Kıvırcık saçlı biri olarak pek de objektif olarak cevaplamayı başaramadığım bir video oldu galiba.😂 Benimle aynı fikirde olanları olmayanları herkesi yoruma bekliyorum.😎
Merhabalar. Benim saçlarımda orjinalinde dalgalı. Ben jilet gibi dümdüz saça hastayım ya. İnsan kendinde olmayanı beğeniyor galiba. Kişiye ve yüz hatlarına bağlı genel olarak bu durum. 💕
Bence kıvırcık saçlar daha fazla dikkat çeker ya. Sonuçta hem hareketli hem de daha tatlı bir görüntü. İnsanın gözü ister istemez kayıyor kıvırcık saç görünce. Çok beğensem de düz saçların pek şansı yok bu konuda...
güzel kıvırcıksa güzel düzse düz sac da kıvırcık sacda dikkat ceker bence dikkat cekmesi icin sacın uzunlugu önemli uzun saclı kadınlar daha güzel oluyor sacın kıvırcık olup olmaması önemli degil bakımlı uzun kişiye yakışan sac dikkat ceker ikiside cok dikkat ceker ama dikkat cekmesi icin sacların uzun olması gerekir bana göre bence
Ben her ne kadar düz saçı sevsem de sanırım erkeklerin de kızların da daha çok bir ortama girdiğinde en çok dikkatini çeken kıvırcık saçlı kızlar çünkü sayı olarak da daha az bulunan insan türleri bence :)
Her insana her saç tipi yakışmaz. Yüz hatları hangi saça elverişli ise onu kullanmalı ama diyelim ki durumlar tam olarak bu şekilde olup herkes yüzüne uygun saç tipine sahip olsun. İlk dikkat çeken bence kıvırcık saç olur.
Düz veya Kıvırcık farketmez hangisi daha bakımlı ise o galip gelir. Bir de saç rengi de çok önemli Sarı, Kızıl, Bakır saçlar her zaman dikkat çeker çünkü parlaktırlar.
Benim dikkatimi saç çekmez, vucudun bir çok bölgesi de çekmez. İlk başta yüze sonra da giyim tarzına bakarım. O yüzden kıvırcık ya da düz farketmez benim için.
Merhaba, düz saç ve poposuna kadar uzun ise çok ve çok kez dikkatimi çeker ve bakar dururum. Kıvırcık saç pek dikkatimi çekmiyor. Bazı kızların güzelliğine güzellik kattığını inkar edemem.
Yani fizik kurallarına göre kapladığı yer ve hacimden dolayı kıvırcık 😂 ama hangisi daha güzel duruyor dersen yüz güzelliğine göre değişir derim favorim hafif maşa veya dalga
Hoşlandığım bir erkek var beni onunla uygulamadan konusuyorduk ama artık konuşmayı kestik tel no flnda yok hacker olan ya da hacker arkadaşı olan var mı bana ücretsiz yardım edicekler yazarmı acil sorum kaldırılırda tskıp edin dmden yazın
ne alaka ilk doğal güzel olan bana yakın hissettiğim bakarım saç okadarda önemli değil kıvırcık yakışan da var yakışmayan da ayni kisa sacataki gibi yani sana yakışan saç stili olsun yeterli
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Yolda yürürken bile insanlar saçıma bakıyor kesinlikle kıvırcık saç 😅
En İyi Cevaplar