Önceden kisa ve zayıftım sonra polikistik over oldum yani yumurtalik kisti adet olamadim ve birden kilo aldım 16 yaşında. Boyum da birden uzadı o yüzden vucudumda omuz bolgemde belimde karnimda çatlaklar var. Memelerimde bile. Evlenince kocam beni begenmez diye korkuyorum, sizce de oyle degil mi?
Cevabın nedir?
Hiçbir şey olmaz. Bir zamanlar bende takıyordum ama zamanla görüntüleri iyice azalıyor. Ben 13 yaşındayken çatlaklarım oluşmaya başlamıştı. Şimdi 20 yaşındayım kendim zor görüyorum. Kendi kendine görüntüsü azaldı. Tamamen kaybolmuyor elbette belli oluyor ama deri kendini yeniledikçe de görünümü azalıyor. Bol bol keselenmeni tavsiye ederim
01 Yorumla
Soran+1 yılKeseleyecegim Peki 😂😂
En İyi Cevaplar
özgüvenini geri kazan. kusursuz insan yoktur öenmli olan saygı, sevgi, uyum ve tutku vucut değil. iyi fiziği olup mutsuz olan terkedilen aldatılan çok kız var. kusurlarınla mutlu ol. ayrıca kusur bile değil o senin elinde olan bişey değil tamamen sağlık sorunu ve beden senin bedenin seni beğenen böyle beğensin :)
02 Yorumla
Soran+1 yılhaklısın :) tesekkürler
- Sağlık konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılKızlar böyle şeyleri niye takar anlamıyorum, erkeklerin çoğu sorun etmez böyle şeyleri. Sağlıkçıyım çuha çiçeği yağı hapı, ACE Plus Selenyum, Zinco Kapsül bunları kullan. Ve phito merhem, excipio lipo losyon sür.
06 Yorumla
Soran+1 yılAma ya yan etkisi olursa bunlarin
- +1 yıl
İşte sosyal medyada vücudu ''kaymak'' gibi kadınları görünce bunların anormal olduğunu düşünüyorlar.
- +1 yıl
Sıkıntı olacak bir şey söylemedim ben istersen araştır googleden.
- +1 yıl
@RaskolnikovunBaltası Evet tv, internet vs de göre göre biraz da normal çevrede görüyor illa kusursuz olacak diyor.
- +1 yıl
Bende excipial lipo kullanıyorum eczacına danışarak kullan muhakkak ama ben tavsiye ederim cildini nemlendiriyor ve deri hassasiyetine yardımcı oluyor
Soran+1 yıl@forestfairy peki arkadaslar tesekkürler
Aklına kalbine gelen onları görmez. Aklına kalbine gelen geldiği yerden çıkmaz. Bunun haricinde geç
110 Yorumla
Soran+1 yılİçim rahatladı teşekkür ederim
- +1 yıl
Bak. Halam 70+ alzheimer belki 10 seneden fazla. Kızları oğlu bile bakmıyor. Eniştem yanında. 80+ yaş. Onlar seviyormuş gerçekten. Dedem halamı başka enişteme verecekken kaçmışlar. Onlar kuzen. Bir ömür Almanya'da didindiler. İmparator oldu halam. Kimseyi tanımaz, son durumunu bir kaç yıldır bilmiyorum ama eniştem onunla. Eniştemin kız kardeşi de amcamla evli. Sefaleti görüyor musun? Aşk hepsini geçer. Anne babam 34 yıldır evli. Annem kanseri yenmiş bir kadın. 7 sene oluyor takipte. Toplamda 10 sene. Annem evde 10 senedir iş yapmaz yemek yapmaz. Babam ben ve erkek kardeşim döneriz. Alıştık. Sevmek bedenden ilgisiz
Soran+1 yılVay be. Allah gönülden seven cikarsin karşımıza. İmrendim
Soran+1 yılPeki teşekkür ederim ☺
- +1 yıl
Örneğin kapaliyim demişsin buna uygun biri olmak zorunda. Ama bu demek değildir ki diğerleri ile olmaz. Diğerleri arasında seni anlayacak senin yanlış düşünüyor olduğunu sana ispatlayacak olan çıkacaktır. Zamanla olur acele etme. Dahiliye doktoru ile görüş diyet konusunda sana yardımcı olur. Hormonal durumuna bakılması için dahiliye
Soran+1 yılHaklisin. Öyle sınırlarım yok illa su kesimden bu kesimden gibi ama nolursa olsun beni anlayacak biri olsun iistiyorum. Dahiliyeye gittim her seyim harika diyetisyene de yeni hittim birkaç günlük taze diyet magduruyum
Soran+1 yılBiliyorum merak etme :)
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
31
Cevap
19Cevap
- Sağlık konusunda 4,1b cevap paylaştı.
