Sevdiğim çocuğu rüyamda görmek istiyorum onu rüyamda görmek için ne yapabilirim? Sevdiğim kişiyi rüyamda nasıl görürüm? İstenilen rüyayı görmek mümkün mü?
Cevabın nedir?
- Astroloji & Burçlar konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılYani görüşler biraz dini tarafta ama ben biraz daha rüya, beyin odaklı gideceğim, umarım faydası olur, benim işime yarıyor çünkü çoğu zaman. Yine de bildiğim bir dua var bu konuyla alakalı, uyumadan önce "in vesr anna halakas" dersen de rüyanda görebilirsin sevdiğin kişiyi. Rüyamda sevdiğim kişiyi görmek istiyorum çoğu zaman ve bunu başarabiliyorum ben de. Ama tek seferde olacak şey pek değil, biraz düzenli çalışman gerek.
Sevdiğim kişiyi rüyamda nasıl görürüm?

Sevdiğim çocuğu rüyamda görmek istiyorum ne yapabilirim Öncelikle sakin olman gerek. Cesaretin kırılmasın, 1 kere denediğinde olmuyorsa hemen pes etme, merak etme eğer bunu başarırsan her gün görme şansın olacak. :)
1. Zihninde canlandır.
Uyumadan önce yapman gereken ilk şey bu. Hatta günde birkaç kere yapmanı tavsiye ederim. Burada kendine bir koşul belirlemen gerek ve bu koşul sağlandığında sevdiğin kişiyi aklına getir. Çok sık görülen bir şey olmasın, kafan karışır ama çok nadir görünen bir şey de olmasın. Örneğin kırmızı battaniye gördüğünde sevdiğin kişiyi zihninde canlandır. Bunu gün içinde sürekli yap, her kırmızı battaniye görüşünde sevdiğin kişiyi hayal et. Bir süre sonra rüyanda da kırmızı battaniye gördüğünde direkt sevdiğin kişi de rüyana girecek.
2. Her şeyi çok net bir şekilde hayal et.
Gözlerini kapat ve içinde olmak istediğin odayı, mekanı hayal et. Odanın tüm hatlarını canlandır, perdesinden tut avizesine kadar her şeyi hayal etmen gerek. Bu sahneyi olabildiğince güçlendir, hatta koku hayal et, duvarlardaki pütürleri hayal et, her şey aklında olsun.
3. Kapı varsa beklentiyle aç.
Rüyanda bir kapı varsa, o kapıyı sevdiğini göreceğin beklentisi ile aç. Bunu nasıl yaparım diyorsan tam tersini yap, bir kapı çal ve o kapının ardında sevdiğin olduğunu hayal et, bunu bekle. Kapı yoksa, yol varsa da olur, yolun sonunun ona çıktığını düşün.
4. Sadece sor.
Rüyalar basittir aslında. Rüyanda birini gördüğünde, arkadaşın olur, ailen olur fark etmez, onlara sevdiğin kişinin nerede olduğunu sor. Beynin otomatik olarak sana bir harita verecektir zaten.
5. Onu görebileceğin bir yere git.
Kütüphaneye gitmeyi çok seviyorsa rüyanda kütüphaneye gidebilirsin, çok sevdiği bir restoran varsa oraya gidebilirsin. Yine aynı şekilde beynin tamamlayacaktır gerisini.
