Saç Bakım Pratik ve sağlıklı bir şekilde saç şekillendirme zamanı! “Yaz saçı” dendiğinde aklına ilk hangisi geliyor? (Sayfa 4) Dyson Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 3352 Pratik ve sağlıklı bir şekilde saç şekillendirme zamanı! “Yaz saçı” dendiğinde aklına ilk hangisi geliyor? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 85 kişi beğendi
hayırlıjlake Takip Et Xper 1 Yaş: 29 +1 yıl Yazın saçımı omzumda kestiririm ve dalgalı şekil veririm. 0 0 Yorumla
YalnızlıkKötüşŞeyBe Takip Et Xper 3 Yaş: 24 +1 yıl Kıpır kıpır enerji dolu nir kişi her yerde mükemmel 0 0 Yorumla
Scout0787 Takip Et Xper 3 Yaş: 28 +1 yıl E modeli çok güzel, birbirimizi bayanım kullanması gereken olmalı 0 0 Yorumla
ᵏᵃʳᵃᶰˡiᵏ---ʰᵃᶠiʸᵉ46 Takip Et Xper 1 Yaş: 29 +1 yıl Modern görünümüyle bu sezon meteor etkisi yaratmamı sağlayacak kısa ve dalgalı saç model 😄 0 0 Yorumla
Poyraz2637 Takip Et Xper 4 Yaş: 24 +1 yıl Bir erkek olarak benim saçlarımda uzun ve denizden sonraki o kabarık dalgalı hali çok hoşuma gidiyor 0 0 Yorumla
Wyzsj16 Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl C... Çünkü çekici. Diğerlerini pek beğenmedim galiba. 0 0 Yorumla
Açelyaaa01 Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl Dyson’a hayranım her alan da mükemmel 👍🏼 1 1 Yorumla Dyson Sponsorlu +1 yıl Yorumun bizim için çok değerli @Açelyaaa01 Çok teşekkür ederiz. :) Yorumla
Blacktweety Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 90% +1 yıl Su dalgalı saç çok doğal ve çok hoş gözüküyor 1 0 Yorumla
Afra_bronus Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 73% +1 yıl Kesinlikle düz saç yaz için uygun diye düşünüyorum 1 0 Yorumla
cennetkushu Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 96% +1 yıl Ay hepside olur vallahi yakışsın yeterki 1 0 Yorumla
Ezgiwme Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 93% +1 yıl Her zaman için düz saç ve topuz favorim... 1 0 Yorumla
Çelixsxsxxx Takip Et Master Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Dyson ile saçlarım çok ama çok güzel diyosun. 0 0 Yorumla
ArzelAzelya Takip Et Xper 6 Yaş: 110 , eic 94% +1 yıl Düz olsun düz olmalı olması gereken 0 0 Yorumla
0asrınz0 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 96% +1 yıl Su dalgası en güzeli en çok onu tercih ederim 0 0 Yorumla
Haylazimyahuuuuuiiu Takip Et Xper 3 Yaş: 31 , eic 54% +1 yıl Saçlarını yıka çık bence en güzel yaz saçı bu 0 0 Yorumla
mojatakuka Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 43% +1 yıl Su dalgasını seviyorum en sevdiğim modell 0 0 Yorumla
cesaretyadadogruluk Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Kıpır kıpır olan kadınlarda, bukleli saçlar,,, 0 0 Yorumla
_ΛqresiF_ Takip Et Master Yaş: 31 , eic 34% +1 yıl Düz saç modeli beğeniyore.. 0 1 Yorumla Ashıık +1 yıl güzel oluyo Yorumla
DüşünenDeli33 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 89% +1 yıl Saçlarım bunu kullanmaya müsait değil :) 0 0 Yorumla
worldwar2735 Takip Et Xper 3 Yaş: 105 , eic 30% +1 yıl Dyson ürünleri gayet iyi bence 0 1 Yorumla Ashıık +1 yıl bence de Yorumla
mervebiran18 Takip Et Xper 4 Yaş: 24 , eic 67% +1 yıl Bukleli hoşuma gidiyorrrr 0 1 Yorumla Ashıık +1 yıl ay evet aşırı tattlı Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Düz saç ve kısa olmalı yazın çok rahatsız ediyor uzun saç 0 1 Yorumla civciv +1 yıl bence de Yorumla
sadecebuhesap Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 38% +1 yıl Çok iyi keşke param olsa da alsam 0 1 Yorumla Ashıık +1 yıl keisnlikle alınması gerekilen bir ürün Dyson Yorumla
Afesacarsoy Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 70% +1 yıl kurdale gibi saçlar çok dikkatimi çekiyor yahu :) 0 0 Yorumla
celia22 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 33% +1 yıl Şu dalgası saç çokk güzel duruyor her kadında 0 1 Yorumla Ashıık +1 yıl bence de Yorumla
Uzgunvekaramsar Takip Et Bilge Yaş: 23 , eic 57% +1 yıl Göze çok hoş görünüyor bence 0 1 Yorumla Ashıık +1 yıl hangissi Yorumla
wyx56 Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 88% +1 yıl Kaliteli olduğu için seviyorum 0 1 Yorumla Ashıık +1 yıl Dyson gerçekten çok kaliteli Yorumla
gülümserkene Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Saçlar candır. Hayatım boyunca seveceğim 0 2 Yorumla Ashıık +1 yıl saçlar sevilmez mi ya Yorumla gülümserkene +1 yıl 👍🤜🤛 Yorumla
TheOrcWithNoName Takip Et Xper 7 Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Saçlarım 3 numara nasıl olsun bi yorumum. 😂😂🤣🤣 0 0 Yorumla
BodybuildingerMK Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 89% +1 yıl Kazımak en güzeli oluyor. Rahat hissediyorsun. 0 0 Yorumla
hhaoaon Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 70% +1 yıl Dalgalı saçlar kesinlikle favorim🤌👌 0 1 Yorumla Ashıık +1 yıl kesinlikle benim dee Yorumla
biirayparcasiiii Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 74% +1 yıl Örgülü saçlar her zaman öndedir bence 0 0 Yorumla
simge_94 Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 50% +1 yıl Benim icin yazin su dalgasi kesinlikle :) 0 0 Yorumla
Tsunami_ Takip Et Xper 5 Yaş: 33 , eic 90% +1 yıl Farketmiyo benim için. Disi olsun yeter :D 0 0 Yorumla
ÇevikYiğit Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl Faydalı bir paylaşım olmuş , teşekürler. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
330Cevap
Yazın saçımı omzumda kestiririm ve dalgalı şekil veririm.
Kıpır kıpır enerji dolu nir kişi her yerde mükemmel
E modeli çok güzel, birbirimizi bayanım kullanması gereken olmalı
Modern görünümüyle bu sezon meteor etkisi yaratmamı sağlayacak kısa ve dalgalı saç model 😄
Bir erkek olarak benim saçlarımda uzun ve denizden sonraki o kabarık dalgalı hali çok hoşuma gidiyor
C... Çünkü çekici. Diğerlerini pek beğenmedim galiba.
Hiç kullanmadım denemek isterim
Dyson’a hayranım her alan da mükemmel 👍🏼
Yorumun bizim için çok değerli @Açelyaaa01 Çok teşekkür ederiz. :)
Dalgalı saçı çok beğenirim
Düz saç modelleri diyorum ben 🤩🤩
Su dalgalı saç çok doğal ve çok hoş gözüküyor
Kesinlikle düz saç yaz için uygun diye düşünüyorum
dalgalı ve uzun güzel yaa
Ay hepside olur vallahi yakışsın yeterki
Her zaman için düz saç ve topuz favorim...
Dalgalı saç geliyor benim aklıma.
Uzun ve dalgalı saçlar gelir aklıma
Dyson ile saçlarım çok ama çok güzel diyosun.
Düz olsun düz olmalı olması gereken
Kusursuz saçlar için kullanilmali
Daha samimi ve sıcakkanlı
Su dalgası en güzeli en çok onu tercih ederim
Saçlarını yıka çık bence en güzel yaz saçı bu
Su dalgasını seviyorum en sevdiğim modell
Kıpır kıpır olan kadınlarda, bukleli saçlar,,,
Düz saç modeli beğeniyore..
güzel oluyo
Güzel bir paylaşım olmuş...
Saçlarım bunu kullanmaya müsait değil :)
Pürüzsüz düz model iyi görünüyor.
Dyson ürünleri gayet iyi bence
bence de
Bukleli hoşuma gidiyorrrr
ay evet aşırı tattlı
Düz saç ve kısa olmalı yazın çok rahatsız ediyor uzun saç
bence de
Erkeklerin öyle bir derdi yok 😂
Bakımlı ve seksi geliyor bana
Çok iyi keşke param olsa da alsam
keisnlikle alınması gerekilen bir ürün Dyson
kurdale gibi saçlar çok dikkatimi çekiyor yahu :)
Şu dalgası saç çokk güzel duruyor her kadında
bence de
Göze çok hoş görünüyor bence
hangissi
Dalgalı saçlar daha iyi bence
saçlarım kısa olduğu için :)
Kaliteli olduğu için seviyorum
Dyson gerçekten çok kaliteli
Saçlar candır. Hayatım boyunca seveceğim
saçlar sevilmez mi ya
👍🤜🤛
Saçlarım 3 numara nasıl olsun bi yorumum. 😂😂🤣🤣
Goze en hoş gelen kıvırcık saç
Yıka çık mis... sac kremi
Dümdüz saç her zaman favorimdir
Kazımak en güzeli oluyor. Rahat hissediyorsun.
Erkekler ne yapacak peki?
Dalgalı saçlar kesinlikle favorim🤌👌
kesinlikle benim dee
Düz ve dalgalı saçlar tercih ediyorumm
Dysonu hiç kullanmadim bilemicem
Düz saç herzaman favorim dir
3. Görselde ki bayanı beğendim
Örgülü saçlar her zaman öndedir bence
2 ci görseldeki saç süper 😅
Benim icin yazin su dalgasi kesinlikle :)
Farketmiyo benim için. Disi olsun yeter :D
Kivircik kivircik en kivircik
Faydalı bir paylaşım olmuş , teşekürler.
Düz ve uzun saç geliyor benim aklıma.