• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • YKS2026YKS2026
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • YKS2026 YKS2026
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Sağlık

Çok ekmek tüketiyor musunuz ks halkı?

İremozges
İremozges Takip Et
Bilge Yaş: 26
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
02
Tüketmiyorsanız nasıl doyuyorsunuz yerine ne gibi besinler koyuyorsunuz ekmeksiz doyamayan benim sizin tavsiyelerinize çok ihtiyacım var 😂😇
Çok ekmek tüketiyor musunuz ks halkı?
Tavsiye Soruları Nasıl Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
2 kişi beğendi
Bu içerik tamamen bilgilendirme amaçlı olup, tıbbi tedavi niteliği taşımamaktadır.
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?

En İyi Cevaplar

• pocomotoist
    pocomotoist Takip Et
    Master Yaş: 28 , eic 57%
    +1 yıl

Günde 3000-6000 arası kalori alıyorum ve ekşi mayadan ve glutensiz undan evde hazırladığımız ekmekten 2 dilim tüketiyorum. Besin değeri yüksek yiyecekten fazla yemene gerek yok. Hiçbir zaman ekmek sevemedim, taa ki evde ekmek yapmaya başlayana kadar. Ekmek yenmesi gerekiyor. B vitamini açığının çoğu ekmek yenilmediği için oluyor ama bakkaldan alma beyaz ekmeği yemekle zehir yemek arasında fark yok. Önemli olan glutensiz olması aslında yani kepek ekmek ya da tam buğday, çavdar vs. tabii ki beyaza göre daha iyi ekmek çeşitleridir ama ekşi mayayla mayalanmadığı sürece pek bir yararı yoktur. Ekşi maya, gluten oranını sıfıra yakın bir yere çeker ama tamamen glutensiz olması için unun da glutensiz olması gerekir. Bu şekilde hazırlanan ekmekten 2 dilim yemen zaten yetecektir.

2
    22 Yorumla
    • İremozges
      İremozges
      +1 yıl

Baya aydınlattın çok teşekkür ederim şu evde glutensiz ekmek yapma işi çok mantıklı geldi deniycem çünkü dediğin gibi hazır ekmekler eşittir zehir besin değeri bile yok. çok teşekkür ederim 😊

Yorumla
    • pocomotoist
      pocomotoist
      +1 yıl

Rica ederim :)

Yorumla
    • Melisa1259
      Melisa1259
      +1 yıl

Nasıl bu kadar çok kalori alıyorsun normalde insanlar 2000 yiyor en fazla

Yorumla
    • pocomotoist
      pocomotoist
      +1 yıl

Onların yaptığı yanlış zaten. Hem metabolizmam hızlı, hem de aşırı spor yapıyorum.
      Tamam benimki de iyi değil ama bir insan ortalama en az 2500-3000 kalori alıp bunun büyük çoğunluğunu yakmalı. Tam olarak ne kadar kaloriyle günü kapatması gerektiğini bilmiyorum ama alması gereken minimum kalori bu kadar.

Yorumla
    • Potentiation
      Potentiation
      +1 yıl

günde 6 bin kalori nedir ya... bu kadar çok yemeye ne gerek var. nasıl kilolusundur kim bilir

Yorumla
    • pocomotoist
      pocomotoist
      +1 yıl

43 kiloyum.
      Günde 3-6 saat spor yapıyorum.
      Boş konuşmayalım. Herkesin günde en az 2000-2500 kalori almasi gerek zaten. Ağır spor yapıyorsan bu 6000 de olur.

Yorumla
    • Potentiation
      Potentiation
      +1 yıl

43 kilo birinin günde 6 saat spor yapıp ve 6 bin kalori alması çok sağlıksız.

