Benim tercihim tampondan yana Gece-gündüz sızdı taştı derdi yok Tuvalete gitmek kabus değil 4 saatten fazla tutmamak kaydıyla tampon kullanmak pede göre çok daha avantajlı
Ped daha güvenli. Tamponun metaryeli emici olduğu için ordaki kayganlastiran sıvıyı da emiyor. Bakteri oluşumuna zemin hazırlıyor. Bu yüzden menstrual kap ya da ped öneriyor uzmanlar.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Aşırı rahatsız edici bir şey. sporda veya denize havuza girilecekse kullanılabilir ama mecbur kalmadıkca asla kullanmam. ayrıca sağlıklı değil 1 tamponun belli bir süresi var uzun süre kalırsa ölüme kadar götürebiliyor dikkatli kullanmak gerek
Kızlar Ne Diyor
Valla öyledir ya her alışverişte meyledip sonra geri vazgeçiyorum
Benim tercihim tampondan yana
Gece-gündüz sızdı taştı derdi yok
Tuvalete gitmek kabus değil
4 saatten fazla tutmamak kaydıyla tampon kullanmak pede göre çok daha avantajlı
Ped daha güvenli. Tamponun metaryeli emici olduğu için ordaki kayganlastiran sıvıyı da emiyor. Bakteri oluşumuna zemin hazırlıyor. Bu yüzden menstrual kap ya da ped öneriyor uzmanlar.
Aşırı rahatsız edici bir şey. sporda veya denize havuza girilecekse kullanılabilir ama mecbur kalmadıkca asla kullanmam. ayrıca sağlıklı değil 1 tamponun belli bir süresi var uzun süre kalırsa ölüme kadar götürebiliyor dikkatli kullanmak gerek
Bence rahatsız edici bişey givi
Adet kabı daha güvenilir ama ilk kez kullanmak cesaret ister. Kullanmayı öğrendikten sonra o kadar iyi ki bir daha başka bir şey kullanamazsın.
Ped daha hijyenik geliyo bana ama plaj da tatilde tampon daha kullanışlı
Bakirelikle alakası yok istiyen kullanabilir. Ben kullandım ve hiç rahat edemedim her oturduğumda içime birşeyin girdiğini hissediyorum
O kadar var mi ya
Tampon iyi olsa da beni rahatsiz eder surekli bişeyin icimde olmasi
Sürekli içinde y*rrak var o rahatsız etmiyorda bu mu ediyor
Bakire değilsen kullan tamponu
2+2=4👏
Sorun saçma çünkü
Tampon daha iyidir cesaret isi de degil
Neden cesaret işi olsun ki gayet kullanışlı
bakireysen kullanamazsın
Tampon nasıl kullanılıyor 😝
Ped daha iyi
Bence pet kullanmak daha iyi