Sağlık Alt dişlerimdeki bu küçük, siyah noktalar için ne yapmalıyım? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Sigara kullanmıyorum, çok şekerli yiyecekler tüketmiyorum. Haftaya date'm var ne yapmalıyım? Güncellemeler+1 yıl görsel biraz özensiz çekildi kusura bakmayinz Alt dişlerimdeki bu küçük, siyah noktalar için ne yapmalıyım? Cevapla Siyah Nokta Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Sağlık konusunda 39,9b cevap paylaştı. Dişçiye gidin bakım yaptırın. 0 0 Yorumla
ahmet_goktas Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 94% +1 yıl diş doktoruna git ya sigara içiyorsun ya dişlerini sürekli fırçalamıyorsun ya da ağzına çok alıyorsun :) 0 5 Yorumla Soran +1 yıl açıklamada dedim ztn kullanmıyorum Yorumla Soran +1 yıl oralla alakası yok bence Yorumla ahmet_goktas +1 yıl ben açıklamayı hiç okumadım ama bence bir doktor ile görüş. birde bu dudaklara azan çok olur haberin olsun :) Yorumla Soran +1 yıl konu bu değil her şeyi cinselliğe bağlamayın ya Yorumla ahmet_goktas +1 yıl ya kusura bakma ama böyle durumlarda doktorlar durur iken buradan bilgi almayın bence Yorumla
waitaminute Takip Et Xper 7 Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Temizlet, sonrasında da şekersiz sakızlardan düzenli bir şekilde çiğne. 0 5 Yorumla Soran +1 yıl temizletme ne kdr Yorumla Soran +1 yıl geçer mi hemen, tekrarlar mi Yorumla waitaminute +1 yıl Temizletirsen geçer, fiyatını bilmiyorum ama 1000 falandır, düzenli bakım yapmazsan tekrarlar. Yorumla Soran +1 yıl teşekkür ederim Yorumla waitaminute +1 yıl Rica ederim Yorumla
u tenedos Takip Et Master Yaş: 37 , eic 93% +1 yıl Sağlık konusunda 2,1b cevap paylaştı. diş ipi kullan veya git dişçiye demizlet alet edevatla kolay geçmez onlar 0 4 Yorumla Soran +1 yıl tekrarlıyor diyorlar Yorumla u tenedos +1 yıl tekrarlar ama iyi bakarsan yapmaz farklı diş macuun ve daha sık fırçalama diş ipi kullanma gibi şeylerle azaltırsın Yorumla Soran +1 yıl dış ipinin ne faydası var buna ya Yorumla u tenedos +1 yıl aralara girip temizliyor işte Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl Üniversitede temizlet ücret almazlar. Kötü görünmüyor ufak bir temizlikle düzelir. 0 0 Yorumla
different1907 Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl karbonatlı karışım ile geçer diyorlar ama en iyisi diş temizletmek 0 0 Yorumla
Soruphemençıkacağım Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 90% +1 yıl Temizlet 0 4 Yorumla Soran +1 yıl ne kdr su an Yorumla Soran +1 yıl hemen gecer mi Yorumla Soruphemençıkacağım +1 yıl Evet geçer Yorumla Soruphemençıkacağım +1 yıl Dudakların güzelmiş Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Dişçiye gidin bakım yaptırın.
diş doktoruna git ya sigara içiyorsun ya dişlerini sürekli fırçalamıyorsun ya da ağzına çok alıyorsun :)
açıklamada dedim ztn kullanmıyorum
oralla alakası yok bence
ben açıklamayı hiç okumadım ama bence bir doktor ile görüş. birde bu dudaklara azan çok olur haberin olsun :)
konu bu değil her şeyi cinselliğe bağlamayın ya
ya kusura bakma ama böyle durumlarda doktorlar durur iken buradan bilgi almayın bence
Temizlet, sonrasında da şekersiz sakızlardan düzenli bir şekilde çiğne.
temizletme ne kdr
geçer mi hemen, tekrarlar mi
Temizletirsen geçer, fiyatını bilmiyorum ama 1000 falandır, düzenli bakım yapmazsan tekrarlar.
teşekkür ederim
Rica ederim
diş ipi kullan veya git dişçiye demizlet alet edevatla kolay geçmez onlar
tekrarlıyor diyorlar
tekrarlar ama iyi bakarsan yapmaz farklı diş macuun ve daha sık fırçalama diş ipi kullanma gibi şeylerle azaltırsın
dış ipinin ne faydası var buna ya
aralara girip temizliyor işte
Üniversitede temizlet ücret almazlar. Kötü görünmüyor ufak bir temizlikle düzelir.
karbonatlı karışım ile geçer diyorlar ama en iyisi diş temizletmek
İnce zımparayla siyah yerleri hafif ov
Temizlet
ne kdr su an
hemen gecer mi
Evet geçer
Dudakların güzelmiş
dişçiye git bebeıs
o ne güzel dudak öyle
temizleyebilir doktor