Bugün Champix ile sigarayı bırakma girişimimin ilk günü, ne tavsiye edersiniz? :)

merhaba arkdaşlar 1 saat önce eczaneden 179tl ye champix aldım ve sigarayı bırakmaya akşam alacağım ilk ilaçla başlayacağım..Tavsiyelerinizi bekliyorum :)
Güncellemeler
+1 yıl
Mrb arkdaşlar söylediğim gibi kendime 8. günü sigara bırakma günü olarak seçmiştim ve dün sigarayı bıraktım :)) bugun ikinci günüm ...arada tabiki alışkanlıktan dolayı aklıma geliyo ama şuan için büyük bi sıkıntı yok inş. kendimizi zehirlemekten kurtulabileceğim :)
Güncellemeler
+1 yıl
merhaba arkdaşlar bugun sigarayı bırakmamın 5. günü sigara yönünden sıkıntı yok şuanlık ama arada aklıma gelmiyo değil yani :) sonuç olarak pek sorun olmuyo stres olmuyo ve allaha şükür ki bıraktım ve rahatça nefes alıyorum :)
Güncellemeler
+1 yıl
bugün 11 gün sigarasız hayat devam ediyor :))
Güncellemeler
+1 yıl
bugun 13. günüm bitmek üzere :) herhangi bi sıkıntı yok
Güncellemeler
+1 yıl
14. gün bitti 15. güne girdim yanımda sigara içiyolar ama benim pek umrumda olmuyo :))
Güncellemeler
+1 yıl
bugun tam olarak 24. günüm bitti :)) arada aklıma gelme olayı hala devam etmekte ama kısa süreliğine oluyor ve canım sigara içmek istemiyor...ilaç biteli 3 gün oldu ama şuna eminim ki hiçbişey sadece ilaçla olcak diye beklemeyin olay siz de bitiyo :)
Bugün Champix ile sigarayı bırakma girişimimin ilk günü, ne tavsiye edersiniz? :)