Saç Bakım Saçını nasıl şekillendiriyorsun? GigiKuş Takip Et Xper 6 Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 31 Yapay Zekaya Sor Günlük hayatta saçını şekillendirmek için hangi yöntemleri kullanıyorsun? Saçını nasıl şekillendiriyorsun? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
Redamancy-4 Takip Et FenomenMentor Yaş: 22 +1 yıl Saç Bakım konusunda 2,4b cevap paylaştı. Aslı ablası kullanmıyorum tokalar kullanıyorum taraklar kullanıyorum ama ışığı asla spreyi asla 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Saç Bakım konusunda 10,9b cevap paylaştı. Şekillendirmiyorum doğal kalıyor 0 0 Yorumla
yasayanbjri Takip Et Master Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl Saçım kıvırcık. O yüzden duştan çıktıktan sonra sprey sıkıp tariyorum ıslakken. Sonrasında kurutuyorum başka birseu yapmiyorum 0 0 Yorumla
MysteriousSo Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Düzleştirici ve maşa kullanıyorum genelde, moduma göre değişiyor. 0 0 Yorumla
Sarpergülsoy Takip Et Master Yaş: 41 , eic 94% +1 yıl Allah'tan öyle birsey yaşamıyorum.Çünkü saç yok.😂😂😂😂 0 0 Yorumla
Arda6750 Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Şekillendirmiyorum bazen 3 e vururum kafama göre 😂 0 0 Yorumla
_каянаn_ Takip Et Xper 5 Yaş: 41 , eic 100% +1 yıl Aşağı yukarı 25 senedir iki günde bir fon ile fırça tarak kullanarak 0 0 Yorumla
KremalıKraker Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl şekillendirmiyorum dağınık bırakıyom 0 0 Yorumla
Cod2009 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Saç Bakım konusunda 455 cevap paylaştı. Saç spreyi ile şekillendiriyorum 0 0 Yorumla
Sciencelover Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Saç kremiyle şekil veriyorum kendisi dalgalanıyor. 0 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Saç Bakım konusunda 634 cevap paylaştı. Eliminen 0 0 Yorumla
Semihh98 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Saç Bakım konusunda 561 cevap paylaştı. Doğal bırakıyorum 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Aslı ablası kullanmıyorum tokalar kullanıyorum taraklar kullanıyorum ama ışığı asla spreyi asla
Şekillendirmiyorum doğal kalıyor
Saçım kıvırcık. O yüzden duştan çıktıktan sonra sprey sıkıp tariyorum ıslakken. Sonrasında kurutuyorum başka birseu yapmiyorum
Düzleştirici ve maşa kullanıyorum genelde, moduma göre değişiyor.
Allah'tan öyle birsey yaşamıyorum.
Çünkü saç yok.
😂😂😂😂
Şekillendirmiyorum bazen 3 e vururum kafama göre 😂
Aşağı yukarı 25 senedir iki günde bir fon ile fırça tarak kullanarak
Genelde düz açık kullanıyorum.
Doğal halinde bırakıyorum 😀
şekillendirmiyorum dağınık bırakıyom
Kendisi şekilli zaten
Saç spreyi ile şekillendiriyorum
Saç kremiyle şekil veriyorum kendisi dalgalanıyor.
Eliminen
Maşa
Dyson ❤️
Maşa kullanıyorum
Doğal bırakıyorum