Merhaba sevgili arkadaşlar,
Her sabah büyük abdestini yapan birisiyim. Son 1 hafta içerisinde normal tuvalet düzenim alt-üst oldu maalesef. Tuvalet ihtiyacımı giderdikten sonra karnımda bir ağrı başlıyor ve gün boyu devam ediyor. İş ortamımda da sürekli tuvalet kullanamıyor ve gaz çıkartamıyorum. Her sabah karnımda oluşan bu ağrıdan bıktım usandım gerçekten. Karnımda oluşan basınç sebebi ile uzun süre sandalyede de oturamıyorum üstelik sandalyem oldukça kaliteli bir iş sandalyesi. Masa başı çalışıyorum, ayrıca yoğun karın ağrısı az olarak çıkmıyor ve tuvalete girdiğim zaman da bir türlü rahatlayamıyorum. Ne gibi bir öneri yapabilirsiniz bana?
Her sabah büyük abdestini yapan birisiyim. Son 1 hafta içerisinde normal tuvalet düzenim alt-üst oldu maalesef. Tuvalet ihtiyacımı giderdikten sonra karnımda bir ağrı başlıyor ve gün boyu devam ediyor. İş ortamımda da sürekli tuvalet kullanamıyor ve gaz çıkartamıyorum. Her sabah karnımda oluşan bu ağrıdan bıktım usandım gerçekten. Karnımda oluşan basınç sebebi ile uzun süre sandalyede de oturamıyorum üstelik sandalyem oldukça kaliteli bir iş sandalyesi. Masa başı çalışıyorum, ayrıca yoğun karın ağrısı az olarak çıkmıyor ve tuvalete girdiğim zaman da bir türlü rahatlayamıyorum. Ne gibi bir öneri yapabilirsiniz bana?
Güncellemeler
+1 yıl
Yok mu tavsiyesi olan?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Merhaba! Canım. bende de var o huzursuz bagırsak sendromu benimki ama. senınki devam ediyor mu
Ben sabah hiç yapmam
Vücut alıştı mı her sabah ihtiyaç duyarsın dostum. Sıkıntı her sabah yapmak değil, o geçmeyen karın ağrısı. Gün boyu iş performansımı etkiliyor ve gün boyu eziyet çekmeme sebep oluyor. Akşamları bir ağrı, sızı olmuyor.
Benim göğsüm sıkışıyor ama hastalık falan yok oda etkiliyorda 3 saat falan sürüyor maks
Göğüs sıkışıklığı da gaz sancısı gibi ağrı yapıyor mu?
Daha beter yürüyemiyosun hareket edemiyosun
Hareket ettinmi batıyor
Ben bu ağrıları ancak yürüyerek veya ayakta durarak geçirtebiliyorum. Umuyorum ki mevsim değişikliği vs. gibi bir şey nedeni ile bu günleri geçirtiyorum. Yakın zamanda doktora gitmeyi de düşünüyorum fakat çözümü olmazsa diye de stres yapmıyor değilim. bir yerden sonra insan tuvalete oturmaktan bıkıyor. :D
:)))