Yıllardır kendimle mücadele içerisindeyim. Kakül kestirsem mi? Yakışır mı? Diye binbir türlü soru geçiyor aklımdan. Sonuç cesaret edip kestiremiyorum. Siz ne düşünüyorsunuz?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
cesaretten öte yüzünün yapısı uymalı , alnın dar olmamalı mesela. en önemlisi saç yapın uymalı eger dalgalı ve kıvırcık bir sacın varsa mesela veya elektriklenen bir saç modelin varsa öyle yıka çık yapamazsın saçını, her çıktığında bir fön çekmen gerekli yoksa çirkin durur. ayrıca uzadıkça kuaförde kestirmen gerekli, kuaföre sık giden veya saçına fön çeken biriysen kakül yaptır. ben de kakülü severim, ama saçlarım dalgalı sürekli fön cekmekle ugrasamam bu yüzden katlı kestiriyorum hep bana daha pratik geliyor mesela.
20 Yorumla
En İyi Cevaplar
Ne yapacağını bilirsen cesaret işi değil. Güzel bir kahkül iki aşamadan oluşur. 1) Hangi modelin yüzüne yakışacağını bulmak. Yüz şekline ve oranına göre uzunluğu ve kesim türü belirlenir. 2) Nasıl şekillendireceğini bilmek.
Bence cesaret gerektiren tarafı kahkülle uğraşmaya üşenmemek olur. Özellikle çabuk yağlanan saçlarda sık yıkama olacağı için her seferinde onu şekillendirmek biraz uğraş gerektiriyor. Yaz aylarında terler ve şekli bozulur kışın rüzgar ve yağmur... Ben saçımı yıkar kurutur çıkarım diyenlere uygun bir model değil.10 Yorumla
s +1 yılŞey vardı bi gün kapı çalıyor açıyorsunuz karşınızda kendiniz duruyor ne yaparsınız?
Direkt kakül kesip yakışıyor mu diye bakarım😂
O hesap... iyi kuaförler yakışıp yakışmayacağını biliyor bu arada, ben aklımda hiç yokken sadece kırık aldırmaya gittiğimde sana kakül yakışır keselim mi dedi tamam dedim😂11 Yorumla- +1 yıl
Eig için teşekkür ederim yeni gördüm😊
+1 yılİnsanlarda görüp gaza geliyordum evde kendim kestim pişman oldum. Uzatıyordum kuaförde sağ olsun bana sormadan kafasına göre kakül kesti tekrar hala uzatmaya çalışıyorum o saçları 9 aydır. 😅
10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
69
Cevap
28Cevap
Saç Bakım konusunda 345 cevap paylaştı. Çok istiyorum ama bir cesaret edemiyorum. Bence cesaret işi
31 Yorumla- +1 yıl
Aynen :)
+1 yılKaküle çook özenirim ama bir türlü yakıştıramadım kendime. Ha kötü mü, asla değil ama oluyor ya 🤦♀️ Bence cesaret işi değil , denenip görülmeli
20 Yorumla- Saç Bakım konusunda 571 cevap paylaştı.
+1 yılKesinlikle cesaret isteyen bir şey ben bu zamana kadar çok yaptırmak istedim ama hiç cesaret edemedim çünkü bana yakışmıycağını düşünüyorum bence öyle olur onun yakışabildiği yüz şekli genelde aşırı derecede yuvarlak ya da böyle yüz hatları geniş olan insanlara çok yakışıyor ama benim yüzüm biraz uzun gibi kibar gibi aslında ama bence bana yakışmaz ya zannetmiyorum.
#reda21 Yorumla- +1 yıl
Bir kere lisede kestirmiştim uzatıcam diye canım çıkmıştı :)
+1 yılKahkül geniş alınlarda ve oval yüzlerde daha hoş görünüyor bana kalırsa. Kullanımı zor bir kesim ve herkese yakışmayacağı için evet biraz cesaret işi bence. Kendim birçok kez kullandım. Sürekli şekil vermek, uzadıkça kuaföre düzelttirmek gerekiyor. Zahmetli yani. Kestirmeden önce kuaförün profesyonel fikrini almak lazım kesinlikle.