+1 yılgereksiz bir görüş bunun için mi evleniyor insanlar ya da bunun için boşanan mı var
07 Yorumla
Soran+1 yılAldatan var
- +1 yıl
bunun için olmaz ya bunun için yapan varsa adilik ötesidir
Soran+1 yılBeden önemli erkrkler için malesef
- +1 yıl
ben erkek değil miyim o zaman
Soran+1 yılOlgun olabilirsiniz
- +1 yıl
valla öyle insanlar bulma hastalığı var zorlugu var sakatlıgı var herşey insan için en ufak bişide gidecek se yani Allah korusun ondan
Soran+1 yılamin
+1 yılÇatlağı olmayan kadınların sayısı epey az, ergenlik döneminde hepimiz hızlı kilo alıp veriyoruz bunlar normal şeyler, zaten lazerle bile tamamen kurtulamıyosun o yüzden çatlaklarınla barışmayı dene. Bugüne kadar sırf çatlaklarım var diye beni çirkin bulan biriyle karşılaşmadım erkekler bu tarz şeylere o kadar çok takılmıyolar
02 Yorumla
Soran+1 yılAnladım çok teşekkür ederim
- +1 yıl
Rica ederim 😊
- Sağlık konusunda 991 cevap paylaştı.
+1 yılIşıklar kapandıktan sonra çatlağa, selülite kimse takılmıyor..
11 Yorumla
Soran+1 yılGündüz görecek ama
+1 yılMustelanın catlak serumu var. Brn onu kullaniyorum ise yarayacak gibi. Catlaklar kirmiziyken gecirmek daha kolay ama yine de bir eczaneye sor derim internetten aldim ben 50 tl civariydi. Dogal olarak da seker zeytinyagi peelingini yapabilirsin. Kafana takma hallolacak seyler bunlar 😘😘
03 Yorumla
Soran+1 yılaaaa ben beyazlar daha çabuk geçiyor diye biliyodum emin misin
- +1 yıl
Yok canım bir doktora da danıştım. Kirmiziykrn gecirme şansın var ama beyazlarsa zor demisti
Soran+1 yılo zaman hiç uğrasmıyım :D
Seni, kusursuzken sevecek adam olmasın zaten yaninda. Hayat bu, yarın ne olacağı belli olmaz. Kusurlarına aşık olabilen bir insanla hayatını birleştir.
03 Yorumla
Soran+1 yılUmarım öyle birini çıkarır hayat karsima
Soran+1 yılGayet net anladim :) çok sağ ol
+1 yılHerkesin kusurları var sen kusurlarını kabul edip sevmezsen daha başına çok dert olur. Bazı şeyleri ne yaparsan yap değiştiremezsin bu elinde olan bir şey değil sonuçta.
00 YorumlaPolikistik over için dr bişey diyo mu yaa bana çocugun olma ihtimali çok düşük dediler bende bunu takıyorum kafama
07 Yorumla
Soran+1 yılçok sükür benimki küçücük bir sorun bu dedi kısırlık yapmaz dedi Allah yardımcın olsun soğan incir falan çok tüket
Soran+1 yıldoğal yollarla küçülebiliyor lütfen ihmal etme :)
Soran+1 yılzeytinyağı ile tüketmek gerek nette tarifi vardır canım. bir de çörekotu her derde deva
Soran+1 yılrica ederim canım
Eğer çatlaklar beyaz ise kremlerle geçirilebiliyor bio oil in tavsiye edildiğini duydum kırmızı ise geçmiyor bir dene bence
08 Yorumla
Soran+1 yılBeyaz ama hic denemedim bio oil dedinizdimi
Soran+1 yılÇok pahalı midir ki
Soran+1 yılAyne. Tamam bakicam sağ ol :)
- +1 yıl
www.instagram.com/.../ buraya da bir bak derim ise yarayabilir
+1 yılbunun için ciltle ilgili braştaki bir doktora ve güzellik merkezlerine danışman daha faydalı olur takma evlenmektende korkma seni seven insan bunları sorun etmez emin ol
03 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim
- +1 yıl
iyi günler kendini üzme lütfen
Soran+1 yılPeki :)
+1 yılÇatlakların en büyük sebebi hormonal değişimler zaten.
Doktoruna danışarak "biodermagenesi" yaptırabilirsin.00 Yorumla
+1 yılVücudundaki çatlaklar evlenmen için nasıl bir engel olabilir ki ya, kusurlarını sev ve onları koru. Kusurlarıyla güzeldir insan, kimse de kusursuz değil.