6. Elimi tut de.
Rüyanda gözlerini kapat, ellerini uzat ve "elimi tut" de. Mutlu olmaya çalış, umutsuzluğa kapılma ve bekle. Hissettiğinde gözlerini aç ve karşında. :)
Eğer başarırsan sakin kal. Karşındaki kişinin seni istemediğini düşünme, senden kaçmak istediğini düşünürsen kaçar. Selamla, bekle, konuş. Normal davran. :)280 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılGun icerisinde onu dusunmemeye çalış. Zatən hər ke kadar calissan da onu dusunmemeye beyin kəndi icsel yapidan onu hatirliyayacaktir bilincaltıniz...bende genelde booyle olur görürüm belki sizdə dəə isr yarar bilmiyorum sen sadece inan. Ve gece AYET EL SURE OKU.. NAS SURESINI OKU
Ama umarim inşallah ruyanda deyildə hayatda kavusasin hayatinn askina
AMIN480 Yorumla
+1 yılYani ben sevgilimi sevgilimde beni birçok kez rüyamızda gördük biraz uzak olduğumuzdan özlemide aşkıda tarif edilemez bu bilinçaltı ile ilgili bir sorun canım benim hı yani illada napıyorsun diye sorucaksan söyleyim gece yatmadan ciddiyim onu düşünüyorum fotoğraflarımıza bakıyorum hayal kuruyorum o gün rüyama giriyor bazen 2mizinde aynıanda rüya gördüğüde oluyor
21 Yorumla
+1 yıl•Ela yalemü men halak ve hüvel latıyfül habiyr.
Bu yukarıya yazdığım ayet Mülk suresi 14. ayettir. Mülk suresi okuyana şefaat eden bir suredir ,kabirde dahi yalnız bırakmaz okuyanı.Faziletleri saymakla bitmez.Herneyse konumuza dönelim .Bu ayeti arapça olarak bir kağıda yaz gece yatarken başının altına koy ve neyi görmek istiyorsan niyetini yap 7 defa bu ayeti oku.Göreceksin mutlaka, abdestli olarak yapman daha hayırlıdır.İlk gecede görürsün he oldu görmedin.7 geceye kadar okumasını tekrarla ayeti yeniden yazmana gerek yok orda kalsın.Ayrıca bu şekilde uyguladığında bu ayetin koruyucusu olan meleğide görebilirsin.Çokta sevimli görünür korkmazsın.Büyük ihtimalle rüyanda görünür135 Yorumla
Boğa+1 yılteşekkür ederimm dostlarım
İkizler+1 yılOnun yüzünü hiç görmedim...
Yay+1 yılGünah değil dimi?
+1 yılarkadaslar oncelıkle Selamun Aleykum buradaki ''hannas'' kelimesine bir bakalım ne anlama gelir bu kelıme ''NAS'' suresınde gecmektedır kelıme anlamıda sudur : Hannâs, geri kalmak, sıkılmak, daralmak anlamındaki hunûs kökünden mübalağa sıfatıdır. Geri kalan, kötülüğe sürüklemek için insanı arkasından izleyip döne döne vesvese veren, Allah anıldığı zaman sıkılan şeytân ve şeytân ruhlu insandır. kimin ne amacla bu yazıyı paylastıgını bılmıyoruz fakat denemeyınız..
20 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
31
Cevap
66Cevap
- Astroloji & Burçlar konusunda 16,9b cevap paylaştı.
+1 yılAşağıdaki ayeti Arapça olarak bir kağıda yaz, gece yatmadan önce güzelce namaz abdesti al, sonra hemen ardından gusül abdesti al. Hemen banyodan çıkarken yine namaz abdesti al ve abdestli şekilde yatarken, rüyanda neyi görmeyi istiyorsan bunun için niyet et.
Mülk suresi 14. ayeti yazıp başının altına koy ve eğer sevdiğin çocuğu görmeyi istiyorsan niyetini gönlünden geçir sonra 7 defa bu ayeti oku. Rabbim niyetini kabul etsin. 🙏🏻
Dua;
Elâ ya’lemu men halak (halaka), ve huvel latîful habîr (habîru)
Mülk suresi 14. Ayet30 Yorumla Astroloji & Burçlar konusunda 721 cevap paylaştı. PC deen A4 boy kagida renkli cikti al. Icinde 5 litre su olan bir tencereye koy ve surekli karistirarak kaynamasini bekle. Kaynadiginda; sirayla kurbaga bacagi, yeni dogmus cocuk kakasi, kelebek kanadi ve genital bolgeden yeni koparilmis bir tutam Kılı ekle. Resim kaybolunacaya, eriyinceye kadar kaynat. Sonra sogumasini bekle. Her gun uykudan once bir bardak ic. Ya da ruyanda nasil ve nerede gormek istiyorsan bir bez araciligi ile o bolgene kompres yap. Icerken ve kompres yaparken " lebduru lubduru, hadduru hudduru, ahh ahh ohhh ohhh" diye 3 kez yuksek sesle tekrarla ve ONU dusunerek uyu :-P
Arkadasim sen tatli misin :)50 Yorumla
+1 yılBir şey yapmama gerek yok ⭐_⭐ ben onu hergün görüyorum 🙊 daima aklımda... daima rüyamda kalbinde gerçekten seviyorsan rüyanda eksik olmaz derler sevdiğin kişi tabi rüyalarına girecek kadar çok sevmiş isen neticede onu her koşulda özlüyorsan kalp daima onun varlığını hissettirir...
