Saç Bakım Dalgalı saçlar için bigudi kullanır mısınız? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Bigudi'den daha iyi sonuç alıyorum dalgalı saçlar için sadece bigudi kullanmaya başladım sadece gece biraz başımı rahatsız ediyor. Peki siz dalgalı saçlar için ne kullanıyorsunuz? Dalgalı saçlar için bigudi kullanır mısınız? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
BirAnanasAldirdim Takip Et Master Yaş: 26 , eic 59% +1 yıl Yıkayıp kendi haline bırakıyorum ya da maşa yapıyorum. Bigudi yerine sosis denilen bir ürünle de saçlarını sarabilirsin 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Saç Bakım konusunda 10,9b cevap paylaştı. Kullanmıyorum 0 0 Yorumla
nordun_gadasi Takip Et FenomenEfsane Yaş: 36 +1 yıl Saç Bakım konusunda 4,4b cevap paylaştı. Selam gadası 🙃Bigudi güzel çare olmuş. 1 0 Yorumla
Lubricant Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Ben de yeni bir bigudi markası çıkarayım diyorum. Abidi gubidi bigudi leri 0 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 28 +1 yıl Saç Bakım konusunda 4,7b cevap paylaştı. Maşa kullaniyorm ben 0 0 Yorumla
sanki_freud Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 95% +1 yıl Bigudi ne 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Kızın saçlarında bulunan şeye bugidi deniliyor Yorumla Soran +1 yıl Bigudi " Yorumla Soran +1 yıl Bigudi saçı dalgalı yapıyor Yorumla
En İyi Cevaplar