1) https://goo.gl/images/EYpZqR Bu bitkiden bul sigillerini kanat sonra bu bitkinin yapraklarını kır, içinden çıkan beyaz sıvı kanatmış olduğun sigillere sür. 5 gün yapınca geçiyor
2) Oksijenli su al eczaneden ayağını güzelce yıkayıp kurula sonra oksijenli su içinde 10 dk beklet. Yatmadan önce yap üzerine ne kadar az basarsan o kadar iyi oluyor. 10 gün boyunca her gün sonra gün aşırı geçene kadar.
Otlu tedavi daha kısa sürede geçiriyor, oksijenli su uzun zaman da geçiriyor ve yeniden çıkabiliyor.
Bana doktor oksijenli su ile pansumani söyledi yaptım geçti ama 1 yıl sonra tekrar çıktı. Yeni çıkan sigilleri de sutlegen otu ile dediğim şekilde yaptım yenilenmedi çıkmadı bir daha. Otu bulmak zor oluyor diye ikisini de yazdım.
sı*tın bro... bak bende de vardı on yıl önce falan. dotkora gidiceksin ona sıvılaştırılmış azot sıkıyorlar. tüpün içinde bir gaz geliyor. o gaz ayağını soğutuğ yakıyor. siğillerin her birinin üstüne tek tek sıkıyoralr. sen elinle biraz oynamışsın ve çoğaltmışsın bende öyle yapmıştım. ayağımın altı komple siğildi ve 3 seansta bitirmiştim. iki hafta da bir gidip ayağına işlem yaptırıyorsun. geçmiş olsun doktora gözük acilen...
Aynen öyle yaptım bro soyledigin herşeyi yaptın ilk seans gerçekleşti şimdi diğer seansi bekliyorum ama doktor kesin çözüm değil dedi sivailastirilmis nitrojen sıktı soğuk ama yakıyor 5 seans dedi bana sonra çıkmaz dimi
Ay dogdugunda eline biraz pirinc al sonra bissimilla diyerek ayim seni hos gordum singil yerin bos gordum de 3 defa dede bir cete dok her yeni ay dogdugu gun yap ayrilana kadar
Ağaçlar kendilerini soğuktan ve mikroorganizmalardan korumak için reçine salgılar işte arılarda bu propolisi keşfetmetmiş.😊 Damlalıklı birşey sık üzerlerine bekle yıkama zamanla nasıl geçeceğini göreceksin.
En İyi Cevaplar