Siz ne düşünüyorsunuz bu paraya cidden değiyor mu? Değiyorsa hangi Dyson süpürge daha iyidir?
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Dyson elektrikli süpürgelerin ne kadar kullanışlı ve güçlü olduğunu bilen herkes zaten Dyson almaya değer olduğunu düşünür. Çünkü Dyson'ın süpürgelerindeki siklon teknolojisi, yüksek emiş gücü, evi derinlemesine temizlemeyi sağlayan pratik başlıkları ve uzun süre kullanabilme imkanı veren kalitesiyle benzerlerine kıyasla en iyisi olduğunu bizlere gösteriyor.

Dyson, kablosuz elektrikli süpürge modelleriyle şu sıralar göz önünde olsa da Dyson kablosuz süpürge modelleri ile evdeki temizlik performansını güçlü şekilde ortaya koyuyor. "Peki Dyson kablolu süpürgelerin özellikleri nelerdir, kullananlar memnun mudur ve hangi Dyson süpürge daha iyidir? diye merak edenler için, şıklara eklediğin süpürge modellerinin özelliklerinden bahsetmek isterim.

Dyson Cinetic Big Ball Animal Pro 2, Dyson'ın kablolu elektrikli süpürgeleri arasındaki en güçlülerindendir. Yıllar boyu Dyson'ın çıkardığı kablolu elektrikli süpürgelerin tercih edenlerin bu modeli beğenme sebeplerine değinecek olursam;

Dyson DC52 Cinetic Allergy, yukarıda da özelliklerinden bahsettiğim Dyson Cinetic Big Ball Animal Pro 2 modeliyle benzer özellikler göstermektedir. Hatta yukarıdaki modeli bu süpürgenin üst versiyonu olarak da görebilirsiniz. Yine de özelliklerine değinecek olursam:
Dyson verdiğiniz parayı sonuna kadar hak eden bir marka. Çünkü elektrikli süpürgeleri hayatınızı çok kolaylaştırıyor. Ben kablosuz olanları tercih ediyorum. Dyson V11 absolute extra pro çok güçlü bir motora sahip. Tek bir toz tanesi bile bırakmıyor. Kablosuz ve hafif oluğu için kullanması çok pratik. Aklınıza gelmeyecek çoğu bölgedeki tozları bu süpürge ile alıyorum :)
Ben Dyson un kablosuz süpürgesini aldım gayet rahat bir şekilde kullanıyorum ve taşımadı da kolay ayrıca fiş derdi de olmuyor
Değer bence
Teşekkürler 😊
Cevap
6Cevap
Az biraz indirim yapılsa herkes koşa koşa alır gadası
Hayır
Değer diyemem
Çok pahalı bence daha uygun bir şey bak
Sıkıntı şu teyzem 12 senedir buna cevap arıyorum alsam mı içimde kalacak diyor 🙈😂
😂😂
Kablosuz şarjlı daha mantıklı
Pilleri cabuk bozuluyormus ve piller 600 700 tl imiş şikayetvar sitesinden gir bı bak derim almadam önce
Sıkıntı onda işte zaten şikayetler çok yüksek meblağada delik açıyor cebe almak cesaret ama diğer yandan hepsi aynı şeye mi denk geliyor bilemedik
Yok canım ne alakası var güzel elektrikli süpürgeler zaten 2 yılda bir bunun piline 700 tl verecegine al yenisini en azından süpürge yenılenmıs olur
Bence kablosuz şarjlı al bu kadar para vereceksen
O parayı verdikten sonra beni mutfakla salon arası taşımasını da beklerim
Daysin bırak dayasın
186cm 78kg
Aşırı pahalı!!!
Pahalı ama 5yıl garantiliymiş mesela
5 yıl içinde 2 tane 1000 tl lik süpürge alırım 2000 tl ye gene bundan ucuza gelir...
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar