Lütfen bilen birileri yardım etsin. Dişlerim aynen böyle. Siyah siyah lekeler. bir keresinde beyazlattırdım ama gene oldu fırçalıyorum da yine böyle. Evde kendim ne yapabilirim? Utanıyorum ağzımı açmaya. Lütfen yardım ede bilen varsa söylesin
Dişlerimde siyah lekeler var, evde ne yapabilirim?
Beğen
Paylaş
Takip Et
Cevabın nedir?
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Bendede vardı doktora gidip temizlenmeyi düşünüyordum ama sürekli diş fırçalaya fırçalaya bide farkettim ki azalıyor bayaa geçmiş. Beyazlatmak çözüm değil ağzına iyi bak. Günde 1 fırçalamama rağmen geöiyoe benimki ama tabi çay sevmiyorum belki öyle zararlı şeyler yememekte faydadır. Dişlerini fırçala ağız bakımını iyi yap zamanla düzelecektir
1
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
benim arka dislerinde vardi gittim o dislerde olanlari kazima gibi bir sey yapti 3 yil sonra falan tekrarladilar cay sigara kahve tuketen biri degilim fircaliyorum da simdi tekrar gidip neden olduguyla alakali falan konusmam gerek evde cozumu yok sen de git doktora tavsiye versi surekli temizletmek de zara veriyo
O zaman koruma ile alakalı sorunun var. Beyazlatma yaptır sonrasında diş pastası, listerine gibi ürünler ile koruma sağla. Zaten kafeinli ürünleri çok tüketiyorsan bir zahmet geç o işi. İllaki bir lekelenme olur. Hele ki sigara. En zararlısı
En İyi Cevaplar