Saç şekillendirici alacağım ama Dyson Airwrap mi Dyson Corrale mi alsam karar veremiyorum. İkisini karşılaştırınca hangisini almamı önerirsiniz?
Dyson Airwrap
Dyson Corrale
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Selam seni Dyson Airwrap™ ve Dyson Corrale™ hakkında bilgilendirelim! :)
Dyson Airwrap™ saç şekillendirici, saçlarınızı kurutur, düzleştirir ve dalgalı yapar hem de aşırı ısı kullanmadan. Saçları şekillendirmek için Coanda etkisini kullanır. Bu etki sayesinde saçları kendine doğru çeker ve başlık etrafında sarar. Saklama kutusu içerisinden çıkan farklı başlıkları ile saçınıza dilediğiniz şekli verebilirsiniz. Saç tipinize uygun sert veya yumuşak düzleştirme başlığı sayesinde saçlarınızı aşırı ısı kullanmadan içerisindeki Dyson dijital v9 motoru ile düzleştirir. Ürün hakkında detaylı bilgi için : https://www.dyson.com.tr/products/hair-care/dyson-airwrap/overview adresini ziyaret edebilirsiniz.
Dyson Corrale™ saç düzleştirici, esnek bakır plakaları sayesinde, saçları bir arada tutarak şekillendiren bir saç düzleştiricidir. Manganez bakır alaşımı plakaları, saçınızın çevresinde esneyerek saç tellerini nazikçe bir araya getirir ve bu kontrol, azaltılmış ısı kullanımıyla geliştirilmiş bir şekillendirme elde etmenizi sağlar. Ayrıca, içerisine entegre edilmiş sensor sistemi sayesinde plakalar üzerindeki ısı saniyede 100 kez kontrol edilir ve seçilen ısı derecesini aşmaz.
Kablosuz kullanım seçeneği ile dilediğiniz her zaman yanınızda taşıyabilirsiniz. Uluslararası voltaj ve uçuş modu özellikleri sayesinde yurt dışı seyahatlerinizde de sizlere eşlik eder.
3 hassas ısı ayarını (165°C, 185°C ve 210°C) saç tipiniz, uzunluğunuz ve istediğin şekile göre değerlendirebilirsiniz ve OLED ekranı üzerinden sarj seviyesini ve sıcaklık ayarını kontrol edebilirsiniz. Detaylı bilgi için: https://www.dyson.com.tr/products/hair-care/dyson-corrale/overview
Bir işte başarılı olmanın en önemli koşulu o işte başarılı olmaya dair kuvvetli bir inanç beslemektir. Daha yola çıkmamışken yenilgiyi kafanızdan geçirmişseniz zafer sizin için çok uzaklardadır demektir. Hatta Kaf Dağı'nın arkasındadır. Kafanızda beliren binlerce şüphe ile muhtemelen ben bu işi başaramayacağım diye içinizden geçireceksiniz. Bu düşünceyle parlak bir sonucun ortaya çıkmayacağı kuşkusuzdur. Onun içindir ki başarı her şeyden evvel yapacağımız işe kuvvetli bir inanç beslemekle ortaya çıkar.
Ben de şekillendirici makinesi var geçen yıl almıştım yani geçen yıl değilde dokuz ay filan gibi bir süre oldu kesinlikle çok memnunum ben sana şekillendirici almanı öneririm düz işte ikiside çok güzel hiç kötü bir yanı yok ama şekillendiricinin daha çok fonksiyonu var hem saç kurutma makinesi olarak kullanabiliyorsun saçlarını düz daha yani kıvırcık saçlarını düz hale getirebilmek için içerisinde iki tane farklı başlık çıkıyor kabartma fırçası var saç kurutma başlığı yani o kadar çok özelliği var Düzleştirici sadece düzleştiriyor.
#reda
Cevap
0Cevap
Airwrap kullanımı daha kolay
Erkeklerden En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Dyson Ne Diyor