50 Yorumla
+1 yılRüyanda göreceğine gerçekte daha çok beraber ol derim ha yok illede diyorsan dua mua saçma sapan şeylere inanma 7/24 düşündüğün ne var ne yoksa rüyana girer çok düşün girsin ama bunu yaparsan takıntın olur ister istemez ayrılınca da zor kurtulursun stalka falan başlarsın bok yoluna gidersin karışmam
40 Yorumlabütün gün onu düşün, onu an , onunla ilgili konuş, onunla ilgili yaz. hatta birkaç gün sürekli bunu yap. kesinlikle göreceksin. Oyunlardan bilirim bütün gün oynadığım oyunları rüyamda oynamaya devam ederim. hatta burada fazla yorum yaptığımda rüyamda da yapmaya devam ediyorum.
01 Yorumlasana bir hikaye anlatim..
adamın teki bir hocanın yanına gitmiş.. ''hocam ben Peygamberimiz (s. a. v.) i rüyamde görmek istiyorum ama bir türlü olmuyor'' demiş.. hocada buna 2 gün boyunca tuzlu yemekler yedirip 1 damla su bile vermemiş.. adam 2 gecenin sonunda rüyasında şelale görmüş.. ve hocada dönüp ''kafanı suya taktığın için su gördün.. Ona kafayı taksaydın Onu görürdün'' demiş... seninkide bu mesele..30 Yorumlaadını defalarca an uyumadan önce sadece onu düşün fotoğrafına bak rüyayı düşünme hiç sadece ona yoğunlaş.. bir tek ona ne yapıyor falan diyede düşünme onu düşün. gözlerini yüzünü hayal et. gülüşü de olabilir. :) işe yarıyor emin ol
00 Yorumla
+1 yıldua edersen görürsün bence
ki ben sevdiğimi çok görürdüm rüyamda mesela çünkü kalbimdeydi yani
bir de etkilendiğim insanı rüyamda 3 kez gördüm hiç birinde de çaba sarf etmedim sanırım etkilendiğim için gördüm00 YorumlaResmini bir kağıda çizmeye başla çizerken onu gördüğün karelerdeki halini düşünerek çiz bu şekilde bilinç altın harekete geçer ve yorulur daha sonra yat onu düşün Allaha dua et yüz üstü uyu (araştırmalara göre göreceğin rüyayı tetikliyor) ve uyuyup dalana kadar onu düşün onu çiz beyninde
00 Yorumla
+1 yılHemen hemen 2 gunde bir gorurum bunu her gece onu dusunerek uyuduguma bagliyorum. Ya da onu tanimaya calistigim icin kafamin ici onunla ilgili sorylarla dolu bilinc altyla goruyorum sanirim. Sen de her gece basini yastiva koydugunda onunla konusmus gibi al karsina konus. ruyanda gorecen ☺☺☺😂
10 Yorumla
+1 yılAslında çok ta saçma bir soru değil arkadaşlar abartmayın. Ablanın çok sevdiği belli bn 14 yaşındayım ve aynı soru ile google da araştırma yaptım şu sayfayi buldum ve ablanın kini okudum. Bende çok seviyorum... sana tavsiyem yatağa yatîğında bol bol onunla birlikte olduğunu hisset hayal et... ozaman görürsün emin ol
00 YorumlaBu nasıl bir çaresizliktir off.. Gel bir sarılalım. Bizim gibi seven olmadıkça bu dünya güzelleşmez abi. Dua et. Görmek için dua et..
