Sizce Dyson Airwrap Saç Şekillendirici mi tercih etmeliyim Dyson Corrale Saç Düzleştirici mi?
Dyson Airwrap
Dyson Corrale
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Selam, seni Dyson Airwrap™ ve Dyson Corrale™ hakkında bilgilendirelim. :)
Dyson Airwrap™ saç şekillendirici, saçlarınızı kurutur, düzleştirir ve dalgalı yapar hem de aşırı ısı kullanmadan. Saçları şekillendirmek için Coanda etkisini kullanır. Bu etki sayesinde saçları kendine doğru çeker ve başlık etrafında sarar. Saklama kutusu içerisinden çıkan farklı başlıkları ile saçınıza dilediğiniz şekli verebilirsiniz. Saç tipinize uygun sert veya yumuşak düzleştirme başlığı sayesinde saçlarınızı aşırı ısı kullanmadan içerisindeki Dyson dijital v9 motoru ile düzleştirir. Ürün hakkında detaylı bilgi için : https://www.dyson.com.tr/products/hair-care/dyson-airwrap/overview adresini ziyaret edebilirsiniz.
Dyson Corrale™ saç düzleştirici, esnek bakır plakaları sayesinde, saçları bir arada tutarak şekillendiren bir saç düzleştiricidir. Manganez bakır alaşımı plakaları, saçınızın çevresinde esneyerek saç tellerini nazikçe bir araya getirir ve bu kontrol, azaltılmış ısı kullanımıyla geliştirilmiş bir şekillendirme elde etmenizi sağlar. Ayrıca, içerisine entegre edilmiş sensor sistemi sayesinde plakalar üzerindeki ısı saniyede 100 kez kontrol edilir ve seçilen ısı derecesini aşmaz. Kablosuz kullanım seçeneği ile dilediğiniz her zaman yanınızda taşıyabilirsiniz. Uluslararası voltaj ve uçuş modu özellikleri sayesinde yurt dışı seyahatlerinizde de sizlere eşlik eder. 3 hassas ısı ayarını (165°C, 185°C ve 210°C) saç tipiniz, uzunluğunuz ve istediğin şekile göre değerlendirebilirsiniz ve OLED ekranı üzerinden sarj seviyesini ve sıcaklık ayarını kontrol edebilirsiniz. Detaylı bilgi için: https://www.dyson.com.tr/products/hair-care/dyson-corrale/overview
Düzleştiriciyi de alabilirdim ama ben gittim şekillendirici tercih ettim yaklaşık dokuz aydır aktif bir şekilde kullanıyorum o kadar güzel bir makine ki kesinlikle tavsiye ederim Düzleştiriciye kıyasla daha çok fonksiyonu var o yüzden bu daha iyi
Selamlarr🤩
Sitede karşılaştığım en zor soru olabilir sanırım bu. İkisini de denemiş biri olarak birbirinden harika iki ürün olduklarını söyleyebilirim ama hangisinin daha iyi olduğunu söyleyebileceğimden asla emin değilim.😂 Ben hem Dyson Airwrap Saç Şekillendirici’nin hem de Dyson Corrale Saç Düzleştirici’nin özelliklerinden bahsedeyim, siz de “Hangi saç şekillendiriciyi almalıyım?” sorusuna kendi cevabınızı verin.😍 Dyson Airwrap özellikleri neler sorusuyla başlayalım o halde!

Dyson Airwrap Saç Şekillendirici, birçok işleve sahip farklı başlıkları sayesinde saçlarınıza istediğiniz tüm şekilleri verebilmenizi sağlar. Ayrıca başlıklarının farklı saç tipleriyle uyumlu seçenekleri olduğu için de tüm saç tiplerinin rahatlıkla tercih edebileceği bir ürün.😍

Saçlarınızı ısı yerine Coanda etkisi olarak anılan hava akımıyla şekillendiren Dyson Airwrap, akıllı ısı kontrolü özelliği sayesinde sıcaklığı saniyede 40’tan fazla kez ölçer ve saçlarınızı ısının tüm zararına karşı korur.🧡

Nikel/fuşya ve Prusya mavisi renk seçenekleriyle size en uygun seçeneği tercih edebilirsiniz.🌸 Tasarımı, kalitesi, performansı, işlevselliği kısaca tüm özellikleriyle sizi kendine hayran bırakmayı başaran Dyson Airwrap Saç Şekillendirici’yi mutlaka denemenizi öneriyorum.❣️

Sıra geldi Dyson Corrale özellikleri neler, onu anlatmaya. Dyson Corrale Saç Düzleştirici, bu zamana kadar denediğim ve kendi segmentindeki en iyi düzleştirici.🤩 Kablosuz kullanım özelliği sayesinde sizi gereksiz kablo yığınından ve olası yanıklardan kurtaran Dyson Corrale, saç şekillendirmenin en pratik halini sağlıyor resmen.🎉

Dyson Corrale de diğer Dyson saç ürünleri gibi tüm saç tipleriyle uyumlu bir yapıya sahip. Esnek plakaları sayesinde saç tipiniz ne olursa olsun hem rahatlıkla saçlarınızı şekillendirmenizi hem de saçlarınıza farklı modeller verebilmenize yardımcı oluyor.😍

Akıllı ısı kontrolü özelliğiyle saçlarınızı düzleştirirken saniyede 100 kez ısıyı kontrol eden Dyson Corrale, azaltılmış ısı kullanımıyla da saçlarının zarar görmesini ve elektriklenmesini önler.✨

Dyson Corrale ve Dyson Airwrap ile ilgili anlatacaklarım henüz deneyimlemediyseniz biraz fazla gelebilir ama size tavsiyem Dyson Demo Mağazası’na bir uğramanız yönünde. Emin olun kendi saçlarınızda bu ürünleri denedikten sonra ne anlatmak istediğimi çok daha iyi anlayacaksınız.🌸
Ayrıca şunu söylemek istiyorum son olarak hangisini tercih ederseniz edin, saçlarınız için vereceğiniz en doğru karar olduğunu göreceksiniz.🤩
Cevap
1Cevap
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Dyson Ne Diyor