Bende baş ağrısı yaptığı için seneler önce toplamayı bıraktım. Artık hep saçlarım salık geziyorum. Siz saçlarınızı çok sık at kuyruğu yapar mısınız?

Topuz ve salık saçlı modeller daha çok yakışıyor kadına. At kuyruklu kadın görünce hani oluyor yolda giderken önümüzde gidiyor kuyruk sağa sola sallanıyor. O zaman kedi gibi saça pati vurasım geliyor sallanan bişeye kediler vurur ya aynı öyle.. Salık saçlar daha hoş bir de topuzlar.
Kafamda canlandı bak gerçekten itici fkdjds
Sallanan saça pati atmak mı itici :d
Hayır saç modeli 😃
Hahah katılıyorum evet 🦁
Evet kullanıyorum ama benim en çok kullandığım tek bir saç şekli var onu da yapması kolay okula filan gidiyorum yani pek zamanım olmuyor atkuyruğu yapabilmek için saçım her alanda güzel ve eşit bir şekilde toplamam lazım öyle sadece avucumun içine doldurup hemen tokayla sabitlemiyorum genelde topuz yapıyorum en çok hem de en tepeden kocaman bir topuz yapıyorum kafamın üstünde ortaboy bir tane daha kafa oluşuyor.😂
#reda
Ahaha 😂
Saç modelimle gün içinde çok uğraşır, değiştiririm. Gün içinde mutlaka at kuyruğu da yaptığım oluyor fakat diğerlerine nazaran çok sık veya beğenerek kullandığım bir model değil.
Cevap
7Cevap
Bu konuda sen bensin. 18 yıl önce bıraktım ama ben.
Uzun zaman olmuş
Dfkdjds
Çok severim, sık sık kullanırım. Özel günlerde de kurtarıcı modelim olmuştur. Alaturka ve modern, her elbiseye uygun bir at kuyruğu bulunabilir:)
At kuyrugu yapmam genelde bagliycaksam ortadan baglarim toplu durmasini istiyorsam da balik sirti faln orerim
Genelde yapmam ama yatarken saçım çok narin olduğu için örer ya da at kuyruğu yapıp yatarım gevşek şekilde
Eskiden çok yapardım benimde başım ağrıdı Bi süre sonra şimdi dağınık topuz yapıyorum ama evde :) normalde kapalıyım çünkü
Yaz sıcağında saçlarım yüzümü örttüğünde bunaldığım için dışarı çıkarken toplayıp at kuyruğu yapıyordum.
saçlarımın vücuduma çarpması kaşındırdığı için ya da yüzüme düşüp dikkatimi dağıttığı için toplarım genelde
Bende de baş ağrısı yapıyor o yüzden ben de bıraktım şimdi hep salık saçlarım.
Eskiden çok yapardım ama şimdi genelde full topuz veya örgü 😂😂
Saçım bazen çok karışık oluyor evde ev topuzu dışarda genellikle At kuyruğu yaparım klasik
Aynı dertten müzdaribim. Bende saçımı düzleştirmekten başka bir model yapmayı bilmiyorum 😂
Pek kullandığım bir model değil. Saçlarım kırıldığı için hep saçlarım salık gezerim.
Yaparim ama gevşek şekilde. Sıkı olunca benim de başım ağrıyor
Uzun zamandir sacimi bile toplamıyorum..2.5 sene oldu
kolay gelıyor evde gundelık hayatta cok tercıhımdır
Hiç açık bırakmam saçımı. Hep ya at kuyruğu ya da topuz
Saçım uzunken kullanıyodum baya ama şu an kisa ve kullanmiyorum
Tokayı çok sıkıyorsan baş ağrısı yapabilir.
Gevşeyip açılmasın diye sıkıyordum bu sefer ağrıtıyordu evet
Yine de rahat edemiyorum
O zaman lastik tokayı şu kolayca esnekliğini kaybedenlerden alma. Esnekliği iyi, daha kaliteli tokalar var. Onlardan alabilirsin.
Aynen alınabilir aslında. Şimdi saçlarım kısa toplanmıyor ama ileride bakabilirim.
Teşekkürler 🌸
ayin 20 gunu atkuyrugu yaparim. asiri rahat ve kendime yakistiriyorum
Eskiden cok kullanirdm simdi sacimi kestm hep acik 😏
Genelde saçımı toplamam
Saçım ya topuz olur ya da at kuyruğu
Salık saçı sevmiyorum.
Nevet, çokta yakıştırılır bana
Sadece evde yemek yaparken
hep yapıyorum eve gelince ağrımaya başlıyor biraz
Hiç kullanmam desem yeridir
Neredeyse hic kullanmam
Saçım kıvırcık olduğu için pek kullanamıyorum