Uzun zamandır kısa saç kullanıyorum. Kısa saç modeli uygulamaya alıştığım için saçlarım uzarken şekil vermekte zorlanıyorum. Saçım pek şekil almıyor. Saç uzarken şekil alması için ne yapmalıyım?saç uzarken şekil vermek
Uzun süre kısa saç kullanmış biri olarak, uzayan saçlara şekil vermek zor olabiliyor. Ancak birkaç taktikle saç uzarken şekil vermek çok kolay.
Saç uzarken şekil vermek için neler yapılmalı?
Şekil verirken saç ürünleri kullanılmalı
Saçlarına şekil vermeden önce saç spreyi ya da saç köpüğü kullanılabilir. Bu sayede saçlar hem daha kolay şekil alır hem de uzun süre dayanır. Saçlarına şekil verirken de uygulayabilirsin. Bu yöntem bende çok işe yarıyor.
Saç kremleri saçların şekil almasını kolaylaştırır. Saç tipine uygun saç kremi ile saçlarını kolayca şekillendirebilirsin. Saç ürünlerinin yanında tarak seçimi de saç uzarken şekil vermek için önemli. Saçlarına şekil verirken taraktan faydalanabilirsin.
Saç şekillendirici seçimi oldukça önemli
saç uzarken şekil vermek
Saçlarımıza uzarken şekil verirken zorlanabiliyoruz. Saç şekillendirici ürünlerini doğru seçmek bu konuda çok önemli. Saç şekillendiricimi değiştirince kaliteli saç şekillendirici seçmenin saçlara istediğimiz şekli vermekte en önemli faktör olduğunu deneyimlemiş oldum.
Her şekli kolayca alan saçlar için benim tavsiyem Dyson!
Dyson Airwrap
Saçlarına istediğin modeli kolayca vereceğin saç şekillendirici önerim Dyson Airwrap. Güçlü özelliği sayesinde saç tipimiz ne olursa olsun istediğimiz şekli veriyor. Ayrıca yüksek basınç özelliği sayesinde saçları kendine çekiyor ve sarıyor. İstediğimiz sonucu çaba harcamadan alabilmemiz gerçekten çok güzel. Bu sayede kolayca saçlarına şekil verebilirsin. Isı özelliği sayesinde saçları şekillendirirken yıpratmıyor. Bu sayede saçlarını korkmadan şekillendirebilirsin.
Benim de zor şekil alan saçlarım var. Dyson ile saçlarına istediğin şekli verebilirsin. Değiştirilebilir başlığı sayesinde istediğin her saç modelini uygulayabilirsin.
En İyi Cevaplar