Cevaplarınız önemli. Haseki eğitim ve araştırma hastanesini bilenler ve yorumlar var mı? Hastane seçeceğim. Teşekkürler

Cevaplarınız önemli. Haseki eğitim ve araştırma hastanesini bilenler ve yorumlar var mı? Hastane seçeceğim. Teşekkürler

Selam. :) Ben bu karşılaştırmada sadece Haseki hastanesine hakimim diyebilirim. Teyzem aylarca orada kaldı ve ben de refakatçi olarak yanındaydım. O hastaneden biraz bilgi verebilirim.
Haseki aslında baya büyük bir hastane. Acil servisinden yoğun bakıma veya ameliyathanelerden doğumhanelere kadar her tür hizmet var. Ayrıca eğitim ve araştırma olduğundan üniversiteye bağlı enstitüler de var.

Teyzem kanser olduğundan bir süre orada kaldı. Bina tertemiz ve çok iyi doktorlara sahip. Bizimle gerçekten çok ilgilendiler.
İstanbul tıp hastanesi çünkü Haseki'de ablam bir test yaptırdı, 3 ay sonra sonuçlar anca ulaştı. Sefil bir yer.
Teşekkürler
Rica ederim
Tabi ki İstanbul Tıp. Çapa ve Cerrahpaşa'da İstanbul tıpa bağlı. İkisi de TR'nin en iyi hastaneleri.
Cevap
4Cevap
Samatya EAH tavsiye ederim
Haseki ama sultangaziye taşınmaya başladı sanırım hastane... Bu aralar sıkıntılı
İstanbul tıp dediğin Cerrahpaşa mı
Yok Cerrahpaşa değil Fatih de diğeri 🙏🏻
Çapa mi yani?
Evet
Özel mı ilk kez duydum
O zaman tabiki çapa tıp, ama hasekide iyi yerdir. Tabi hastalık onemli
Yok devlet. Dahiliyeye çıkacağız röntgen ultrason bizim için önemli en çok
Teşekkürler
Ultrason için sıra verirlerse özelde yaptırın çok uzun süre verebilirler. Çok büyük paralar değil ama yinede maddi durumları alakalı. 100 TL civarlari
Konu neydi.
Annem için dahiliyeye çıkacağız doktor ve ilgi alaka açısından
🙏🏻
Aslında ikiside karışık.
Önerebileceğiniz bir devlet hastanesi var mı peki?
Nerde oturuyorsunuz.
Bahçelievler
Sami Konuk nasıl
Bağcılar eğitim araştırma olabilir yakınsa.
Bağcılar’a hiç gitmedim ama sadi konuk iyi değil
Teşekkürler Önerin için araştıracağım🙏🏻
Bezm-i âlem yarı özel iyidir.
Eyvallah... Allah tez zaman şifa versin inşallah.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?