20 Yorumla
+1 yılGenelde rüyada yarım kalmış işler tamamlanırken görülür onunla telefon konuşmasıdır ya da bir bakışma olup gerisi gelmedi vs falan onun devamını düşünmeye çalış beyin onun istemsiz tamamlar
22 Yorumla
Yay+1 yılÇok doğru bide sol yanınıza yatın. Sol tarafınıza yattiginizda geçmişe dayalı şeyler görürsünüz.
Sağ tarafa yattığınız da ise geleceğe dayalı şeyler.
Gizli Üye(30-35)+1 yılonu ddusunerek uyu ama kendini zorlayarak degil birgun uyurken onu dusun kendini sikma iila onu ruyamda gormeliyim onu dusunuyim diye uyursan olmaz onu gercektenxozluyorak gercek anlamda dusunmen lazim bilmem anlatabildimmi
00 YorumlaAstroloji & Burçlar konusunda 8,9b cevap paylaştı. Ara ve ona de ki... Her gece duamsın ey Allah korkmaz, gül cemalini göstermezsin bari hayalinden mahrum etme...
12 Yorumla
Gizli Sorangüzel sözler :)
Bu iş duayla değil çocuğu bilinçaltına bir şekilde kazımanla olur. Çocukla yatmadan önce mesajlaşabilirsin, resmine bakıp onu düşünebilirsin vs.
00 Yorumla
+1 yılduaa et evladımm... yuce ısa kutsal meryem ve ç silahşörler senı korusun... mırrr.. mıyavvv... mırrr.. mıyavv... amenn..
00 YorumlaHic beklemediğin anda giriyor girsin diye bekletsen girmez
00 YorumlaAstroloji & Burçlar konusunda 1,2b cevap paylaştı. onu içten bir şekilde düşünerek uyursan net görürsün
00 YorumlaPlatonik takılmaya devam et böyle, anca rüyanda görürsün bu gidişle zaten
10 Yorumla
+1 yılonu bilmiorm ama görmen için ne yap-maman gerektiğini söyleyebilirim
00 YorumlaNe tarz rüya istiyon usta sen :))
Skype denen bişi var ordan gör :)01 Yorumla
Gizli SoranKardeş ama cim rüyalanmak falan değil sadece onu görmek istiyorum
düşünmessen bide tam gerçekten unutmaya karar verdiğinde unutur gibi olduğunda hergece görürsün ..
10 Yorumla
+1 yılOnu düşüneek uyu ama çok fazla da işe yaradığını söyleyemeyeceğim.
00 Yorumlasevdigi çocugu rüyada görmek için bir dua var..onu oku
13 Yorumla
Oğlak+1 yıladını biliyor musun duanın?
Oğlak+1 yıl:)belki
+1 yılOnu her zaman istediğin için görmüyorsun farklı olaylar olursa o zaman etkisinde kalıp görüyorsun
00 Yorumla
+1 yılO hıc bellı olmuyo sen naparsan yap hıc beklemedın bır zamanda baska seyler goruyorsun
00 Yorumla
+1 yılSürekli aklında olsun ve gece yatmadan resimlerine bak
19 Yorumla
BaşakKesin yarar uykun geldiği zaman aç resmi eğer bir konusmaniz varsa canlandir gözünde
BaşakRica ederim 😊 gece eski sevgilime sövmek icin profiline bakiyodum o bile rüyama giriyodu yani
BaşakHahah hadi hemen uyuda rüyana girsin 😂
BaşakGördün mü
+1 yılRüyamda' ya çağır görürsün 😂😂😂 Şaka bir yana fikrim yok.