22 Yorumla- +1 yıl
Kuaförler kendi kafasına buyruk ki :(
- +1 yıl
Hepsi öyle değil iyi olanına gideceksin 😀
+1 yılYüzün minyonsa ağzın burnun küçükse
Ha bide alnın çok dar değilse pek te bi cesarete gerek yok. şekil aşağıda görüldüğü gibi
33 Yorumla- +1 yıl
Yüzüm minyon burnum küçük ama gözlerim iri :)
- +1 yıl
Olsundu, 🤗
+1 yılYüz kere kestirdim ve kendim de kestim. Önünde tut saçını ve hayal et, aşağı yukarı ne çıkacak bilirsin zaten.
Bakımı zor ama onu diyeyim. Yüzü kaşındırıp hemen de sönmese harika bir şey aslında.21 Yorumla- +1 yıl
Kendim kesemem 😅
+1 yılYa en fazla 1 .5 aya uzuyor saca karışıyor zaten.. kes gitsin beğenmezsen toka ile tutturursun yani..
33 Yorumla- +1 yıl
Hangi yüz şekline sahipsin?
Oval yüzlere genelde oluyor uzun , köşeli, üçgen bir yüze sahipsen yüz hatlarını çok öne çıkarır... - +1 yıl
Oval yüzüm var elmacık kemiklerim de çıkık
- +1 yıl
Perçem kestirirsen daha iyi olur bence.. hem yakismazsa daha erken uzar.. çünkü önceden de kahkül kesmişsin kötü olmuş..
+1 yılFaceapp uygulamasından kendine kahküllğ saç takığ deneyebilirsin. Aklında biraz fikir oluşur. Ya da takma kahkül al bir dene.
32 Yorumla- +1 yıl
Denemem lazım teşekkürler 🙏
- +1 yıl
Rica ederim
Kestirdim bir buçuk yıl oldu, hala tam uzamadı kriz geçiriyorum. Bakımı zor.
31 Yorumla- +1 yıl
Anlaşılan kestirmicem
+1 yılMillet sıfıra vuruyo agam sen şuna mj cesaret edemiyon
22 Yorumla- +1 yıl
Kadınlar için mi diyorsun?
- +1 yıl
Hayır onlar 3 e vuruyo
+1 yılYıllardır düşünce içinde kalacağına kestir düşünceden çıkıp fiiliyat bulsun. Diyelim ki üzüldün , yakışmadı Üzülme vaktin olsa bile uzama ile geçer, gene daha bu düşünceden iyidir. Daha ne bekliyorsun. !!!
20 Yorumla
+1 yılHerkese yakışmayacağı için cesaret işidir bana göre
21 Yorumla- +1 yıl
Bence de benim cesaretim yok
+1 yılSaçının cinsine göre bence cesarele pek alakası yok
21 Yorumla- +1 yıl
Doğru bakımı zor
u +1 yılCok kısa olursa cırkın oluyor alın tamamen acık olursa ınsanın vantuz yapıstırası gelıyor
22 Yorumla- +1 yıl
Vantuz mu? :)
- +1 yıl
Kötü bırseyndeğil bu
+1 yılBence cesaret işi değil zaten saçını düzenli yıkıyorsan ve vitaminsizlik gibi bir sağlık problemin yoksa saçın 2 bilemedin 3 aya uzuyor kulak arkasına alınacak kıvama geliyor. O yüzden cesaret işi değil.
Yüzüne kakül yakışıyorsa deneyebilirsin bence.00 YorumlaCesaret işi denemez, sana kalmış. Bende isterdim ama saçlarım dalgalı olduğu için güzel durmaz. Ama saçın düzse kestirmeni öneririm. Özellikle düz saçta topuz, at kuyruğu vb. Modellerde çok yakışıyor.
