Seni Allah icin seven flort etmeden nikah kiyar. Gerisi gostermelik palavra. Ha flort etmeden birbirimizi nasil taniycaz ki deme. İslam dini zaten nisanlilik sureci diye birbirini tanima surecine diyoe yani istemezsen nisanini atarsin. Seversen evlilik surecine gecersin. Manitacilik İslam'a ters. Seven sevdigini rabbinden uzaklastirmaz. Nerden biliyorsun ki musluman oldugumuzu da karisiyorsun dersen de basortulu kiz fotiai koydugun icin yazdim bunlari. Bakalim dinimizin emrini ticarete cevirmeyi alaya almayi ne zaman birakacak bu sahte tesettürlüler. Allah hidayet versin tabi bunun icinde istemek ve ugrasmak lazim tipki manita icin halisahaya gitmeye niyet etmek gibi. Bilmem anlatabildim mi? Kötü kadınlar kötü erkeklere, kötü erkekler de kötü kadınlara lâyıktır. Temiz kadınlar temiz erkeklere, temiz erkekler de temiz kadınlara yakışır. Hadi Selametle.
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
evet haklisin zaten bunun evlilikten sonra olmasi gerekir
Erkeklerin özel hayatlarına dahil olmayın, onarın kendilerine ayırdıkları zamanlar da sizin hiç bilmediğiniz karakterleri ortaya çıkar belki, ondan soğursunuz, bu kadınlar için de geçerli, kadınların özel hayatlarına ayrıdıkları zamana dahil olmamak lazım her birey kendine ayırdığı zamanı rahat bir şekilde geçirsin 🤘🏻
ne alaka ya gercekten sacma :/ bazi ortamlarda erkeklerin taninda esleri vs olunca durum degisiyor ve tepkiler de dogal olarak degisebiliyor. her b. kuna gelip gidince iste olmuyo uzun sureli iliski. rahat birakmak lazim karsindakini
Yak bugunde bunun icin yakıyoruz bu gidişle sap olecez 23 yaşindayim bir tane bille segilim olmadı 🤦🤦🤦🙏🙏bakire kızlar gibiyim utaniyorum hallimden 🤦🤦🤦🤦
Fotoğraftan: "naif dusunceli akli fikri baska seylerde" bu kısımları bilemeyiz anlayamayız. ama olay halı sahada sevgilini izlemekse yapılabilir :D Diğer kısımlar senin insan seçme yeteneğine kalıyor.
Ben benimkinin yanina hitsem okdr erkegin icine niye girdin diye firca yerim bide
0
9 Yorumla
Soran
+1 yıl
bu güvensizlikle alakali ama canim demekki sevginizin temelinde bi eksiklik var bu iliskiyi gozden geçir ileride daha buyuk soruna yol açabilir iyiligin icin diyorum bende yasadim seni gercekten seven sonuna kadar guvenir kiskanclikta bir yere kadar sonrasi dedigim gibi guvensizlik
Ahhahaha aynen oda aynisni diyo, sen erkekleri bilmiyosun felan diyo, hak veriorumda tabi 😂 sagol canim ayni seyler snein icinde gecerli allah gonlune gore versin verdiysede mutlulugunuz daim olur insallah♥️
duzgun ve dogru konus aptal herif beni ne kadar taniyorsunda boyle konusuyorsun once duzgun konusmayi ogrende gel bana kimse oyle diyemez ki oyle olan bi kiza bile bunu diyemezsin bunu demek sana kalmadi anladin mi belli oluyor zaten tavrından sacma biri oldugun bak dalgana beyinsizz
Aynen ben de muhafazakarım diye olmadı olmaz da zaten anca evleneceğim kızı severim. Ya açık kız evet çekici ama dini kurallar daha önemli. Hem evli olunca evde zaten açık olur eşim ben de doya doya severim
Her gün hayal kuruyorum, keşke eşim koynumda olsa da o saçlarını koklayıp öpsem sevsem. Bu devirde günaha düşmeden kalabilmek çok zor. Bence kapalı eşlere de büyük görevler düşüyor. Dışarıda diğer kızlar aşırı derecede dikkat çekici geziyor. Kapalı eş evde çok çekici olmalı ki adamın gözü doysun
23 yaşindayim hep duzgun bir ilişkim olsun dıye sevgili bille yapmadim neden istemeyellim ayrıca kimi erkek vardir arı gibidir kimi erkek vardir bir kişiye aittir unutma lutlen birde cogull konuşma lütfen 🙏🙏🙏