00 YorumlaSevgilin varsa soyle terk etsin bak nasil her gun ruyalarina giriyor
00 Yorumlafotoğrafını duvara uyumadan önce baktığın duvara yapıştır görmesen bile uyaırken görerek uyanırsın mutlu olursun
00 Yorumla- Astroloji & Burçlar konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılAbla üstün açık kalmış işte zorlama boşver kapat tükanı gidelim 😂
00 Yorumla Dini şeyleri böyle bir şey için kullanman😡. Rezillik!
00 YorumlaIstisareye yatarsin onunla ilgili google a yazarsan istisareye nssil yatilir diye bulabilirsin :)
00 Yorumla- Astroloji & Burçlar konusunda 925 cevap paylaştı.
+1 yılUyumadan önce resimlerine bak, her an her dk hayalini aklına getir.
02 Yorumla
Oğlak+1 yılresmi olsaydı keşke ne yazık ki..yok
Kova+1 yılVardır mutlaka facede falan :))
Hobaaa dalga geçilen bir soru sanmıştım, ne ciddiye alınmış.
00 YorumlaBeni düşün öyle uyu ama uyandığında duş almayi unutma
00 Yorumla
+1 yılbir bilsem cevabını her gece baska bir ünlü vowww :)
10 Yorumla
+1 yılreelde buluşamıyomusunuz vah vah rüyanda ne yapıcan kız :))
00 Yorumla
+1 yılgaranti çözüm ; cinci hoca,rüyandan çıkmaz valla :D
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen birinin resmine bakarak bir ritueli yapmak istedim. Şöyle resme bakarak sana mesaj atmasını istiyorsun 10 15 dk felan ben bunu denedim daha birkac gun oldu mesaj gelmedi ama o gun ruyamda gordum o kisiyi
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılkıçını açıkta bırak mutlaka rüyana girecektir :) iyi uykular kanks
00 Yorumla
+1 yılİn vesr anna halakas bunu 3 kere s
öyle sevdiğin kişiyi düşün o seni mutlaka rüyanda görür :)13 Yorumla
+1 yılmesela benimi görmek istiyorsun aklından hep beni geçir
00 YorumlaSaçma saçma konuşma yaa bune arkadaş rüyanda görüp napcan
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılnaapcanki rüyada buluşup en fazla sabah banyoya girersin xd
00 YorumlaHayallerle yaşamaktansa,Reddedilmek daha iyi
20 YorumlaAstroloji & Burçlar konusunda 1,4b cevap paylaştı. yaşın kaç küçüğüm zira sorduğun soruya bakarsak biraz küçüksün gibime geliyor(13-14)
18 Yorumla
Oğlak+1 yılyaşım 19 ve de böyle bir soruyu sormak için küçük mü olmak lazım sevdiğim çocuğu görmem artık o kadar zor ki onu anca rüyamda görürüm ki rüyamda da göremiyorumm.
Oğlak+1 yılsaçma bir insan nasıl adam gibi bir soru yazabilir kii onu görmek içinde bir şey yapamam çünkü yapacak bir şeyim yokk sorun mantıklı fakat benim sorunumla bağdaşmıyor ondan rüya gibi şeylerle uğraşıyorum
Oğlak+1 yılolmuyorda ne yapıyım aklımdan çıkmıyor ve bn üzülüyorumm
+1 yılrüya yüksek kuruluna mail at.
10 Yorumla
+1 yılSürekli onu hayal et bilinçaltına yerleştir onu
10 Yorumlaooof evet ya nasıl olcak? :/
11 Yorumla
Gizli Soran+1 yılBilsemm
+1 yılGörden neyine yarayacak yahu
00 YorumlaHiç bir şey... Tıp daha o noktaya gelemedi..
00 YorumlaBişey yapamazsın gelen geliyo zaten
20 Yorumla- Astroloji & Burçlar konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılo ne la öyle şaşırdınız iyice ya
00 Yorumla Tıtıtıt, ne büyük problem . Allah yardımcın olsn
00 YorumlaTuz ye su gorursun
Gerisi gelnedi...00 YorumlaAstroloji & Burçlar konusunda 1b cevap paylaştı. Uyumadan önce onu sayıkla
00 Yorumla- Astroloji & Burçlar konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılBen goruyorum ve nefret ediyorum bundan.
10 Yorumla İçten sevmelisin sadece gerisi gelir zaten
00 Yorumla- Devamını Gör (37)
Devamını Gör(82)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026