Geçen sene donumda kan gördüm dedim herhalde adet oldum falan ama sonra birkaç gün geçtiğinde adet olmadığımı fark ettim meğerse o kan kuyruk sokumumdan geliyormuş. Başta şey zannettim herhalde kilo aldım ve popomun arası çatladı falan ondan kan geldi sandım. Sonra dikkatlice baktığımda küçük delik gördüm. Günler ilerledikçe işte bir gün akıntı bir gün kan geldi. İnternette araştırdım kıl dönmesi olduğunu anladım. Şu an 1 yılı geçti ve son zamanlarda baktığımda birkaç delik daha oluştuğunu gördüm. Arada o deliklerden tüy kendini atıyor, peçeteyle alıyorum ve ben hala doktora falan gitmedim. Bu ay içinde gitmeyi düşünüyorum da doktor beni nasıl muayene edecek acaba ne diyecek korkuyorum ya. Popomu açmaya da utanıyorum Allah'ım sen yardım et bana. Arkadaşlar kıl dönmesi olanlar doktora gittiğinde size ne dediler ameliyat mı ettiriyorlar yoksa lazer tedavi falan mı? İnternette okudum genel cerrahi lazer yapmıyormuş ameliyat yapıyormuş. Ameliyatsız kıl dönmesi, kıl dönmesinin tekrarlanmasını azaltıyormuş ama ameliyat olunca hani belki kıl dönmesi tekrarlayabilirmiymiş ne öyle bir şey okudum. Hangi tedaviyi seçeceğinize karar vermelisiniz falan da yazıyordu. Bunu doktor belirlemiyor mu? Of çok uzun açıkladım sanırım. Anlatamadığım bir şey varsa lütfen sorun. Kıl dönmesi tedavisi hakkında acil yardıma ihtiyacım var. :(

Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer