetimi gormek için ne yapabilirim? 9 cevap verildi
Rüya görmek için ne yapmam lazım? 5 cevap verildi
Rüyamda görmek istediğim şeyi nasıl gorebilirim? 9 cevap verildi
Nasıl istediğim rüyayı görebilirim? 23 cevap verildi
İstediğim rüyayı nasıl görürüm? 4 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Sevmediğiniz bir yemeği zorla yer misiniz?
  • Ev İnterneti için hangi operatörü kullanıyorsunuz?
  • Özel bir tarafınız var mı?
  • Bazı insanlar neden sevgi gördükçe iyileşmek yerine daha da rahat davranmaya başlar?
  • Dondurmayı külahla mı yemeyi seversin, kapta mı?
  • Kızlar dürüst olun, profilime bakınca delikanlı ve sempatik tipim var mı?
  • Sitede sizin için özel biri var mı?
  • Ne derece takıntılı, saplantılısınız?
  • İnsanları kudurtmayı sever misiniz?
  • Sevgili ile her gün buluşmak ister miydin?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