Yorumla
    • pocomotoist
      pocomotoist
      +1 yıl

Gayet sağlıklıyım ama :)
      Doktorlarım ve koçlarım takip ediyor, merak edilecek bir şey yok :) Rakamlara takılmaya gerek yok :) Sağdan soldan bilgilerle ahkam kesmeye de :)
      Günde 6 saat spor yapmak pek iyi değil evet ama ağırlık çalışmıyorum zaten ve bölerek çalışıyorum hepsini aynı anda değil. Bunun 1,5 saati su topu antrenmanı 1 saati de yüzme oluyor zaten ki okul günlerinde günde 3 saat filan antrenman yapıyorum genelde. Okula gitmediğim zamanlarda 6 saate kadar çıkıyor. Onu da geçtim yediğin unlarla, şekerlerle, gece 3lerde yatmalarla, günde 1 litre sularla ve günde 10 saat oturmakla benden daha sağlıklı olmuş olmuyorsun :) yani benim aldığım kaloriye ve yaptığım spora gelene kadar sağlıksız birsürü durum var ki ben yaptığım hiçbir şeyi de kontrolsüz yapmıyorum zaten. Sağlıksız yediğim hiçbir şey yok. Günde 4,5 litre su tüketiyorum. O 6000 kalorinin çok büyük bir kısmı harcanıyor 6000 kalori alıp aşağı oturmuyorum.

Yorumla
    • pocomotoist
      pocomotoist
      +1 yıl

Her gün de 6000 kalori almıyorum zaten 6 saat spor yaptığımda alıyorum ve ne zaman, neyden, ne kadar yiyeceğim belli. Bir doktor kızı olarak çok net söyleyebilirim ki: Benim bildiklerimi bilmeyen çok fazla doktor var. Bu tarz konular üzerine çok okudum, araştırdım ve babam da çok yardımcı oldu ve şu ana kadar onun diyip de yanıldığı bir konu olmadi, hastaları en büyük kanıtı.

Yorumla
    • Potentiation
      Potentiation
      +1 yıl

43 kilosun ağır apor yapıyorum diyorsun. bide koçun var.

Yorumla
    • pocomotoist
      pocomotoist
      +1 yıl

Evet çünkü anoreksiya değilim. Anoreksiya olmadığın sürece de kiloyla güç, sağlık arasında bağlantı yoktur. Beni gören kimse 43 kilo demez çünkü kas oranım yüksek ve dolgun duruyorum, hatta benden 10 kilo fazla kiloda olanlardan daha dolgun duruyorum. Dediğim gibi sağdan soldan bilgilerle insanlara sağlık öğretmeye çalışmak tehlikeli. Ben düzenli olarak sağlık kontrollerinden geçiyorum, değerlerime bakılıyor. Bir sıkıntı olsa orada ortaya çıkar. Onu da geçtim, sağlıksız birinin kondisyonu iyi olamaz zaten. Dakikalarca koşuyorum, yürüyorum, bir sıkıntı çekmiyorum. Ağırlık çalışmadığımı da söyledim. Onca doktordan, kıçtan daha iyi bilecek değilsin. Zaten bilsen bilimsel olarak açıklamasını yaparsın. Tek dediğin: 43 kilosun, 43 kilosun.

Yorumla
    • pocomotoist
      pocomotoist
      +1 yıl

*koçtan

Yorumla
    • Potentiation
      Potentiation
      +1 yıl

yaw sen neyin peşindesin dersine çalış yemeğini ye kahveni iç geç. karaciğerini boşuna yoruyorsun.

Yorumla
    • pocomotoist
      pocomotoist
      +1 yıl

Karaciğerimi yorduğum bir şey yok :)
      Ama sen aklının bastığı konulara kafanı yor, bence :)

Yorumla
    • pocomotoist
      pocomotoist
      +1 yıl

Ben sana burada kaç tane şeyden bahsediyorum sen hala boş boş konuşuyorsun, hiçbir dayanağın yok.

Yorumla
    • Potentiation
      Potentiation
      +1 yıl

milli sporcu değilsen, ülkemizi temsil etmeyeceksen bu kadar işe gerek yok. günde 12 saat elinden telefon düşmüyor. bunu da azalt. bir sevgili yap geç.

