hangi markayı onerırsınız ?
Hangi şampuan daha iyi? Dove mu Elidor mu Elseve mi?
hangi markayı onerırsınız ?
Merhaba.
Saçlarımızın temiz, ışıl ışıl ve sağlıkla parlaması adına saç sağlığımıza dikkat etmekte her zaman fayda vardır ve bu noktada en önemli adımlardan bir tanesi hangi şampuanı tercih edeceğimiz konusudur.
Şampuanların çoğu her saç tipine uygun olabilecek kadar çeşitlilik ve saç tiplerine göre ayırt edilebilecek özellikte tasarlanıp, saçların ihtiyaçlarına göre farklılık gösterebilecek özelliktedirler. Bu noktada bizim dikkat etmemiz gereken özellik ise saç tipimize en uygun olan saç şampuanını seçmekten geçer. "Dove mu Elidor mu?" ya da "Elidor mu Elseve mi?" sorularının cevabını merak ediyorsanız okumaya devam etmenizi öneririm.☺️

Kimi şampuanlar dökülme karşıtlı, kimi şampuanlar bakım, onarım, uzatma, renk koruma karşıtlı olarak bazı çeşitlere ayrılır. Öncelikle saç yapımızın nasıl bir yapıda olduğunu ve bi soruna karşıt neyin bize daha faydalı olacağını bilmekle işe adım atmak gerekir.

Yıllardır herkesin sevdiği bir marka olan Elidor her saç tipi ve şikayetlerine göre çeşitlilik gösteren şampuan ve geliştirilmiş özel formulleri ile tasarlanmıştır. Saçlara hayat veren, bakım yapan, güç ve direnç katan, onaran, kırıklara iyi gelen, nem terapisi yapan, dökülmelerin önüne geçen, kepek sorununa iyi gelen ve saçlara uzama etkisi veren birçok şampuan çeşitleri ile karşınızda.

Elseve şampuanlar arasında yer alan yine saçta uzama, terapi, onarım, dökülme, kırılma, bakım, nem, kuru ve hassas saçlar gibi bir çok seriye sahip olup saçlara yine hayat veren onlarca saç şampuanı serisine sahip olup, saçlara sağlık verir.

Dove markasıda her çeşit saç tipine göre tasarlanan şampuanlara sahiptir. Kremsi formdadır.
Açıkçası nazicane fikrimi soracak olursanız ben Elidor ve elseveyi tercih ederim. Dove kullanmadım. Kullanan bazı yakınlarımdan duyum aldım aşırı etkili olan bir forma sahiplik yapmadıklarını duydum.

Benim tercihimi soracak olursanız benim tercihim kesinlikle Elidor'dan yana olur. Elidor'un Nar Çekirdeği Özlü Şampuanı ve tabii ki serisi gerçekten müthiş. Size de bu serinin tüm ürünlerini severek kullandığım ve etkisini güzelce gördüğüm için tavsiye edebilirim.🌸
Cevap
2Cevap
Argan yağlı bir şampuan kullanıyorum ,saçları güçlendirdiği için.
Elidor'un kokusu çok güzel oluyor ayrıca .Bazen sen Elidor kullanıyorsun dediklerim oluyor.
Argan yaglı sampuan sacınızı yaglandırmıyor mu peki ?
tam olarak adını verırmısınız beyefendi:)
tesekkur ederim :)
elseve cok döküyor sacımı canım.elidor cok iyi
peki yenı cıkan olanını tavsıye edermısın sarı renkte olan argan yağı ve babasu içeren ?
kullanmadım henüz :) elseve almaya da niyetim yok aslına bakarsan .çokça kimyasal içeriyor
elidor sacı cok dokuyor dıyolar ya :/ hangı sacıma elıme uzatsam bı yerden bısı duyuyorum hevesım kacıo almaya :(
şu an elimde elseve arı sütlü şampuan var .bilmiyorum ya kafanı karıştırmim:)
peki tesekkur ederim :)
Elidor ve dove'den menunum.
hangilerini kullanıyorsunuz ?
elidor argan yagı babasu ve dove arındırıcı olanı arasınd akalıyorum bende
Elidor saç tipime uygun serisinden kullanıyorum, dove'de bir ara nemlendirici bakım kullanmıştım.
herkesin sac dibine gore degisir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?