Umarım yardımcı olabilmişimdir
😄30 YorumlaBen çocukluğumdan beri kahkül kestiriyorum. Hatta şu an ilk defa bu kadar uzadı. Bazen uzatayım diyorum ama yakışmıyor. Kahkül daha iyi gösteriyor beni.
30 YorumlaKuaföreüne göre değişiyor ilk kestirdiğim kuaför kalitleiyfi bakın kadın kalabalıktı başı çırağı kesti buna rağmen mükemmel bir kahkülüm vardı oraya yürümeye üşendim 2. sinde izleri varıd siz takip edersiniz dedim kadın beni rezil bir şekilde dolaştırsı kendi bile utandı saçlarım havaya kalkıp kalkıp durdu rezil bir olaydı yaklaşık 2 yıl oldu hala daha o kısımlarını uzatıyorum
20 Yorumla
+1 yılBen ilk kestirmeye karar verdiğimde tereddüt bile etmedim ve bana yakişmaz yapma böyle hata demelerine ragmen dinlemedim ve iyi ki dinlememişim çünkü daha iyi oldu onlarda çok yakiştiğini söylüyorlar 😄
21 Yorumla- +1 yıl
Yakışırsa problem yok :)
+1 yılDenedim ve yakışmadı. Saçım uzayasıya kadar tokatlar kullandım. Saçınızı tanımalı ve yüz tipinin uyup uymadığını bilmelisiniz.
33 Yorumla- +1 yıl
Toka* 😂 tokat deyince bir garip olmuş
- +1 yıl
Klavye hatası 🤨
+1 yılbence kestir, hem içinde kalmaz hem de zaten beğenmezsen kökü sende tekrar uzar. ama tel tokayla yanlara da sıkıştırabilirsin, ben öyle yapıyordum saçımın yanlarına ve gözükmüyordu
31 Yorumla- +1 yıl
Ama çok zor şekil vermesi :(
+1 yılKakül mi kaldı ne kadar demodesiniz ya tiktokta bi kız da siyah gözlükleri tekrar takmış oysa eskide kalmıştı
20 YorumlaKesinlikle cesaret gerektiriyor bakımı da hayli zor bir de saçınız hemen uzuyorsa daha zor sürekli kesim istiyor rüzgar da komik bir hal alıyor kesinlikle cesaret gerektiriyor
20 YorumlaCesaretden kastım bence yakışması.
21 Yorumla- +1 yıl
Evet yakışacağını düşünmüyorum sebeplerden biri de bu :)
Saçlarda yapılan her türlü değişiklik cesaret işidir. Sadece kahkül değil
30 Yorumla
+1 yılSAN kuaförde şey diyor baskın bir yeriniz varsa kestirmeyin
20 YorumlaYoo kahkül özelinde değil de genel olarak saç tarzı değiştirmek cesaret işi bence :/
20 Yorumla
+1 yılYıllarca düşünüyorsan bence kestir. Bu kadar uzun süredir düşündüğüne göre...
20 YorumlaUzadıkça kestiriyorum ama 1 haftadan sonra kullanamayip pişman oluyorum
20 Yorumla
+1 yılBende genelde kakül kestiriyorum ama saçımı istersem kaldırıyorum
20 Yorumla
+1 yılnerden soktun aklima simdi kuafor guzelligini kapatir dedi😂
20 YorumlaYakisana inanilmaz yakisiyor ama yakismayanda da alninda isikli tabela gibi duruyor 😅
20 Yorumlakızlarda en beğendiğim saç tipidir. neden korkuyorsun.
21 Yorumla
+1 yılAnlın geniş değilse kahkül pişmanlıktır der susarım.