Yorumla
    • pocomotoist
      pocomotoist
      +1 yıl

1) Telefona normalde 2 gün geçse bakmam, şarjı biter, haberim olmaz. Şu an bilgisayarım bozuldugu için telefondan kullanıyorum ama bilgisayarımı da en kısa zamanda yaptıracağım. Spor yapmadığım ve işim olmadığı zaman bilgisayardayim çünkü bilgisayardan çeviri yapıyorum. Çeviribilim öğrencisiyim aynı zamanda.
      2) Sevgiliyle uğraşacak zamanım da, enerjim de yok. Yine boş insanlar gibi bilip bilmeden ahkam kesiyorsun. Belki sevdiğim adam öldü ve başkasını istemiyorum, olabilir mi? Evet, bir ihtimal ama sen bunu düşünemeyecek kadar birilerinin hayatıyla ilgili ahkam kesmeye takmissin.
      3) Milli sporcu olma yolundayım ama olmasam da yine bu kadar spor yaparım çünkü belli bir oranı beden sağlığını için geri kalanı da ruh sağlığım için gerekiyor. Ben mutluysam kimseyi ilgilendirmez. 16 senedir yüzücüyüm. Yüzmeye tutkunum zaten. Her şey senin bilmem kaç metre kare dünyandan ibaret değil.
      Takdir etmeyi asla öğrenemediniz, bunu sindiriyorum ama bari bilmediğiniz konular hakkında konuşmayın

Yorumla
    • pocomotoist
      pocomotoist
      +1 yıl

Yüzücülerin günde kaç saat antrenman yaptıklarını ben biliyorum, 70 yaşında nasıl göründüklerini de.
      Sen kolunu kaldiramazken adamlar 70 yaşında halter kaldırıyor o yüzden sus ve etrafına bak.

Yorumla
    • Potentiation
      Potentiation
      +1 yıl

ben tıp doktoruyum. siz de ön yargıyı bırakın. her şeyin en doğrusunu siz bilmiyorsunuz sadece

Yorumla
    • pocomotoist
      pocomotoist
      +1 yıl

Valla, dediğim gibi benim çevremde de yaklaşık 50 kadar tıp doktoru var. Estetisyeninden tut, diyetisyenine, onkoloji uzmanına kadar ve her sene check-up yaptırmakla birlikte, her ay çeşitli kontrollerim oluyor. Doktor olduğunu düşünmüyorum çünkü evde bir doktorla 21 senedir yaşıyorum, bir doktor benim şu söylediklerime itiraz edecek bile olsa senin gibi boş boş cümlelerle itiraz etmez, bir sebep gosterir. En azından 4,5 yaşında yüzme kariyerim başladığından bu yana 16 senede bilmem kaç yüz doktor gördüğüm düşünülürse hiç böyle boş cümlelere rastlamadım. Yeni yetme doktorlardansan bilemeyeceğim ama çünkü dediğim gibi yeni yetmelerde benim bildiğimi bilmeyen doktor da var, sadece yeni yetmelerde de değil aslında. Profesör diye çıkan adamlar 50 sene önceki kirli bilgileri sunuyorlar. İnsanlara yıllarca saçma sapan şeyler yedirdiler, yedirmeye de devam ediyorlar.

Yorumla
    • Potentiation
      Potentiation
      +1 yıl

ayrıca koydupun fotoları da pek tasvip etmedim açıkçası.

Yorumla
    • pocomotoist
      pocomotoist
      +1 yıl

Al işte :) Hahaha :)
      Şu saatten sonra tartismayacağım. Çok sevdiğim bir insandan öğrendiğim bir söz var: Cahiller tartışmayı asla kazanamadım. Bu sitede de bunu çok kullandım çünkü ne yazık ki doğup büyüdüğüm bu ülkede cehalet diz boyu :)

Yorumla

En İyi Cevaplar

• Aşık_biri
    Aşık_biri Takip Et
    Bilge Yaş: 30 , eic 47%
    +1 yıl

Ekmegı bırakalı 1 yıl oldu ve çok güzel bişey yerine bişey koymaya da gerek duymuyorum tabi 1 yıl uzerıne gecen gunler de kolof yedim hala pişmanım

1
    1 Yorumla
    • İremozges
      İremozges
      +1 yıl

Ama şanslısın bırakabildiysen

Yorumla
  • Potentiation
    Potentiation Takip Et
    Yoda Yaş: 36
    +1 yıl

zeybişim de ekmeği çok sever. tam buğday olmasa yemiyo. her sabah da kızartışmış üstüne peynir sürülmüş istiyo. bişi eksik olunca darılıyor, küsüyor konuşmuyor. usandım bu kızdan. ama yanakları pes pembe

1
    1 Yorumla
    • İremozges
      İremozges
      +1 yıl

Ben yaparım ona sen merak etme 😂😍

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

eskiden pilav-kızartma-et türevleri ile ekmek yemezdim simdi ekmeği tamamiyle bıraktım. ekmek yiyeceğimze tabağıma bir kaşık daha fazla yemek katıyorum.

1
    6 Yorumla
    • İremozges
      İremozges
      +1 yıl

Çok şanslısın ya tebrik ediyorum seni de😄

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

malesef ekmeğin vucuda tek bir +'sı bile yok :) o yüzden mümkün olduğunca azalt ekmeği zaten azalttıkça ihtiyaç duymamaya başlıyorsun :) tamamen zihninde yani. ekmek yemeyince doymayacağını düşündüğün için oluyor bu.

Yorumla
    • İremozges
      İremozges
      +1 yıl

Çok güzel açıkladın bir de alışkanlık işte güzel geliyor ama çok sağlıksız umarım ben de senin gibi bırakabilirim 😂teşekkürler 😇

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

benim yaptığımı dene.
      Pilav
      Kızartma (özellikle patates kızartması)
      Et (kuru etten bahsediyorum kavurma tarzı)
      Bunlar ile ekmek yememeye çalış. Ekmeği azalt tabağına 1 kaşık fazla yemek koy. Zararlıyı azaltıp yararlıyı arttırmış olursun. Başta böyle başlarsan zamanla ekmekten tamamiyle kurtarıyorsun kendini :))

Tabiii çorbaya ekmek banarım yani kimse engel olamaz :D çorba ekmeksiz olmaz D

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

paylaşmasam olmazdı :)

capsizm.com/.../...akin-sakin-konusalim-capsi.jpeg

Yorumla
    • İremozges
      İremozges
      +1 yıl

Yine Canan hocamız her zamanki dobralığıyla renklendirdi😄

Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

8

Cevap

18

Cevap

• Radio_hea_D
    Radio_hea_D Takip Et
    Yoda Yaş: 31 , eic 40%
    +1 yıl

Kahvaltıda 3 dilim yiyorum, o kadar. Öğle bir tabak yemek yerine 1.5 tabak yiyorum, o arayı kapatıyorum ya da bir kase yoğurt yiyorum. Bir ay boyunca bunu uygulamaya çalış, sonra unutacaksın.

1
    1 Yorumla
    • İremozges
      İremozges
      +1 yıl

Ay umarım ya 😄

Yorumla
  • Vat-Ken-Ay-Du
    Vat-Ken-Ay-Du Takip Et
    Guru Yaş: 36 , eic 38%
    +1 yıl

Ayda bir kere lavaş yaptırıyorum 120 adet fırınların yaptığı ekmeği yemiyorum lavaş, a ek bol bol et tüketiyorum.

1
    1 Yorumla
    • İremozges
      İremozges
      +1 yıl

En azından daha sağlıklı iyi yapıyosun

Yorumla
  • sseeyymm
    sseeyymm Takip Et
    Xper 4 Yaş: 27 , eic 65%
    +1 yıl

Yeşil biber ye bol bol, ayranla da güzel oluyor. Yaklaşık 2 aydır 2 dilim anca ekmek yemişimdir, olmasa da olur diyorum 😂

1
    1 Yorumla
    • İremozges
      İremozges
      +1 yıl

Ne kadar sağlıklı tebrik ettim😄🌸

Yorumla
  • ibrahim_ibrahim
    ibrahim_ibrahim Takip Et
    Yoda Yaş: 29
    +1 yıl

Ekmeği ya içine koymadan evde hiç bir şey yoksa ya da tost yaparak yiyorum başka türlü menemen yumurta falan ekmekle yemiyorum

1
    5 Yorumla
    • İremozges
      İremozges
      +1 yıl

Tost şeklinde yapınca kalorisi düşüyormuş zaten biraz en iyisi

Yorumla
    • ibrahim_ibrahim
      ibrahim_ibrahim
      +1 yıl

Aslında kilo almaya çalışıyorum ama alamıyorum ekmeği çok tüketmeyip çok fazla su içiyorum su içmeden de olmuyor