00 Yorumla
+1 yılYa yok sacmalama evlenmeyene. kadar gösterme sende evlenincede mecbur 😅😅😅😅
01 Yorumla
Soran+1 yılaahahhaha zaten kapalıyım
Kremler kullanabilirsin. Sonuçta evleneceğin adamın vucudun un yüzde 70 80 i kıl olacak bu kadar muhkem el güzelliğe odaklanmayın
14 Yorumla
Soran+1 yılÇatlak geçiren kremler ise yaramiyor malesef. Erkekler güzel kadın ister onlar iiçin görünüş onemli bizkizlar hic killisin tuylusun demeyiz ama siz dersiniz
Soran+1 yılAnladım çok teşekkür ederim
+1 yılİyide sen bakımsızlıktan öyle olmamışsın ki hastalık yüzünden olmuşsun, hem korkmana gerek yok seninle gerçekten evlenecek bir kişi görünüşünden çok karakterini sevmeli
026 Yorumla
Soran+1 yılSfedersiniz yatakta görünüş ile yatiliyor. Bu yüzden korkuyorum karakterimi severek evlenir tabi ki ama evlendikten sonra bunu gorunce ya sogursa, kapalıyım evlenmeden goremez yani
- +1 yıl
Yatakta görünüş ile yatılır evet doğru ama yatakta performansa göre değerlendirme yapılır, madem görünüşünün kusurlu olduğunu düşünüyorsun sende o zaman performansı yüksek tut açığı öyle kapat.
Soran+1 yılHicbir şey yaşamadım giyinip soyunamam bile ilk zamanlar yaninda.
- +1 yıl
Hiçbir şey yaşamamış olabilirsin ama bunun videoları var onlarıdamı izlemedin?
Soran+1 yılBir kac kez izledim yıllar evvel
- +1 yıl
Şimdi yine izle olmadı bu konularda tanıdığım bir doktor var onu tavsiye edeyim sana
Soran+1 yılNe doktoru
- +1 yıl
Cinsel yaşam uzmanı terapist
Soran+1 yılBekarım zaten gerek yok sağ ol
- +1 yıl
Bekarların cinsel hayatı, düşünceleri yok mu canım saçmalama
Soran+1 yılSu an buna ayıracak param da yok
- +1 yıl
Paralı değil şöyle ki adam sosyal medyada derdini yüz yüze anlatmaktan çekinen kadınlar için bir hesap açmış ücretsiz bir şekilde soru cevap yöntemiyle yardımcı oluyor.
Soran+1 yılAaa o zaman olur ismi nedir
- +1 yıl
Bana mesaj atta burdan yazamam mesajdan hesabının linkini vereyim
Soran+1 yılYaziver iste nolacak
- +1 yıl
İnstagram bilgin_doktor yaz o işte
- +1 yıl
Rica ederim bir şey olursa banada yazabilirsin
Soran+1 yılSağ ol
- +1 yıl
Buldun mu?
Soran+1 yılBakmadim henuz
- +1 yıl
Ne zaman bakıcaksın?
Soran+1 yılCanım istediğinde :)
- +1 yıl
Peki seksi kadın
Soran+1 yılTerbiyesiz
- +1 yıl
Iyi bir şey söyledim ama yanlış anlaşıldım
+1 yılÇatlak çok büyük bir problem değil. Erkekler pek önemsemiyor.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılLazerle yaptırırsın başta bacakları sonra kollarını derken zaten önemli olan kalp takma kalbin için gelen olsun
07 Yorumla
Soran+1 yılBacağımda hic yok göbek bel çevresi omuz meme
Cevap sahibi+1 yılKısım kısım yaptırırsın bende çalışıyorum asgari ücret alıyorum ayda yüz liraya lazare gidiyorum yani sende yapabilirsin takma
Soran+1 yılÇatlak için mi siz de
Cevap sahibi+1 yılBen tüyler için canım ya ama inanki kalçamda karnimda bacagimin eklem yerlerinde beninmde var çatlak ve takmıyorum
Soran+1 yılBazı kizlarin vucutlari çok sahane kiskanicam artik 😂
Cevap sahibi+1 yılKıskanma canım seninde kalbin güzeldir
Soran+1 yılÖyle derler ama bilemiyorum :)
+1 yılHayır seni seven hoşlanan yüreğini seven biri için aşırı problem olabilecek bişey değil bence asla takılma çok rahat ol
07 Yorumla
- +1 yıl
Rica ederim doğru olan bu
Soran+1 yılDoğru kisi olursa bunları sorun etmeyebilir ama doğru kişi degilse...
- +1 yıl
Sende doğru olmayan kişi ile muhatap olma
Soran+1 yılAnlayabilsem...
