Merhabalar saç şekillecileri saçı aşırı yıprattığı için sıklıkla tercih etmiyorum. Sadece özel günlerde kullandığım için saçlarım daha sağlıklı ve zor kırılıyor. Eskiden saçlarım uzunken bir çok yöntem denerdim. Uzun saça seçenek çok oluyor. Bunlardan bir kaçı;
Saçları Doğal Şekillendirme Yöntemleri
Evde Wednesday Addams gibi geziyordum. Kardeşim korkuyordu 😂İlk olarak banyo sonrası saçlarımı ikiye ayırıp örerek o şekilde uyurdum. Sabah kalktığımda saçlarımda sanki tost yapmışım gibi bir görüntü oluşurdu.
Şirin kız modeli. Minyon yapıdaysan dışarıda bile kullanılabilir.
ya da yine nemli saçı dolayarak iki yanda topuz yapardım. Buda dalgalı görünüm için seçenekler arasında.
Saçlara harika hacim veriyor. Her kuruşunu hakkediyor.
Aslında dalgalı saç yapısında olduğum için banyo sonrası köpük veya sprey kullanımıda saça güzel şekil veriyor. Ben daha çok köpüğü tercih ediyorum. Sprey saçta ağırlık yapıyor. Biraz da yapış yapış his uyandırıyor. Ben TONİ&GUY saç şekillendirme köpüğünü kullanıyorum. Tüm saç tipleri için uygundur. Saçlarını daha dolgun ve mükemmel gösterir. Saç diplerine nüfus ederek saç şekillendirmelerden oluşabilecek zararlardan korur.
Hindistan cevizi yağı saçı yatıştırır. Kabarık görüntüyü hafifletir. Birde her gün saçlarını yıkıyorsan organik Hindistan cevizi yağı önerebilirim. Çok çok minik Hindistan cevizi yağını ellerinde eriterek saçlarına uygulayabilirsin. Kabarık saç yapın varsa bu uygulama saçlarını yatıştıracaktır.
Isısız saç şekillendirici saçlara zarar vermeden saça şekil veriyor.
Son olarak kullandığım bir üründen bahsetmek istiyorum. İnstagram influencerlarının her yerde paylaştığı ürünü önerebilirim. Isısız saç maşası diye geçiyor. Banyo sonrası nemli saça sarıp uyuduğun zaman, sabah kalktığınızda sanki maşayla şekillendirmiş gibi doğal dalgalara kavuşuyorsunuz. Benim kısa saçlarım var ona bile sarılıyor. Ancak uzun saçlarda etkisi daha harika oluyor. Kullanımı oldukça pratik. Tek tek bigudi kullanımı kadar oyalayıcı değil.
Benim kullandığım yöntemler bunlar. Umarım aralarından hoşuna giden olmuştur. Sevgiler.
Duştan sonra saçlarımı biraz kuruluyorum. Bukle belirginleştirici kremi elime sıkıp saçlarımı avuçlayarak yediriyorum. Tamamen kuruduktan sonra fırçayla ya da büyük dişli tarakla tarıyorum ve doğal su dalgası oluyor. 2 gün de bozulmadan kullanabiliyorum üatüne yatsam bile.
En İyi Cevaplar