Yorumla
    • İremozges
      İremozges
      +1 yıl

Su zayıflatır ama su içmeden de olmaz 😄

Yorumla
    • ibrahim_ibrahim
      ibrahim_ibrahim
      +1 yıl

Normal bir insandan çok daha fazla su tüketiyorum

Yorumla
    • ibrahim_ibrahim
      ibrahim_ibrahim
      +1 yıl

Evde hiç bir şey yapmadan oturuyorsam 3 litre dışarıda spor yapıyorsam 6 litre bile olabiliyor

Yorumla
  • Ayzıiıtt
    Ayzıiıtt Takip Et
    Master Yaş: 36
    +1 yıl

Onu ve şekeri bırakalı yıllar oldu. Tuzu bırakamıyorum.

1
    1 Yorumla
    • İremozges
      İremozges
      +1 yıl

Çok şanslısın

Yorumla
  • busrayalcinn
    busrayalcinn Takip Et
    Xper 6 Yaş: 32
    +1 yıl

Spor hocasi ekmegi yasakladi gunde 3 dilim tam bugday yiyiyorum bazen

1
    4 Yorumla
    • İremozges
      İremozges
      +1 yıl

Nasıl doyuyorsun ya

Yorumla
    • busrayalcinn
      busrayalcinn
      +1 yıl

Doymuyorum yemin ederim çok sıkıldım 😒😒 Ama bir zaman sonra midem kuculdu heralde yiyemiyorum bu sabah bir kalktim canım nasıl beyaz ekmekle kıymalı yumurta istiyor anlatamam ama yiyemedim 🤤😒😒

Yorumla
    • İremozges
      İremozges
      +1 yıl

Ödül günlerinde yemelisin bence yoksa birden saldırırsın mazallah zor valla kolaylık versin allah😄

Yorumla
    • busrayalcinn
      busrayalcinn
      +1 yıl

Amin. Ödül gununude sordum hocaya ne yiyceksin mesela dedi anlattim tabi aklima gelen herseyi dinledi dinledi bir saniye bekledi direk reddetti

Yorumla
  • özkanjr
    özkanjr Takip Et
    Xper 4 Yaş: 29 , eic 50%
    +1 yıl

0 hiç yeme benim gıbıb seksı kaslı olll

1
    2 Yorumla
    • İremozges
      İremozges
      +1 yıl

Ne mutlu sana

Yorumla
    • özkanjr
      özkanjr
      +1 yıl

thanhk you szıde deneyın ama mekık te yapın sporcuyum o yuzden yemıyorum :)

Yorumla
  • obirkedi
    obirkedi Takip Et
    Yoda Yaş: 28 , eic 34%
    +1 yıl

Neredeyse hiç ekmek yemiyorum.

1
    1 Yorumla
    • İremozges
      İremozges
      +1 yıl

Çok iyi yapıyosun

Yorumla
  • KahveSacliHeRif
    KahveSacliHeRif Takip Et
    Master Yaş: 35 , eic 46%
    +1 yıl

Eppeksiz doymam baboş

1
    1 Yorumla
    • İremozges
      İremozges
      +1 yıl

Ben de kanka😄

Yorumla
  • Panamera_FB_İskender
    Panamera_FB_İskender Takip Et
    Yoda Yaş: 37 , eic 50%
    +1 yıl

Hiç tüketmiyorum belki börek falan varsa alırım

1
    3 Yorumla
    • İremozges
      İremozges
      +1 yıl

Nasıl doyuyorsun 😂

Yorumla
    • Panamera_FB_İskender
      Panamera_FB_İskender
      +1 yıl

Çok yoğurt tüketiyorum , elma yiyorum.