32 Yorumla- +1 yıl
Geniş değil çok orta
- +1 yıl
Sivilce sorunların varsa bir de artmaya başlıyo yani bende öyle olmuştu
kıvırcıksan eğer tam bir cesaret işi
düz saçlıysan ve alnın genişse %95 yakışır22 Yorumla- +1 yıl
Dalgalı :/
+1 yılDaha yeni kestirdim ve sonuç olarak evet pişmanım 😒
20 Yorumla
+1 yılBence yapmadan önce saçını yarıya katla be suratına bantla yapıştır aynaya bak eğer bu zorsa resmini çekip kahkül montajı yaparak kendine yakışıp yakışmadığını görebilirsin
20 YorumlaHangi cesaret bugün kakül kestim onu hala anlayabilmiş değilim.
Curtain bangs yapacakken dedim ki, amaaan boş ver kes gitsin.:)00 Yorumla
+1 yılBazi kadinlara cok yakisiyor
32 Yorumla- +1 yıl
Bence de ama bazısında da besleme gibi duruyor
- +1 yıl
Bana yakisiyodu ama saclarim kivircik ve kabarik diye hep duzlestirmek zorundaydim zor oluyodu yasimda kucuktu ergendim fksndkwfj sonra iste kahkullerimi kenara ayirip uzatmaya basladim dalga gectiler :( sonra uzadi percem oldu tam sinir krizi
Kökü ben de ya uzar nolacak kendim bile kestim
32 Yorumla- +1 yıl
Cesaretlisiniz
+1 yılTek derim bu olsa hsjsk
23 Yorumla- +1 yıl
Birkaç kere anlık esti kafama aldım makası kestim. Pişman da olmadım hsjsks ama senelerce düşünüp ömrünü tüketme derim ben jdjdk
- +1 yıl
Tabi canım tek dert bu değil :)
- +1 yıl
Kes gitsin aklında kalacağına ya ;) görürsün yakışır yakismadigini en fazla 3 aya uzar zaten
+1 yılHer kadına yakışmıyor.
21 Yorumla- +1 yıl
Haklısın
Ben kestim 3 yıl oldu kullanıyorum bağımlılık yapıyor ama bence korkma yap tabi kışın kullanımı biraz zor oluyor
22 Yorumla- +1 yıl
Ruzgar falan geliyor yagmur yagdiginda sudan sekli bozuluyor
- +1 yıl
Yanimda bu yuzden kucuk tarak tasiyorum
+1 yılBence değil. Ben 14 yaşındayken kestirmiştim şuandada kahküllüyüm ve mutluyum. Kahkül kestirmek gibi bir düşüncen varsa hiç durma kestir bence.
20 Yorumla
+1 yılYüz hatlarına göre kesilmeli bence her saç modeli herkese yakışmaz
00 Yorumla
+1 yılBence öyle sonuçta bi süre onunlasın ve yakışıp yakışmayacağını bilmiyorsun cesaret işi
30 YorumlaKakül herkese yakışmaz ve herkes kullanamaz o yüzden cesaret ister
20 Yorumla
+1 yılHayatimda aldığım en iyi karardı denemeden bilemezsin
20 Yorumla
+1 yılbir kere kestirdin mi işin içinden çıkamıyorsun, uzatsan gözüne giriyor yanlara alamıyorsun şekilsiz duruyor kestirsen sürekli kestirmen gerekiyor yazın hiç çekilmiyor
00 Yorumla
+1 yılKişiye göre değişiyor
30 Yorumla
+1 yılYani evet biryerde yürek istiyor bu iş 👍
30 Yorumla
+1 yılCesaret değil de alının çok dar ise yakışmaz
30 YorumlaYo kestir gitsin işte
20 Yorumla
+1 yılEvet çünkü nadir yakışıyor
20 Yorumla
+1 yılBen dun kestidim asiri guzel oldu
20 YorumlaHayır akıl işi. Akla yatarsa kestirir.
20 YorumlaYo ne alaka genelde yakisiyor ztn
20 Yorumla
+1 yılBence cesaret işi çünkü ben bir ara kestim ne adam gibi durdu nede arkaya doğru attığımda tıkaya yetişebildi tel tokalara esir oldumm😂😂
00 Yorumla
+1 yılYıllardır çok severek kullanırım
31 Yorumla- +1 yıl
Yakışıyor :)
+1 yılYakışanda cesarete gerek yok :)
21 Yorumla- +1 yıl
Bence de yakışan kestirsin
- Devamını Gör (37)
Devamını Gör(82)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı