Omzumun biraz aşağısında kalacak uzunlukta ve dalgalı bir saçım var. Ne düzleştirebiliyorum ne de doğru düzgün dalgalandırabiliyorum. Çünkü her yaptığımda maksimum bir saat sonra bozuluyor. Saçımın şekil alması için ne yapabilirim?

Merhaba
Kısa saçların genel sorunu bu zaten. Ya istediğin modeli yapamazsın ya da yaparsın tutmaz bir kaç saat sonra etkisini kaybeder ve bozulur. İstersen daha uzun süre kalsın istiyorsan saçın için saç spreyi kullanabilirsin. Bu sayede hem saçların istediğin saç modelinde kalır uzun süre hemde bozulmaz asla. Ya da jole kullan.
Kullandığınız şekillendirici kaliteli bir şekillendirici değil demek ki yoksa istediğiniz sonuca ulaşır saçları düzgün şekile getirirdiniz. Paradan kasmayın yani ucuz olsun diye saçınızın yapısını bozacak şekillendirici almayın kalitelisi olsun saçınıza şekil vermede etkili olsun. Eğer kaliteli ürün kullandığınıza inanıyorsanız başka yöntemler deneyin mesela sprey kullanabilirsiniz. Saç şekillendirmede zorluk yaşayanlar sprey kullanıyor ve faydasını görüyor bunu deneyin yine işe yaramazsa kuaföre gidip fikir almayı deneyin.
Eig tercihiniz için teşekkür ederim 😊
Demekki senin kullandığın şekillendirici fazla performans verebilecek bir şekillendirici değil değiştirme zamanı gelmiş
💃🏻
Cevap
2Cevap
Benim de şekil almıyor daha yaparken bozuluyor. Hiçbir çözüm bulamadım
eger sacların yıpranmıssa yeni bir kesim deneyebilirsin
sprey kullanabilirisn :)
Maşa kullan
hafızlık, hukuk
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?