Yorumla
    • İremozges
      İremozges
      +1 yıl

Deneyeyim ben de bakalım

Yorumla
  • YalnızSincap
    YalnızSincap Takip Et
    Master Yaş: 31 , eic 47%
    +1 yıl

ekmek yemiyorum pasta yiyorum knk

1
    10 Yorumla
    • İremozges
      İremozges
      +1 yıl

Oo zengin seni

Yorumla
    • YalnızSincap
      YalnızSincap
      +1 yıl

yok knk, hanım pastacı

Yorumla
    • İremozges
      İremozges
      +1 yıl

Anladım kanka şanslısın

Yorumla
    • YalnızSincap
      YalnızSincap
      +1 yıl

tşkler knk yakında boşanma davamız var.
      Acilen pastacı bulmam lazım

Yorumla
    • Aşık_biri
      Aşık_biri
      +1 yıl

Hanım pastacıysa alırım Bı dal

Yorumla
    • İremozges
      İremozges
      +1 yıl

@Aşık_biri misafirliğe gidelim ksjsjsb

Yorumla
    • YalnızSincap
      YalnızSincap
      +1 yıl

@Aşık_biri verdim gitti knk, al hayrını gör

Yorumla
    • YalnızSincap
      YalnızSincap
      +1 yıl

hmm, gelin ya misafir olarak adres veriyorum.
      ( halbuki ne evliyim ne hanım var )

Yorumla
    • Aşık_biri
      Aşık_biri
      +1 yıl

İrem sonumuz hayır değl

Yorumla
    • YalnızSincap
      YalnızSincap
      +1 yıl

@Aşık_biri hahaha

Yorumla
  • Yayburcukizi
    Yayburcukizi Takip Et
    Guru Yaş: 30 , eic 36%
    +1 yıl

5 kisiyiz ailede tabiki😂

1
    2 Yorumla
    • İremozges
      İremozges
      +1 yıl

Normal dimi😂

Yorumla
    • Yayburcukizi
      Yayburcukizi
      +1 yıl

E heralde 😂

Yorumla
  • AA-NE-YAKIŞIKLI-BİRİ
    AA-NE-YAKIŞIKLI-BİRİ Takip Et
    Yoda Yaş: 31
    +1 yıl

Daha şimdi bir ekmek döner yedim

1
    2 Yorumla
    • İremozges
      İremozges
      +1 yıl

Ay canım istedi 😂

Yorumla
    • AA-NE-YAKIŞIKLI-BİRİ
      AA-NE-YAKIŞIKLI-BİRİ
      +1 yıl

Gel ısmarlayım istersen köftede var 😀😀

Yorumla
  • BeyazLilyum
    BeyazLilyum Takip Et
    Guru Yaş: 32
    +1 yıl

Hayır, çok ekmek yemem.

1
    2 Yorumla
    • İremozges
      İremozges
      +1 yıl

Nasıl doyuyorsun ya 😂

Yorumla
    • BeyazLilyum
      BeyazLilyum
      +1 yıl

Doymuyorum😂

Yorumla
  • Yenibaharr
    Yenibaharr Takip Et
    Xper 2 Yaş: 28 , eic 33%
    +1 yıl

Ekmek yemiyorum pek

1
    1 Yorumla
    • İremozges
      İremozges
      +1 yıl

En iyisi

Yorumla
  • kıvanç125
    kıvanç125 Takip Et
    Guru Yaş: 37
    +1 yıl

Hayır

1
    2 Yorumla
    • İremozges
      İremozges
      +1 yıl

En iyisi

Yorumla
    • kıvanç125
      kıvanç125
      +1 yıl

Kahvaltıda birde bazı ekmekle tadı bir başka olan yemeklerde tüketiyorum

Yorumla
  • Lıder_azad
    Lıder_azad Takip Et
    Guru Yaş: 31
    +1 yıl

Baya hemde

1
    1 Yorumla
    • İremozges
      İremozges
      +1 yıl

Bendensin

Yorumla
  • Nickonemlidegil__
    Nickonemlidegil__ Takip Et
    Xper 6 Yaş: 33
    +1 yıl

0 ekmek

1
    2 Yorumla
    • İremozges
      İremozges
      +1 yıl

Nasıl ya doyuyor musun

Yorumla
    • Nickonemlidegil__
      Nickonemlidegil__
      +1 yıl

Doyuyorum eğer kuru şeyler isterse canım bir avuç leblebi yiyorum.

Yorumla
  • Baysakallı38
    Baysakallı38 Takip Et
    Bilge Yaş: 30 , eic 37%
    +1 yıl

Ya her öğün 1 ekmek yiyorum yaaa napacaksaakk😁

0
    0 Yorumla
  • AzraBurçe_
    AzraBurçe_ Takip Et
    +1 yıl

Ekmek yemem pek

1
    2 Yorumla
    • İremozges
      İremozges
      +1 yıl

Nasıl doyuyorsun peki 😄

Yorumla
    • AzraBurçe_
      AzraBurçe_
      +1 yıl

Bilmem doyuyorum valla😅

Yorumla
  • Volrath
    Volrath Takip Et
    Master Yaş: 42
    +1 yıl

evet

1
    2 Yorumla
    • İremozges
      İremozges
      +1 yıl

Benim gibisin

Yorumla
    • Volrath
      Volrath
      +1 yıl

kesmem lazım ama gobegım cıkıyor sınırım bozuldu :D

Yorumla
  • ResimDegistirmem
    ResimDegistirmem Takip Et
    +1 yıl

Ekmek yemiyorum

1
    4 Yorumla
    • İremozges
      İremozges
      +1 yıl

En iyisini yapıyosun 😄

Yorumla
    • ResimDegistirmem
      ResimDegistirmem
      +1 yıl

yani tabiki ama doymuyoz

Yorumla
    • İremozges
      İremozges
      +1 yıl

O Allah’ın emri 😅

Yorumla
    • ResimDegistirmem
      ResimDegistirmem
      +1 yıl

yaniiiii

Yorumla
  • Borucu44
    Borucu44 Takip Et
    Guru Yaş: 42
    +1 yıl

Yiyorum

1
    2 Yorumla
    • İremozges
      İremozges
      +1 yıl

Aynı

Yorumla
    • Borucu44
      Borucu44
      +1 yıl

Ya bir de bende göbek var eriteniyorum

Yorumla
  • kanka35
    kanka35 Takip Et
    Master Yaş: 38
    +1 yıl

evet çok

1
    2 Yorumla
    • İremozges
      İremozges
      +1 yıl

Ya ben de :(((

Yorumla
    • kanka35
      kanka35
      +1 yıl

esmer ekmek laırsan daha az tükete bilitorsun

Yorumla
  • Picin_Teki
    Picin_Teki Takip Et
    Guru Yaş: 35
    +1 yıl

Ekmeksız doymam

1
    4 Yorumla
    • İremozges
      İremozges
      +1 yıl

Ben de ya :(

Yorumla
    • Picin_Teki
      Picin_Teki
      +1 yıl

Be buna ragmen ınceyım yaa

Yorumla
    • İremozges
      İremozges
      +1 yıl

Şanslı seni😂

Yorumla
    • Picin_Teki
      Picin_Teki
      +1 yıl

Sende sanslı duruyosunnıncecıksın

Yorumla
  • Semih002606
    Semih002606 Takip Et
    Guru Yaş: 34
    +1 yıl

Hayır az canım sen

1
    2 Yorumla
    • İremozges
      İremozges
      +1 yıl

Yiyorum 😂

Yorumla
    • Semih002606
      Semih002606
      +1 yıl

Benide yeseydin 😂😂

Yorumla
Devamını Gör(11)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Sağlık > Sorular > Çok ekmek tüketiyor musunuz ks halkı?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Ekmek çok tüketir misin? 50 cevap verildi
Çok ekmek yer misiniz? 95 cevap verildi
Ekmeği çok tüketen biri misiniz? 38 cevap verildi
Ekmek tüketiyor musunuz 🍞? 16 cevap verildi
Ekmek tüketiyor musunuz? 25 cevap verildi
Ekmek tüketiyor musunuz? 84 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Sen geceye bir şarkı bırak Bende sana bir şarkı bırakayım mı?
  • Kas yaparken günde 1 paket lor peyniri yemek mi daha mantıklı yoksa protein tozu mu?
  • Mesleğinizi üç emoji ile yazın desem?
  • Kadın ruhundan anlarmısınız?
  • Size nankörlük eden birine kin duymadan nasıl yaşayabiliyorsunuz?
  • Oyun oynamayı özlediniz mi?
  • Çekici biri olduğunu düşünüyor musun?
  • Tatile kiminle gidilmeli?
  • Sevgilin sözünü dinlemezse ayrılır mısın?
  • Sizce Türkiye son maçını oynamadan Dünya Kupası'ndan elenebilir mi?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