Diğer Ekmek tüketiyor musunuz? Zena24356 Takip Et Guru Yaş: 42 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor tüketiyorsanız hangi ekmek Güncellemeler1 yıl Siyez, karabuğday tercihim Ekmek tüketiyor musunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
İstavritliAşure Takip Et Yoda Yaş: 48 , eic 99% 1 yıl Dengeli bir kiloya sahip olmak için işlenmiş şeker ve beyaz ekmekten uzak duruyorum 1 0 Yorumla
winteryawa Takip Et Master Yaş: 37 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 2,9b cevap paylaştı. Evet mutlaka yerim ben ekmeksiz yemem pek az ama çok değil fakat mutlaka yiyorum 1 0 Yorumla
tahirhancizaddoglu Takip Et Xper 5 Yaş: 36 , eic 93% 1 yıl şu değirmende üretilen unlu olandan sen? 1 1 Yorumla Zena24356 1 yıl Siyez veya karabuğday Yorumla
Onur-35 Takip Et Xper 7 Yaş: 37 1 yıl Hahvaltıda tüketiyorum sadece oda ekşi maya tam buğday tercih ediyorum 1 0 Yorumla
Işıkhızında Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 58% 1 yıl Diğer konusunda 346 cevap paylaştı. Normal uzun bakkal ekmeği ❤️ 1 0 Yorumla
Richardgör Takip Et Master Yaş: 36 , eic 98% 1 yıl Baget aldım demin, normakde çavdarlı dilim ekmek 1 1 Yorumla Richardgör 1 yıl 1 hafta yiyorum günde 2 dilim o yüzden en iyisini alıyorum Yorumla
relax_mode_is_on Takip Et Xper 7 Yaş: 40 , eic 100% 1 yıl tüketiyorum. BİM de satılan çavdarlı ekmek. 1 0 Yorumla
Kürekçi47 Takip Et Guru Yaş: 50 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 593 cevap paylaştı. Sabah kahvaltısında sadece tam buğday ekmeği 0 0 Yorumla
AxweN Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 313 cevap paylaştı. Tüketmiyorum 1 0 Yorumla
_Butlerr_ Takip Et Xper 5 Yaş: 35 1 yıl maalesef beyaz :/ 1 7 Yorumla _Butlerr_ 1 yıl Sizin? Yorumla Zena24356 1 yıl Siyez, karabuğday Yorumla _Butlerr_ 1 yıl karabuğday evet ama diyez de de gluten oranı mevcuttur bilginiz olsun Yorumla Zena24356 1 yıl O sağlıklı diye duydum yanlış mı Yorumla _Butlerr_ 1 yıl Gluten hassasiyetiniz varsa eğer tüketmemelisiniz. Karabuğday da gluten sıfır. Ben un işiyle meşgulüm oldukça konuya hakimimdir Yorumla Zena24356 1 yıl Glutene hassasiyetim yok Yorumla _Butlerr_ 1 yıl o zaman sorun yok Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
Dengeli bir kiloya sahip olmak için işlenmiş şeker ve beyaz ekmekten uzak duruyorum
Evet mutlaka yerim ben ekmeksiz yemem pek az ama çok değil fakat mutlaka yiyorum
şu değirmende üretilen unlu olandan sen?
Siyez veya karabuğday
Hahvaltıda tüketiyorum sadece oda ekşi maya tam buğday tercih ediyorum
Genel olarak hayır
Normal uzun bakkal ekmeği ❤️
Cok nadir. O da tam buğday ekmek
BİM deki çok tahıllı ekmek
Baget aldım demin, normakde çavdarlı dilim ekmek
1 hafta yiyorum günde 2 dilim o yüzden en iyisini alıyorum
tüketiyorum. BİM de satılan çavdarlı ekmek.
Sabah kahvaltısında sadece tam buğday ekmeği
Normal ekmek
evettt
Hayır
Tüketmiyorum
Tüketmem
Tabii
Tam buğday ekmeği güzel oluyor
Francala somun
Vakfıkebir ekmeği.
Bakkal ekmeği
maalesef beyaz :/
Sizin?
Siyez, karabuğday
karabuğday evet ama diyez de de gluten oranı mevcuttur bilginiz olsun
O sağlıklı diye duydum yanlış mı
Gluten hassasiyetiniz varsa eğer tüketmemelisiniz. Karabuğday da gluten sıfır. Ben un işiyle meşgulüm oldukça konuya hakimimdir
Glutene hassasiyetim yok
o zaman sorun yok
Evet sen?
Siyez, karabuğday
En güzeli yememek
Azalttım artık