- +1 yıl
Hayatında Yok mu biri
Soran+1 yılHayir
Benim için önemli böyle şeyler çoğu erkek takmıyor olabilir ama ben önemserim
08 Yorumla
Soran+1 yılnapiyim bilerek yaptığım bir sey değil vücudum birden böyle oldu
Soran+1 yıl22 yaşındayım artık çok geç
Soran+1 yılbakacağım sağ olun
Soran+1 yılona param yok
+1 yılBunu bahane edecek zihniyeti varsa seni sevmemek icin ondan zaten bir halt olmaz
05 Yorumla
Soran+1 yılKapalıyım görmeden evlenecek zaten catlaklari ama evlenince beğenmezse sikinti
- +1 yıl
Eger gerçekten seni seviyorsa seninle olduguna yetinir onu görmezden gelir sorun etmez
Soran+1 yılPeki teşekkür ederim :)
- +1 yıl
Rica ederim, umarim dogru kisiyi bulursun:)
Soran+1 yılUmarım :)
Gizli Üye(25-29)+1 yılbenimde çok çatlağım var şu an zayıfım ama erkek arkadaşım ben takıyorum diye kızıyor en çok kalçalarımda var ama o bunu dert etmiyor 😂yani çıplakken pek göze çarpmıyor
03 Yorumla
Soran+1 yılNe biliyim omzumda olunca tedirgin oluyorum her aynaya bakışımda.
Cevap sahibi+1 yılyok cidden sorun etmez benimde gögsümde kollarımda kalcamda diz kapaklarımda cok var 😂
Soran+1 yılOh icim rahatladı :)
Bazi erkekler buna cok takık olur bazilari hic önemsemez degisir yani
00 YorumlaGenç kadınların %70 kadarında çatlak varmış dert etme.
01 Yorumla
Soran+1 yıloh be sağ ol
+1 yılSacmala ma neden seni bu yuzden begemmesim ki asik olan boyle seyleri kafaya takmaz
00 Yorumla
+1 yılaldatanlar için sebep gerekmez fazla önemseme bunları
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÜzülme bende de var bacaklarım ful çatlak bacağında var mı senin de
01 Yorumla
Soran+1 yılBacagimda yok benim
Düzenli spor yap bisiklet çatlak ve selülit için ideal
00 Yorumla
+1 yılPkoda tüylenme de olur sende var mı erkekler çatlakları çok sorun etmez tüyleri eder
18 Yorumla
Soran+1 yılYok tüy sorunu olmadı bende
- +1 yıl
Şanslısın o zaman bende de pko var
Soran+1 yılTüyler için lazer çözüm oluyor mu acaba pkoda
- +1 yıl
Olmuyor denedim iğneli yap o işe yarıyor diyorlar
Soran+1 yılOnu dene idtersen
- +1 yıl
Evet denicem
Soran+1 yılGeçer umarim
- +1 yıl
Umarım allah büyük bakalım
Gizli Üye(30-35)+1 yılYa büyüdükçe kilo aldıkça çatlaklar olur bendede var herkeste oluyo korkma
04 Yorumla
Soran+1 yılSadece bende var gibi hissediyorum çok saçma ama
Cevap sahibi+1 yılHayır bendede var bekarken sımdı evlıyım çocuk doğurdum yınede var dedıgım gıbı büyüdükçe olur
Soran+1 yılAnladım teşekkür ederim :)
Cevap sahibi+1 yılOnemlı deyıl yardım ettıysem ne Mutlu
Sıkıntı yapma seven adam umursamaz
21 Yorumla
Soran+1 yılhaklısın
+1 yılGayet doğal şeyler bunlar, utanma.
01 Yorumla
Soran+1 yıltesekkürler
+1 yılaman bosver evlenme😂
02 Yorumla
Soran+1 yılİlerde evlenirim :)
- +1 yıl
bence evlenme tabiki akilliysan
Herkeste catlak var emin ol
00 Yorumla
+1 yılBendede var çokta dert etmiyorum olabilir yani
00 YorumlaSağlık konusunda 1,3b cevap paylaştı. Bu catlaklari buyutuyosunuz
00 YorumlaSağlık konusunda 1,8b cevap paylaştı. E lazerle düzelt ama çok para gider
03 Yorumla
Soran+1 yılNe kadar gider bilginiz var mi?
Soran+1 yılMemur olmaya çalışıyorum olsam bile o parayı karşılayamam sanirim
Sağlık konusunda 3,2b cevap paylaştı. Bişer olmaz erkeklerin her yeri çatlak
00 Yorumla
+1 yılAr damarin catlak olmadin
50 Yorumla
+1 yılO esnada adam onlara mi takilcak 😂
00 YorumlaLazerle tedavi edebilirsin
00 Yorumladoğal bunlar kaygılanma
03 Yorumla
Soran+1 yıltesekkürler
Soran+1 yılhaklısınız
Çatlaklar kırmızı mi