Krem sürüp örüyorum mis gibi dalgalarım oluyor, ya da yine kremleyip elimle biraz kıvırıyorum maşa yapsam öyle güzel olmaz 😅😅 kremleyip kendi haline bırakınca da ayrı bir dalgaları oluyor. Krem sürmek yeterli, kremsiz kabarıyor 🙈😅😅 arada da düzleştirici kullanıyorum 🙈
Limon ve gülsuyu karışımı birde fön en mantiklisi doğal ama sade limon sürenler var kabuğu saçlarda kalan varoslar öyle değil limon kabuğu portakal konuğu ve gülsuyu ile doğal yapiyorum acil duruwrda ama 😊😊😊 kadınlar yapıyor hatta genelde bende öyle ogrendim
Saçlarım kıvırcık, duş sırasında kremleyip duştan sonra bakım yağı sürüp ellerimle yukarı doğru saçlarımı avuç icimde yay gibi toparliyorum bu hareketin bi adı var mı bilmiyorum jfjjdkdme. Bu yeterli oluyo benim saçlarıma bukle bukle görünüyo
Bazen kardeşime başvurup örgü yaptırıyorum onun dışında herhangi özel bir gün değilse sadece tarar ve serbest bırakırım. Özel günler için ise kuaföre gidiyorum.
düzleştiricim var ama sıkılıyorum kullanırken canım isterse gider kuaförde yaptırırım maşa vs yok para vermem ürün de kullanmam. olduğu gibi kullanıyorum genelde
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(45 üstü)
+1 yıl
Maşaliyorum. Zaten düz olduğu için düzlestirmeme gerek kalmıyor. Birkaç sac bakım kremi ve sac bakım yağı da kullanıyorum. Bu kadar.