ip atlamak boy uzatır mı
bide bu agrıma çözüm kimsede yok mu çok agrıyor yürüyemiyorum
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Hamlıktan dolayı olmuş olabililir bu çok doğal. benim boyum 190 ve boyumun uzun olmasını ergenlik zamanında başladığım ve hala devam ettiğim yüzmeye borçluyum yüzmek gerçekten boy uzatıyor uzaman için yardımcı olabilirm bildiğim şeyleri paylaşırım yani
uzun suredir hareket yapmadigin icin agri olmsutur fazla yüklenmeden hergun devam edersen ip atlamaya düzelir.
ne kadar cok atladin ki agriyor fazla yüklenmissin kas gevsetici hap al kreminide kullanabilirsin.İp atlamak boy uzatir ama yas kac yani belirli bir yastan sonra boy uzamiyor.
20 yqşındayım sadece 1 gün ip atladım o da çok degil az
kac saat atladin ip ya da kac dakika? daha önce böyle yogun bir sekilde ip atliyormuydun ayrica yasin itibari ile boyun uzamaz artik.
22 yaşına kadar uzarmış
2 saat falan atladım
simdi birden hic atlamadan 2 saat atlamak kaslari yorar simdi bugun sadece yarim saat atla ip sürekli yarim saat atla hergun o zaman agrilar gider. ama simdi birakirsan bir daha atladiginda yine agir cunku kaslara yüklenmissin asiri.
Bu yüzden düzenli ama az sürelerde atla yarim saat günde. ve agriyada gelince kas gevsetici krem sür ya da kas gevsetici hap kullan imkan varsa sicak bir dus alabilirsin buda vucudunu gevsetir.
Ne az süreli atlaması bir kaç gün atlamaman gerek kasın yırtılır bir kaç gün dinlen zorlama sonra düzelir. Kas geliştiği için ağrıyor böyle böyle gelişecek.
Cevap
6Cevap
kasları zorlamışsın normal bu spora yeni başlayan herkeste bu tür ağrılar olur ip atlama devam etmelisin sabah kaltığında her yerin ağrıcaktır ama 3/4 gün daha aynı şeklide ara vermeden devam edersen ağrılar kaybolur kendini daha dinç hissedersin..
ayagımın agrısından bir daha atlayamam
Boy uzama yaşını gecmişin galiba boy ve vucudunun diğer yerleri 20 yaşına kadar buyur sonrası kalır..
Evet ip atlamak basketbol ve hentbol oynamak boy uzatır
Ayaklarını kalp seviyesinden yukarıda tut. Yani uzan ve ayaklarının altına yastık koy.
hamlaşmışsındır düzenli spor yaparsan ortada bir sorun kalmaz
2 gun daha atla bıseyın kalmaz
masaj yaptır pampa .d
masaj yaptırdım geçmedi
3-5 gün çekeceksin artık o çok uzun süre futbol oynamayanlarda da oluyo ip atlamadan önce ısnma atladıktan sonra da açma germe hareketleri yapacaksın ki ağrıyı çekmeyesin .)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar